Çığlık 3.Bölüm-Yeni Bölüm (+13)

Lütfen programı Puan Yönünden Oylayınız!!!

• 10

Oy: 7 77.8%
  • 9

Oy: 2 22.2%
  • 8

Oy: 0 0.0%
  • 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    9
Yağmur tuvalete gider,içeriye girer pantalonunu indirdiği sırada tuvaletin ışığı söner bunun üzerine Yağmur;
-Şakayı kesermisin tuvaletteyim ,der ,fakat ışık açılmaz Gözde tekrardan;
-Hiç iyi bir şaka değik ,kes şunu dedim sana ,diyerek pantalonunu çeker ve ışığı yakmak için kapıyı açar o sırada maskeli katil bıçağı göğsüne saplar,yetmez bıçağı tam 40 kere vücuduna sokar ve delik deşik eder...

ayrıca burda hata var @gözlemci hataları affetmem
)

turkiye de 2en fazla 4-5 i goruyorlar bizim polisler daha zeki ondan)))
Kesinlikle öyle zekidirler ama birde alan dar napsınlar kaç km Türkiye birde Amerikaya bak güney Kuzey diye ayrılıyor

harika olmuş çok heyecanlandım özellikle hem gözde hem ceyda arasında karar vermem gerekiyorken birde @Çiğdem- çıktı
hehehehe ne kadar zordayım
)

puanım 10 tabiki
Sağolasın,Karar ver bencede seç birini al ötekini
3 kişi var şanslısın bak her zaman böyle bonker olmam

ben rahatım halimden memnunum üçüylede olabilir yani zararı yok

Anam dirbün mü var gözlerinde helal olsun sana ödülünü haftaya dizideki rolden vereceğim

ben rahatım halimden memnunum üçüylede olabilir yani zararı yok
3 bile az gelir sana haftaya 5 e çıkarsak ya bunu

Okumaya başlamıştım yarım kaldıydı,şimdi tekrar başlıyorum umarım kimse rahatsız etmez.

Geç kaldın 2 dakikada okudum
Korku filmlerini hep sevmişimdir Yağmur'un da ölümüne üzüldüm.
katil ne diyor ? orda katilin felsefesi muhteşem
hayada derinden dalış yapıyor: güzelden fışkıran kan ne kadar leziz oluyormuş ee tabiki güzelden çıktı piçak güzel olur kavramı işleniyor burda
)

Sen merak etme ben ayarlarım kilit takarız en basitinden

Anammm ne yağmurmuş üzülen üzülene ben ölsem (Allah korusun)
kimse üzülmeyecek
yağmur güzel bişeydi bende üzüldüm Allahtan beni teselli edecek üç kız daha var yoksa perişan olurdum
)

katil ne diyor ? orda katilin felsefesi muhteşem
hayada derinden dalış yapıyor: güzelden fışkıran kan ne kadar leziz oluyormuş ee tabiki güzelden çıktı piçak güzel olur kavramı işleniyor burda
)
Yalnız @gözlemci beni bağışlasın hikaye bildiğin klişe olmuş.Daha özgün olmasını isterdim.

Şimdilik kaçtım malum üni ama yarın burdayım

Yalnız @gözlemci beni bağışlasın hikaye bildiğin klişe olmuş.Daha özgün olmasını isterdim.
Estrafrullah her yoruma açığım
onuda yaparız elimizden geleni yapmaya çalışırız özgünde lur

Şimdilik kaçtım malum üni ama yarın burdayım

Estrafrullah her yoruma açığım
onuda yaparız elimizden geleni yapmaya çalışırız özgünde lur
Korku filimlerinde de hikaye zorluğu var,herkes en basiti telefonla korku yada yalnız bir evde yaşayan kızı tercih ediyorlar.

bak tam olumsuz eleştiriye başladın @gözlemci anında kaçmayı tercih etti hep böyle yapıyor eleştiriye gelmiyor şimdi üni var yarın falan der cevaplamaz
@gözlemci'nin senaryolarını çoğunlukla beğeniyor ve takdir ediyorum,beğenmedim zamanda söylemezsem ikiyüzlülük yapmış olurum art niyet yok yani.

en azından eleştirmek için anlamak lazım
gözlemcinin senaryolarını anlıyoruz, pompy i eleştiremiyorum çünkü bişey anlamıyorum
)