Çığlık 2.Bölüm Yeni Bölüm

Diziyi lütfen doğru bir şekilde puanlayınız?

• 8

Oy: 0 0.0%
  • 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    13

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,616
Puanı
861
//////////////////////////////////////////////////////////////////////
//////////////////////////////////////////////

Wes Craven'in Scream adlı sinemasından uyarlanan Çığlık'ın 1.Bölümü için Tıklayınız
ÖZET: Burak'ı merak eden Ceyda aşağıya inmeye karar vermiştir ,Aşağıya indiğinde Burak'ın yere yığılı cesedini görür ...Çığlıklar atar,O sırada mahzenin kapısı birden kapanır ,Ceyda kapıya doğru ilerlediği sırada,Elektirikler tekrar kesilir.....

2.BÖLÜM YENİ BÖLÜM
Ceyda elektriklerinde gitmesiyle beraber ne yapacağını şaşırmıştır,hemen bir köşeye saklanmaya karar verir.Fakat saklanırken mahzendeki kolilere çarpar,içindeki heyecan giderek artmıştır.Sonra bir elbise dolabına girer.Telefonuyla Selim'i aramaktadır,

Elektrikler tekrar kesildiği için partide bağrış çağrışlar havalarda uçuşmaktadır. Kimse gürültüden başka hiçbirşey duymamaktadır,Selim'in telefonu çalar fakat Selim duymaz,Ahmet'in Buraktan haberi yoktur o da sigortalara bakmak için mahzene inmeye karar verir,kapıyı açar,kapının gıcırtısını duyan Ceyda panikleyerek dolabın içindeki elbiseleri iter ve en arkaya saklanmaya çalışır,Ahmet aşağıya iner ve sandalyeye çıkar sigortaları kaldırır,Bu sırada yukarıda eğlence tekrar devam etmeye başlar,Ahmet yukarı çıkmak için hazırlanır,Ceyda halen dolabın içerisindedir,Ahmet yukarı çıktığında partide herşey yolundadır fakat Murat ile Damla orada değildir,Ahmet ;
-Hey millet Murat ile Damla nereye kayboldu?,bileniniz varmı?
Partiye okuldan davetli olan Emre ;
-Ben biliyorum dostum çağırayım gelsinler,,der ve müzik tekrar başlar
Emre partinin yapıldığı salondan çıkar o sırada Selim de Ceyda'yı merak ettiği için aşağıya inmeye karar verir,Emre sarhoş olmuş bir şekilde yukarı kata çıkar ve yüksek sesle;
-Hey Murat neredesiniz,yine napıyorsunuz birlikte,hadi çıkın artık ,bırakın sevişmeyi,der
Fakat odadan kimse ses vermemektedir,Az sonra odadan bir tıkırtı gelir,bunu üzerine Emre;
-Bak odaya giriyorum ona göre ,günah benden gitti,der
Mahzendeki Ceyda yavaşça dolabı açar ve etrafın ışık olduğunu üstelik yerdeki Burak'ın cesedinin yok olduğunu görür,hemen hızlıca yukarı çıkar,Nefes nefese kalarak gözleri etrafta Selim'i aramaktadır,
-Arkadaşlar Selim nereye gitti göreniniz varmı?
-İrem;Selim sana bakmaya aşağıya indi görmedinmi onu ,der
Bunun üzerine Ceyda tekrardan parti mekanından çıkar gördüğü herşeyi Selim'e anlatacaktır,Fakat Selim'i bulamamıştır, Ceyda merdivenlere geldiği sırada,bir ses duyar ve durur,
Emre odada duyduğu tıkırtı yüzünden kulağını kapıya dayar,o sırada Maskeli Katil bıçağı kapıya doğru içeriden saplar Emre'nin kafasından kanlar fışkırmaktadır,

Ceyda,Emre'nin bağrışlarını duyar fakat yukarıya çıkmaya cesaret edemez,Parti alanına geri döner ve;
-Hey Müziği kesin!
Kimse onu duymaz ve herkes eğlenmeye devam eder,bunun üzerine Ceyda;
-Size müziği kesin dedim!,der bunun üzerine müzük durdurulur.
Müzik durduğu sırada yukarıya votka almak için çıkan İrem ,Emre'yi kanlar içinde görünce birden çığlık atar,Bunun üzerine herkes yukarıya koşar,herkes yukarı giderken Selim parti katına gelmiştir;
-Hey Millet nereye kayboldunuz?,der bunun üzerine Maskeli Katil giriş kapısından doğru gelir , Selim eline ne geçtiyse fırlatır fakat Maskeli Katil elindeki bıçağı Selim'in koluna takar ve Selim yere düşer,bunun üzerine Katil Selim'e yaklaştığı sırada Katil'in arkasından gelen Cenk sandalyeyi Katil'in sırtına vurur,bunun üzerine Maskeli Katil yere düşer,Cenk hemen Selim'in yanına gider ve ;
-Nasılsın dostum iyimisin der,Selim kafasını sallar,Cenk arkasını döndüğünde Katil'i yerde bulamaz.
Emre'nin öldüğünü gören herkes şoktadır,Polise haber verirler,ve aşağı kata parti katına inerler,Bu sırada elini kolunu sallaya sallaya dışarıdan Murat gelir;
-Hey noldu? sizlere ,müzik felanda durmuş der ,Bunun üzerine Ahmet;
-Sen Damla ile beraber değilmiydin o nerede?,der Murat şaşkın bir ifadeyle ;
-Damla benle değildi!,der
Ceyda olan herşeyi titreyerek Selim'e anlatır,Bu sırada Ceyda'nın telefonuna Damla ile ilgili video gelir,Videoyu izleyen Ceyda çığlıklar atar ...

------------------------------------------------------/ Bölüm Sonu /-----------------------------------------------------
Yazan ve Yöneten :Enis Kartal
Kanal:Lonca TV

Not:Katil sizce kim?,yalnız o mu bu mu diye sormayın fikir yürütün sadece....tabi bu bölüm fazla bir bilgiye sahip değilsiniz ilerliyen bölümlerde herşeyi anlayacaksınız!!

Son düzenleme:
Aga ben yarın okuyacağım yine kusura bakma kapamak zorundayım

AHahah
balta yokki

Aga senden ricam geçen hafta okuyan herkesi etiketlermisin ?@kvp-medya

Pşşt @destere senin dizi başladı bak bakıyım hele
,Kız Çiğdem bak bu film kaçmaz diyim @Çiğdem-
okudum az önce kapı arkasından bıçaklama olayı braz ürperticiydi 😱😱😱
bu arada @destere zaten senaryonda rol almış cnm haberin yok onun adıda selim

hahaha ayy korkulur bundan senaryona yer alıyor ama senaristin bile haberi yok

bu bölümde ucuz kurtulmuş ama diğer bölümlerde gebert şunu cnm fırsat bu fırsat
Aynen haberim yok ya bu nasıl iş arkadaş sızıntı gibisin
@destere ,Bunu bildiğim iyi oldu bir dahaki bölüme bitiricem işini
elime düştü bir kere

@Polat Şaşmaz @takas @Çiğdem- @beyazsoy @destere @EnveR @Maskeli Fedai @mrt-06 @Bully @cookies @Harunnn60 @papuleoo @ABAY_06 @denizz19 @yatutarsa @Bully @ABAY_06 @RüzgarGülü @sokak sanati @eros @TubAsi

Son düzenleme:
Güzel seriye bağlamış. Bazıları gibi yerinde saymiyorsun puanım 10

süper olmuş @gözlemci

katil murat gibi duruyor ?

cenk orda katilin kafasına vurduktan sonra dönüp selime hey dostum iyimisin diye laklak yapacağına düşürdüğü adamın maskesini çıkarsaydı şimdi katili aramıyor olacaktık, belli olmuştu durum.. ama cenk in orda laf yapası gelmiş
)

ceyda aşağıda dolaptayken bir an dolaba girip yardım edesim geldi
)

okudum az önce kapı arkasından bıçaklama olayı braz ürperticiydi 😱😱😱
bu arada @destere zaten senaryonda rol almış cnm haberin yok onun adıda selim
evet hemde ceydanın peşinde fıldır fıldır dolaşıyor selim
) kesin bu selim benim bence
)

Eyvallah sağolasın @destere haftaya karakterlerinizi sokacağım bu ilk 2 bölüm önceden hazırdı haftaya sizlerde varsınız
yaparsın o zaman yardımını