Çığlık 3.Bölüm-Yeni Bölüm (+13)

Lütfen programı Puan Yönünden Oylayınız!!!

• 10

Oy: 7 77.8%
  • 9

Oy: 2 22.2%
  • 8

Oy: 0 0.0%
  • 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    9
Yağmur tuvalete gider,içeriye girer pantalonunu indirdiği sırada tuvaletin ışığı söner bunun üzerine Yağmur;
-Şakayı kesermisin tuvaletteyim ,der ,fakat ışık açılmaz Gözde tekrardan;
-Hiç iyi bir şaka değik ,kes şunu dedim sana ,diyerek pantalonunu çeker ve ışığı yakmak için kapıyı açar o sırada maskeli katil bıçağı göğsüne saplar,yetmez bıçağı tam 40 kere vücuduna sokar ve delik deşik eder...

ayrıca burda hata var @gözlemci hataları affetmem :))

turkiye de 2en fazla 4-5 i goruyorlar bizim polisler daha zeki ondan)))
Kesinlikle öyle zekidirler ama birde alan dar napsınlar kaç km Türkiye birde Amerikaya bak güney Kuzey diye ayrılıyor :F

harika olmuş çok heyecanlandım özellikle hem gözde hem ceyda arasında karar vermem gerekiyorken birde @Çiğdem- çıktı :)hehehehe ne kadar zordayım :))

puanım 10 tabiki
Sağolasın,Karar ver bencede seç birini al ötekini :F 3 kişi var şanslısın bak her zaman böyle bonker olmam :A

Kesinlikle öyle zekidirler ama birde alan dar napsınlar kaç km Türkiye birde Amerikaya bak güney Kuzey diye ayrılıyor :F

Sağolasın,Karar ver bencede seç birini al ötekini :F 3 kişi var şanslısın bak her zaman böyle bonker olmam :A
ben rahatım halimden memnunum üçüylede olabilir yani zararı yok :)

Yağmur tuvalete gider,içeriye girer pantalonunu indirdiği sırada tuvaletin ışığı söner bunun üzerine Yağmur;
-Şakayı kesermisin tuvaletteyim ,der ,fakat ışık açılmaz Gözde tekrardan;
-Hiç iyi bir şaka değik ,kes şunu dedim sana ,diyerek pantalonunu çeker ve ışığı yakmak için kapıyı açar o sırada maskeli katil bıçağı göğsüne saplar,yetmez bıçağı tam 40 kere vücuduna sokar ve delik deşik eder...

ayrıca burda hata var @gözlemci hataları affetmem :))
Anam dirbün mü var gözlerinde helal olsun sana ödülünü haftaya dizideki rolden vereceğim :F
ben rahatım halimden memnunum üçüylede olabilir yani zararı yok :)
3 bile az gelir sana haftaya 5 e çıkarsak ya bunu :D

Okumaya başlamıştım yarım kaldıydı,şimdi tekrar başlıyorum umarım kimse rahatsız etmez.:)

Geç kaldın 2 dakikada okudum :) Korku filmlerini hep sevmişimdir Yağmur'un da ölümüne üzüldüm.:(
katil ne diyor ? orda katilin felsefesi muhteşem:) hayada derinden dalış yapıyor: güzelden fışkıran kan ne kadar leziz oluyormuş ee tabiki güzelden çıktı piçak güzel olur kavramı işleniyor burda :))

Sen merak etme ben ayarlarım kilit takarız en basitinden :D

Anammm ne yağmurmuş üzülen üzülene ben ölsem (Allah korusun) :D kimse üzülmeyecek :F
yağmur güzel bişeydi bende üzüldüm Allahtan beni teselli edecek üç kız daha var yoksa perişan olurdum :))

katil ne diyor ? orda katilin felsefesi muhteşem:) hayada derinden dalış yapıyor: güzelden fışkıran kan ne kadar leziz oluyormuş ee tabiki güzelden çıktı piçak güzel olur kavramı işleniyor burda :))

yağmur güzel bişeydi bende üzüldüm Allahtan beni teselli edecek üç kız daha var yoksa perişan olurdum :))
Şimdilik kaçtım malum üni ama yarın burdayım :D

Yalnız @gözlemci beni bağışlasın hikaye bildiğin klişe olmuş.Daha özgün olmasını isterdim.:)
Estrafrullah her yoruma açığım :D onuda yaparız elimizden geleni yapmaya çalışırız özgünde lur :D

Şimdilik kaçtım malum üni ama yarın burdayım :D

Estrafrullah her yoruma açığım :D onuda yaparız elimizden geleni yapmaya çalışırız özgünde lur :D
Korku filimlerinde de hikaye zorluğu var,herkes en basiti telefonla korku yada yalnız bir evde yaşayan kızı tercih ediyorlar.:)

bak tam olumsuz eleştiriye başladın @gözlemci anında kaçmayı tercih etti hep böyle yapıyor eleştiriye gelmiyor şimdi üni var yarın falan der cevaplamaz :)
@gözlemci'nin senaryolarını çoğunlukla beğeniyor ve takdir ediyorum,beğenmedim zamanda söylemezsem ikiyüzlülük yapmış olurum art niyet yok yani.:)

Korku filimlerinde de hikaye zorluğu var,herkes en basiti telefonla korku yada yalnız bir evde yaşayan kızı tercih ediyorlar.:)

@gözlemci'nin senaryolarını çoğunlukla beğeniyor ve takdir ediyorum,beğenmedim zamanda söylemezsem ikiyüzlülük yapmış olurum art niyet yok yani.:)
en azından eleştirmek için anlamak lazım:) gözlemcinin senaryolarını anlıyoruz, pompy i eleştiremiyorum çünkü bişey anlamıyorum :))