Çığlık 14.Bölüm

Son olarak birkaç sorum daha var @gözlemci...

1- İki dizi neyi anlatıyor?

2- Farklı Hayatlar'ın kaçıncı sezonu ve ilk sezon/sezonlar kaçar bölümdü?

3- En fazla 2 dizi yazılabiliyor kurallar gereği, 3. bir dizi olmaz galiba...

Kadın Hayatı : İhtiraslı bir kadının hayatı birkez elinden alındıktan sonra değişen yaşamını anlatıyor, Hırs ,intikam,Aşk ve yok oluş hepsi bir ara olucak

Farklı Hayatlar : ilk sezon 10 bölüm sürdü diye hatırlıyorum , Fakir bir ailenin kızı olan merve evlatlık olarak verilmiştir ,ikiz kardeşide zengin aileye verilmiştir onların hayatını anlatıyor,gerçi ben 10 bölümün özetini yeni sezonun ilk bölümünde yayınlıyacağım

Güzele benziyorlar, beklemedeyim...

Yarın yapma pazar yap lütfen yarin hem bnm dizim var hem yigitin programi var please
@cookies sen @gözlemci nin çığlıkla ilgili verdiği bilgilere sakın inanma yine sallıyor çünkü hahaha

Niye daha önce verdiğim hangi bilgi yalan oldu bana kanıtınla gel bende bu işi bırakayım
daha geçen gün bana sen maskeli katil falan olucaksın diyordun birşeyler anlatıyordun sonra başka üyeye dedinki ben yalan söylüyorum ona dedin

daha geçen gün bana sen maskeli katil falan olucaksın diyordun birşeyler anlatıyordun sonra başka üyeye dedinki ben yalan söylüyorum ona dedin
Aaaa yok artık külliyen yalan
ben sana hiç öyle birşey demedim ama bu sefer şunu söyleyeyim sen bu hafta kaçırılcan kaçıran kişi seni doğrattırıp 40 kişiye yedircek

Aaaa yok artık külliyen yalan
ben sana hiç öyle birşey demedim ama bu sefer şunu söyleyeyim sen bu hafta kaçırılcan kaçıran kişi seni doğrattırıp 40 kişiye yedircek
kanıtla geldim iştee sana brakk gittt şimdii bu işleri hahaha

Nerde kızz kanıtların
göster vallaha bırakıcam bu işi
bana maskeli katil sen olcuaksın harunu öldürüceksin diyordun
başka bir üyede dediki bölümden bilgi verme dedi sende ben gerçekleri söylemiyorum yalan söylüyorum falan dedin

bana maskeli katil sen olcuaksın harunu öldürüceksin diyordun
başka bir üyede dediki bölümden bilgi verme dedi sende ben gerçekleri söylemiyorum yalan söylüyorum falan dedin
Eee ama orda şaka yaptığımı söylemişim gerçekleri ,Ayrıca demin dediğim gibi senin etinden 40 kişiye kurban eti dağıtılıcak
bittin senn şaka da değil üstelik

Eee ama orda şaka yaptığımı söylemişim gerçekleri ,Ayrıca demin dediğim gibi senin etinden 40 kişiye kurban eti dağıtılıcak
bittin senn şaka da değil üstelik
ohaaaa 😱😱😱😱
finale kadar ölmücem bennn senn karışma

Sen öyle zannet
Ayrıca bu hafta kurban bayramı diye bir konuyu işledim seninde etin dağılıcak bak spoiler verdiyorsun bana ama ohh olsun sana
.F
hayırrrr boğarım bak oğlan seni

vahşet buu resmennn seniii tüm kadın haklarına mahkemelere tekrardan şikayet edicem

hayırrrr boğarım bak oğlan seni

vahşet buu resmennn seniii tüm kadın haklarına mahkemelere tekrardan şikayet edicem
Ama seni kadın hayatında çok süper karaktere sokucam
Gerçi bu kadar kötü olamam bende şaşırdım doğrusu şaka şaka be daha var o bölümlere