aynenbana kalsa dolapta bir ömür geçirirdim ama işte senarist öyle uygun görmüş keşke senaristin kafasına meteor düşseyeni senarist buluruz istediğimiz herşey olur)
aynenbana kalsa dolapta bir ömür geçirirdim ama işte senarist öyle uygun görmüş keşke senaristin kafasına meteor düşseyeni senarist buluruz istediğimiz herşey olur)
senaristi sonunda maskeli katil yakalasa kurtulacağızaynenbende iremle gezmek istiyorum ama senarist müsade etmiyor
aynenbende iremle gezmek istiyorum ama senarist müsade etmiyor
hahahah @gözlemci bunlar seni gebertecekler plan kuruyorlar ona görebana kalsa dolapta bir ömür geçirirdim ama işte senarist öyle uygun görmüş keşke senaristin kafasına meteor düşseyeni senarist buluruz istediğimiz herşey olur)
hahahah tamam tamam ikinizide affettim destere iyi niyetinden ötürü gözlemciyide çiçek aldığı için 1 demet çiçek herşeyin ilacıdır centilmenlik öğren destereakşam @gözlemci ye o kadar söyledim kızcağızın arkasından konuşmayalım ayıp olur dedim , bize yakışmaz dedim @Çiğdem- aleyhinde konuşacağıma kendimi köprüden atarım dedim, ne dediysem boş senin hakkında ileri geri konuşmaya devam etti, bende sinirlenip konuyu terkettim resti çektim seni savundum, oysa sen bana neler neler demişsin valla çok ayıp günahsız birine oklava çekmek yakışıyormu sana ?)
sen derdine yan ben kendimi kurtardım üstteki mesajla
ayol her konuda kulaklarımı çınlatmıslar önce beğenip sonrada yetişmeye çalısıyorum hepsine
bacaklar ayrılmıştı ikiyeBu konuyu görünce ölüm şeklimi hatırlıyorum
hahaha çocuğun acısıyla dalga geçme utanmaz 🙂🙂bacaklar ayrılmıştı ikiye)
bu nasıl iş ya? daha bizi süründürmen lazımdı hele @gözlemci yi sürüm sürüm süründürmen lazımdı hemen affetmek oluyormu ? ben zaten bişey yapmamıştımda gözlemcinin söyledikleri affedilecek gibi değilhahahah @gözlemci bunlar seni gebertecekler plan kuruyorlar ona görehiz senaryoya dahil olma bence harun ve destere bekliyorlar seni gelmeni
hahahah tamam tamam ikinizide affettim destere iyi niyetinden ötürü gözlemciyide çiçek aldığı için 1 demet çiçek herşeyin ilacıdır centilmenlik öğren destere
ayol her konuda kulaklarımı çınlatmıslar önce beğenip sonrada yetişmeye çalısıyorum hepsine
çocuk kendisi illaki senaryoya beni dahil edin dedi haketti bencehahaha çocuğun acısıyla dalga geçme utanmaz 🙂🙂
ama çocuk bana .çiçek almış zayıf noktambu nasıl iş ya? daha bizi süründürmen lazımdı hele @gözlemci yi sürüm sürüm süründürmen lazımdı hemen affetmek oluyormu ? ben zaten bişey yapmamıştımda gözlemcinin söyledikleri affedilecek gibi değil
ayoll kurda kuşa yem etmem seni buldum artık kaçırmam nereye gitsen peşindeyim sülük gibinhahaha @destere hiç ayrılmıyorkı yanımdan yapıştı sinek gibi
aman aman , ben birisini bi bulayım , ondan sonra napıyorsa yapsınçocuk kendisi illaki senaryoya beni dahil edin dedi haketti bence) şimdide @Harunnn60 tehlikede ilk fırsatta maskeli katil harunu ikiye böler
korur işte o seni , sevin iştehahaha @destere hiç ayrılmıyorkı yanımdan yapıştı sinek gibi
önce @gözlemci de dene bakalım etkisi nasılmış oklavanınama çocuk bana .çiçek almış zayıf noktamama oklavalarım boşa gitmesin çok istiyorsan gelde senin kafana geçireyim braz
bu gidişle kurada sana maskeli katil çıkıyor başka alternatifin yokaman aman , ben birisini bi bulayım , ondan sonra napıyorsa yapsın
korur işte o seni , sevin işte
hahaha ne koruması beee çocuk dolap dolap diye inleyip durdu 1 ay sonra beni katile brakıp kız gibi kaçtı tühh onun erkekliğine hahaaman aman , ben birisini bi bulayım , ondan sonra napıyorsa yapsın
korur işte o seni , sevin işte
kızı şımartacaksın şimdi sonra başımızda oklava eksik olmayacak@Çiğdem- çok sanslısın valla , seni koruya insanlar varbirde dizide başrol oynuyorsun , ayın favori üyesisin ohh miss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?