Yedeğe alıyor birde Gözde'yi sizi haftaya evlendiriyimde gör gününü
bu gözler daha güzel
gözde yedekte beklesin şimdilik korkudan kaçarken @Çiğdem- e rastlamasam ona sarılırım belki))
Yedeğe alıyor birde Gözde'yi sizi haftaya evlendiriyimde gör gününü
bu gözler daha güzel
gözde yedekte beklesin şimdilik korkudan kaçarken @Çiğdem- e rastlamasam ona sarılırım belki))
Ben mi anlamıyorum
ısrar ettik başardık sonunda bir dolapta kocayacağızBen mi anlamıyorumyok ya sevenleri kavuşturcam madem siz öyle dediniz
Valla mutlu son yapacam sizi kıramayacam seni dolaba sokacam @Çiğdem- in yanına sonra beraber nikah kıydırcam dolapda sonra katili göndertip sizi dolapta öldürtcem beraber baş başa ne romantikısrar ettik başardık sonunda bir dolapta kocayacağız)
bari o işi yapaydık sonra öleydikValla mutlu son yapacam sizi kıramayacam seni dolaba sokacam @Çiğdem- in yanına sonra beraber nikah kıydırcam dolapda sonra katili göndertip sizi dolapta öldürtcem beraber baş başa ne romantik
ısrar ettik başardık sonunda bir dolapta kocayacağız)
yok ayoll bundan bir halt olmucak gelir şimdi bu ucube kılıklı şeyy nikahı basar desterede beni orada brakır kaçar güvenemem ben artık bunaBen mi anlamıyorumyok ya sevenleri kavuşturcam madem siz öyle dediniz
Yok yok bırakmaz seven adam hiç bırakmaz kız bu snei deli gibi seviyor harbi deli çıkmasındayok ayoll bundan bir halt olmucak gelir şimdi bu ucube kılıklı şeyy nikahı basar desterede beni orada brakır kaçar güvenemem ben artık buna
Yok nereye daha çay içicektik oklava nerden çıktı @Çiğdem- börek mi açıyor yoksa 😱hahayyt oklava gelmeden ben kaybolayım
gölemci yakala şunu kafasına geçireyim gitmeden oklavayıhahayyt oklava gelmeden ben kaybolayım
Boşver bea vurma sonra katile yem der seni ona göregölemci yakala şunu kafasına geçireyim gitmeden oklavayı
dolaba bir bardak koymuştuk ya ordan viski içelim çiğdemleYok yok bırakmaz seven adam hiç bırakmaz kız bu snei deli gibi seviyor harbi deli çıkmasında
Yok nereye daha çay içicektik oklava nerden çıktı @Çiğdem- börek mi açıyor yoksa 😱
sen yanlış anlamışsındır yukardaki sözü
tabi cnm tabi masum düşüncelerinden hiç şüphem olmadıkı zatendolaba bir bardak koymuştuk ya ordan viski içelim çiğdemlehem alkol korkuya iyi gelir gevşetir bizi
sen yanlış anlamışsındır yukardaki sözüo işi yapalım bari sonra ölelim derken yani katili yakalayıp öldürseydik sonra ölseydik bari demek istedim
@destere aslında mantıklı şey etmişti neresi kurnaz şimdi yapma amaaa
Aynen viskinin herşeye yararı vardır 2 kadeh tokuşturun dolapta aman diyim sessizce yapın işinizidolaba bir bardak koymuştuk ya ordan viski içelim çiğdemlehem alkol korkuya iyi gelir gevşetir bizi
sen yanlış anlamışsındır yukardaki sözüo işi yapalım bari sonra ölelim derken yani katili yakalayıp öldürseydik sonra ölseydik bari demek istedim
Hangi Melunlar satmış seniMelunlar hemen beni satmış
zaten yanlışlıkla girmiştin dolabaMelunlar hemen beni satmış
hankı işi?@destere aslında mantıklı şey etmişti neresi kurnaz şimdi yapma amaaa
Aynen viskinin herşeye yararı vardır 2 kadeh tokuşturun dolapta aman diyim sessizce yapın işinizi
Hangi Melunlar satmış senihaftaya yaşatıcaz seni hadi bakalım
Anladın sen şimdi bana numara çekmezaten yanlışlıkla girmiştin dolabaçabuk kurtulduk , @pompy nin dizisi olsa kurtulduk demezdim çünkü orda patlayanlar kafası gözü kopanlar geri dönüyor ama bu dizi sağlam giden gelmez artık
hankı işi?)
konukları katilden kurtarma işini diyorsun ?Anladın sen şimdi bana numara çekme
Ben Maskeli Katil çıkayım@destere aslında mantıklı şey etmişti neresi kurnaz şimdi yapma amaaa
Aynen viskinin herşeye yararı vardır 2 kadeh tokuşturun dolapta aman diyim sessizce yapın işinizi
Hangi Melunlar satmış senihaftaya yaşatıcaz seni hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?