Çığlık 4.Bölüm (+13)

Diziyi Lütfen Puanlayınız!!

• 10

Oy: 7 77.8%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

Oy: 2 22.2%

• Kullanılan toplam oy
    9
ne güzel senaryoda beni tırsak biri yap sonrada niye şöyle niye böyle ben sana o kadar dedim bizi dolaba koy sonra bırak doğaçlama yapalım diye bir daha niye dolaba gelirsin dolapta ne işin var anlamadım ? sen yukardakilerle uğraş bizi çiğdemle orda yatıya bırak zırt pırt arkamızda katil yollayıp strese sokuyorsun bizi ?
)

Sizin birbirinize korku ile daha sıkı sıkı sarılmanız için yoksa amacım ne olabilir ki sende en sonunda korkmasaydın da aktilin önünde dikilseydin gücünü gösterseydin

bir elimi omzuna atmıştım dostça? diğer elimi nereye atacağımı şaşırdım? sanırım kaza o diğer elden dolayı oldu
)
Bana kalırsa başka şeyler yaptın
ama neyseee haftaya o dolaba tekrar sokacağım sizi yarım kalmış aşkı tamamlamak lazım
sevenleri ayırmak iki dünyada da günah

o zaman kapıyı kitleseydik bari hazır maskelide gitmiş bacakları ayrılmış orda
, tamda iki kişi kalmışız dolapta dolabı kitleseydik içerde sarışıp teselli arasaydık birbirimizden

bir elimi omzuna atmıştım dostça? diğer elimi nereye atacağımı şaşırdım? sanırım kaza o diğer elden dolayı oldu
)
bizim dolapta maskeli aktilin ne işi var ayrıca ben tek kaldım ucube kılıklı şeyyy bana doğru geliyor anneeee 😱😱😱

Öncelikle yeni oyuncu Meskeli Fedai hayırlı uğurlu olsun.
Yağmur geçen bölümde ölmüştü hikayeye kaldığımız yerden devam ediyoruz.
İrem'in kurtulmasına sevindim.
Hademe ne yaptıda Gözde biber gazı sıktı orayı anlamadım.
Maskeli Fedai bildiğin psikopat çıktı.
@destere sen yoksun ki filmde kafamı buluyon

bizim dolapta maskeli aktilin ne işi var ayrıca ben tek kaldım ucube kılıklı şeyyy bana doğru geliyor anneeee 😱😱😱
bekle ben çevrede bir iki tur atıp geri dolaba dönüyorum merak etme orda daha çok zaman geçiricez
)

ordaki selim karakterine dikkat et gerçi dolabı erken terketmiş ama oda senarist hatası

o zaman kapıyı kitleseydik bari hazır maskelide gitmiş bacakları ayrılmış orda
, tamda iki kişi kalmışız dolapta dolabı kitleseydik içerde sarışıp teselli arasaydık birbirimizden
Harbi haa keşke kitleseydin elin armut mu topluyordu herşeyi de benden bekleme

Senin bu ucube kılıklı lafına bitiyorum
nerden buldun bu kelimeyi
evet sana doğru geliyor
napcan acep

hanı nerde? onada bir bakayımda sonra pişman olup dizimi dövmeyeyim
)
100 tane gözdeyi cebimden çıakrtırım ben beee gelsin bakalım herkes gibi döner kalır yanımda

Hademin ki işte ışıkların sönmesi felan katil gelecekti hademenin gelmesiyle o saklandı gıcırtıdan da gözde biber gazını ona sıktı

Harbi haa keşke kitleseydin elin armut mu topluyordu herşeyi de benden bekleme

Senin bu ucube kılıklı lafına bitiyorum
nerden buldun bu kelimeyi
evet sana doğru geliyor
napcan acep
orda kalem bende olacaktıki @Çiğdem- dolaptayken dolabı sırtıma atım deniz kenarına götürürdüm orda katillerin arasında ne işi var kızın? niye korkutuyorsunki, mazallah ilerde çocuğu olmaz yazıktır günahtır
)

100 tane gözdeyi cebimden çıakrtırım ben beee gelsin bakalım herkes gibi döner kalır yanımda
hahaytt işte benim dolaptaşım işte benim arkadaşım böyle olmalı
kendine güvenen güzel zeki cesur aynı zamanda dolaptayken biz ses çıkarmamalı
)

Çiğdeme kalsa snei dolaba sokup denize atıcaktık @destere

Sen halen kızı düşün o seni çoktan gözden çıkardı hem Gözde de hiç fena değil düşün derim

Gösteririz o zaman buyurusn Gözde gelsin

Al sana Gözde @destere ,bak bakayım @Çiğdem- boy ölçüşün bakalım

bu gözler daha güzel

gözde yedekte beklesin şimdilik korkudan kaçarken @Çiğdem- e rastlamasam ona sarılırım belki
)
)