Haha süper olur sonra cenazede bomba falan da patlatirizkudursun kendi kendine gerçekten müstahak
Evet haklı olabilrisin o konuda
Bence hep beraber öldürüp gömelim ortak senaryo gibi
Haha süper olur sonra cenazede bomba falan da patlatirizkudursun kendi kendine gerçekten müstahak
Evet haklı olabilrisin o konuda
Bence hep beraber öldürüp gömelim ortak senaryo gibi
O tür işlere ben bakmıyorum o konularda pompye devrederiz o halleder koynuna bi iki bomba sıkıştırırHaha süper olur sonra cenazede bomba falan da patlatiriz
Sonra öyle gomeriz kızı artık yilanlarla beraber patlar gider dimi @Çiğdem-O tür işlere ben bakmıyorum o konularda pompye devrederiz o halleder koynuna bi iki bomba sıkıştırır
O bize yetişemiyor sanırımSonra öyle gomeriz kızı artık yilanlarla beraber patlar gider dimi @Çiğdem-
Yetisemiyor olabilir çünkü o bilgisayardan giriyor hep 😉O bize yetişemiyor sanırımyada mobilde falan olmalıyoksa açardı ağzını yumardu dişlerini
O zaman bizi kaale bile almıyor vayy terbiyesiz @Çiğdem-Yetisemiyor olabilir çünkü o bilgisayardan giriyor hep 😉
Valla bilemem ama kaale alır heralde @Çiğdem- where are you ?
Bencede hatta bize destek bile verirdi,ki kalmaısn olay böyle hep beraber çiğdemi bombalı mjezara gönderiyoruz etkinliği yapalım @pompy e mesaj atıyomValla bilemem ama kaale alır heralde @Çiğdem- where are you ?
Hem gayet mantıklı konusuyoruz su anda eğer pompy bu konustuklarimizi gorseydi belkide görüyordur bizimle gurur duyuyordur veya duyardi
Valla bilemem ama kaale alır heralde @Çiğdem- where are you ?
Hem gayet mantıklı konusuyoruz su anda eğer pompy bu konustuklarimizi gorseydi belkide görüyordur bizimle gurur duyuyordur veya duyardi
hahahahah hadii oradannn asıl terbiyesiz olan sizsiniz bence bir hanımefendiyle böyle konusulmaz
Ne var ayol nerdesin ne kadar zamandır sendehahahahah hadii oradannn asıl terbiyesiz olan sizsiniz bence bir hanımefendiyle böyle konusulmaz
Hadı canım hadiihahahahah hadii oradannn asıl terbiyesiz olan sizsiniz bence bir hanımefendiyle böyle konusulmaz
yatıcamm hazırlanıyorum sabaha kadar sizlemi uğraşıcamNe var ayol nerdesin ne kadar zamandır sende
Kaçmak için bahane üretiyon bahk hele yaayatıcamm hazırlanıyorum sabaha kadar sizlemi uğraşıcam
Seni terk etti bence öğrendi ya en son
Aa ondan öncede yoktu o kaç gündür yok özledim kızıKaçmak için bahane üretiyon bahk hele yaaneyse git yat uyu hadi iyi uykular diyelim sana ama ayrın gece kaldığımız yerden devam
Seni terk etti bence öğrendi ya en son
Whatsapp diye birşey varAa ondan öncede yoktu o kaç gündür yok özledim kızı@aserat54 sen nasıl iletisim kurdun nisaylada dizisini sen yazcaksin aynısından istiyorum
Teşekkürler,sen bakıyormuydun bilmiyorum eklemişim senide öyle@gözlemci ellerine sağlık çok güzel bir senaryo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?