Çığlık 4.Sezon 1.Bölüm

Tabii ki o mesaj gerçek düşüncelerimi yansıtmıyor, Gökhan'a düşük verdiğini söyledikten sonra sinirle yazılmış bir mesajdı. :A

Dizine de bol reytingler diliyorum yolu açık olsun. :Z
Ooo zaten öyle bile düşünsen bende olan yerin değişmeyecekti :bhr:

Teşekkür ederim bu arada ama oyuncular beleş reyting almasamda olur :A

Bir ara senin Gökhanı ben baştan sona dinliyim halbuki ne de çok sevdiğim şarkısı vardı, neden böyle 1-2 veriyorum acaba diye kendime sorasım geliyor :)

HAHAHA hayırrr var harun üzülmüştü belki yaşıyor olabilirsin demiştin haruna sonrada çaktırmadan diziye dahil ettin :A :A :A
Öyle bir çaktırmamışım ki kendim bile çakmamışım olayı :A
Ama hatırlıyorum sanki (b) :F

O Bn değilim. Nickimi değiştiririm.s.s
Birazdan atınca sen misin ben miyim görürüz :A :F
en azından öğrencilerin dolu olduğu otobüsü patlatmıyorlar hemde ilkokul öğrencilerinin olduğu belediye otobüsü
Poyraz efsaneydi bu hafta ışıdçi bombayı patlattı :(

@pompy istersen bende bomba sokayım senaryoma nasıl fikir sence (b) :A

Öyle bir çaktırmamışım ki kendim bile çakmamışım olayı :A
Ama hatırlıyorum sanki (b) :F
HAHAHAH 1.sezondu galiba yaaa destereyle dolap sahnelerimiz vardıya harunu yakalayıp katil ortadan ikiye bölmüştü sende haruna belkide ölmemişsindir demiştin çok iyi hatırlıyorum vlla :A :A :A

HAHAHAH 1.sezondu galiba yaaa destereyle dolap sahnelerimiz vardıya harunu yakalayıp katil ortadan ikiye bölmüştü sende haruna belkide ölmemişsindir demiştin çok iyi hatırlıyorum vlla :A :A :A
Evet ama olayın rüya olduğunu unuttun sanırım :A Bak bide burda izleyici kaçırıyor pis mendabur :bağır: Neyseki ben farkına vardımm :F

2.Bölüm Fragmanı​
Çiğdem kanlar içerisinde yer kıvranırken Maskeli Katil bu görüntüleri internet ortamına yükler ...

Üniversite de olaylar durulmaz, Tuvalette bir erkek cesedi bulunur, bu ceseti gören Ali Ozan komiser meleği arayarak ona haber verir . melek haberi duyduğunda sesli olarak "olamaz ... da ölmüş" diyerek yere bayılır.

Sınıfın kapısının altından giren kanlar herkeste korku uyandırır ,kapıyı açan Umut çok şaşırarak çığlıklar atar.

@pompy @Çiğdem- @cookies @vadikızı @Harunnn60 @sokak sanati

2.Bölüm Fragmanı​
Çiğdem kanlar içerisinde yer kıvranırken Maskeli Katil bu görüntüleri internet ortamına yükler ...

Üniversite de olaylar durulmaz, Tuvalette bir erkek cesedi bulunur, bu ceseti gören Ali Ozan komiser meleği arayarak ona haber verir . melek haberi duyduğunda sesli olarak "olamaz ... da ölmüş" diyerek yere bayılır.

Sınıfın kapısının altından giren kanlar herkeste korku uyandırır ,kapıyı açan Umut çok şaşırarak çığlıklar atar.

ben nasıl kurutluyorum onu desene be :F

2.Bölüm Fragmanı​

Kaan mi en sevdiğim.:A @Bully seni görünce niye çığlık atıyoruz biz.:F

Kaan'ı hızlı okuyunca Kan oluyor. Kanı görünce çığlık atıyorsak seni görünce çığlık atmış oluyoruz. Yani saçma bir senaryo zaten.:A
Aman aman kel alaka iki kelimeyi birbirine şey ettin :A Evet saçma zaten akıllı bir yazı değil .ss maksat şuraya girmek için bana bahane .ss

Dizini lağıma çeviririm valla.:A Ben çığlık atamam.
Şimdiden lağım oldu ,dur hele sen uzakta:X , zaten ölüp ölüp dirilecen ,keşke yaşatsaydın diyeceksinde geçecek o işler :A

Can alıcı oldu son cümlen.:bhr:
Yok valla isteyen oldu , bir ara bu senaryo yazılan wordpad gibi bir site vardı aklıma gelmiyor şimdi (b) orada baya iyi gidiyorduk :D burada da istediler vaktim yok yazmaya anca haftada 1 güncüğüm boş , bana da kafa dağıtma oluyor yoksa Çığlığın orjinali süper :D