Anlamıyoruz ama @pompy'in bizden zeki biri olduğunu düşünüyorum.Her adam bağışlasın beni onun kadar sallayıp yazamaz.en azından eleştirmek için anlamak lazımgözlemcinin senaryolarını anlıyoruz, pompy i eleştiremiyorum çünkü bişey anlamıyorum)
Anlamıyoruz ama @pompy'in bizden zeki biri olduğunu düşünüyorum.Her adam bağışlasın beni onun kadar sallayıp yazamaz.en azından eleştirmek için anlamak lazımgözlemcinin senaryolarını anlıyoruz, pompy i eleştiremiyorum çünkü bişey anlamıyorum)
iyi güzel yazıyorda bağlantıyı kurmak zor ben daha konunun başıyla sonu arasında bağlantı kuramadımAnlamıyoruz ama @pompy'in bizden zeki biri olduğunu düşünüyorum.Her adam bağışlasın beni onun kadar sallayıp yazamaz.
Çok bombalı ve patlamalı olunca haliyle kafalar karışıyor,bu kadar olay yaşanıyor mu memlekette patlamayan yer kalmadı.iyi güzel yazıyorda bağlantıyı kurmak zor ben daha konunun başıyla sonu arasında bağlantı kuramadım
amannn iyice şımartıyorsun sende bunu @gözlemciharika olmuş çok heyecanlandım özellikle hem gözde hem ceyda arasında karar vermem gerekiyorken birde @Çiğdem- çıktıhehehehe ne kadar zordayım)
puanım 10 tabiki
bölümde varsın alper var yani bizimle beraber ieçriye gelip doğum günü kutluyorsun soon kısımda tuvalete gitmek istiyorsun ceyda seni tualete götürüyr sonra yağmurun cesedini görüp çığlık atıyorsunuz@gözlemci bare kapidaki ben olayim yani.Ben neden yokumki bu hikayedeAdim alper yani insan bi dusunur.Bu cocuk istiyomu diye
maskeli katileyi yollasınamannn iyice şımartıyorsun sende bunu @gözlemci
haftaya maskeli katili yolla bunun yatağına
bölümde varsın alper var yani bizimle beraber ieçriye gelip doğum günü kutluyorsun soon kısımda tuvalete gitmek istiyorsun ceyda seni tualete götürüyr sonra yağmurun cesedini görüp çığlık atıyorsunuz
hahahah senin sonun birgün bir kadın elinden gelicek zaten birisinin elinde kalıncaksın eninde sonundamaskeli katileyi yollasınmaskeyi çıkarıyormuşki birde ne görelim adriana limao zaman bıçak soksada Allah razı olsun derim
ayy nasıl bir sonum olacak acaba çok güzel bir son düşünüyorum kendimehahahah senin sonun birgün bir kadın elinden gelicek zaten birisinin elinde kalıncaksın eninde sonunda
hmm ölümüm kadın elinden olsunda fark etmez diyorsun yanı benim elimi kirletmede kimin elinde can veriyorsun ver hiçç umrumda değilayy nasıl bir sonum olacak acaba çok güzel bir son düşünüyorum kendime))
Nereye kaçacam okul olmasa can fedabak tam olumsuz eleştiriye başladın @gözlemci anında kaçmayı tercih etti hep böyle yapıyor eleştiriye gelmiyor şimdi üni var yarın falan der cevaplamaz
Bakacaz artık ama bu hafta birinize elveda, siz seçin en iyisi adadan kimin gideceğiniCok guzelolmys @gözlemci .Bu arada insallah katil benide oldurmez
Eyvallah ,sağolasın
amann şımartt çıkar tepemizeNereye kaçacam okul olmasa can feda@destere
Eyvallah sağolasın her türlü eleştiriyi yapın valla @sürgünüm
Bakacaz artık ama bu hafta birinize elveda, siz seçin en iyisi adadan kimin gideceğini
Eyvallah ,sağolasın
@Çiğdem- ben ödül verecem bu haftalık @destere ye onu başka zamana saklarız katilde gelir elbet yatağına
Eyvallah sağol kardeşim...Süper kardeşim.
Yok bea bu hafta ödül ona ama haftaya acısını çıkartırım merak etmeamann şımartt çıkar tepemize
ne ödülü bu arada bize neden yok bunun ne ayrıcalığı varEyvallah sağol kardeşim...
Yok bea bu hafta ödül ona ama haftaya acısını çıkartırım merak etme
Adada kalma ödülü ne olcakne ödülü bu arada bize neden yok bunun ne ayrıcalığı var
aman çiğdemtanımama gerek yok bayan sonucta erkek olsa üzülmem
katil harunn bence ben öyle düşündüm bu bölüm olanlardan
şu irem nasıl birisi çok merak ettim şimdiden/
Harun müzik cd sinin koyar ve irem'i kaldırır ,irem her nekadar moralsizde olsa ve kalkmak istemese de Harun'un ısrarlarına dayanamıp dans etmeye başlarlar,
Fotoğrafını atıyım istersenaman çiğdemben katil olsam ilk seni kaçırırım
şu irem nasıl birisi çok merak ettim şimdidenöldürme sakın
at atFotoğrafını atıyım istersen
Teşekkür ederim Lan bu İrem sınıf arkadaşım ama atabilirim fotosunuat atçok beğendim 10 puan veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?