Çığlık 14.Bölüm

Final düşündüm ama istek var gibi... Sezon Finali yapıcam ondan hemen sonra komedi versiyonu başlayacak ...

Bakalım bu hafta cinayetler üstüne ölümler öyle böyle devam edicek bu hafta 3 bölüm diğer haftada 3 bölüm olacak sonraki hafta 2 bölüm olup sezona ara vericek...

Bencede her rakip @cookies i endişlendiriyor :A

Evet Farklı hayatlar yeni sezon olucak bu sezon 26 bölüm yazıcam daha doğrusu hali hazırda duruyor :) kadın hayatı yeni başladım 2-3 bölüm yazdım fena gibi değil bakalım neler olcak :)
Son olarak birkaç sorum daha var @gözlemci...

1- İki dizi neyi anlatıyor?

2- Farklı Hayatlar'ın kaçıncı sezonu ve ilk sezon/sezonlar kaçar bölümdü?

3- En fazla 2 dizi yazılabiliyor kurallar gereği, 3. bir dizi olmaz galiba... :)

Son olarak birkaç sorum daha var @gözlemci...

1- İki dizi neyi anlatıyor?

2- Farklı Hayatlar'ın kaçıncı sezonu ve ilk sezon/sezonlar kaçar bölümdü?

3- En fazla 2 dizi yazılabiliyor kurallar gereği, 3. bir dizi olmaz galiba... :)
Kadın Hayatı : İhtiraslı bir kadının hayatı birkez elinden alındıktan sonra değişen yaşamını anlatıyor, Hırs ,intikam,Aşk ve yok oluş hepsi bir ara olucak

Farklı Hayatlar : ilk sezon 10 bölüm sürdü diye hatırlıyorum , Fakir bir ailenin kızı olan merve evlatlık olarak verilmiştir ,ikiz kardeşide zengin aileye verilmiştir onların hayatını anlatıyor,gerçi ben 10 bölümün özetini yeni sezonun ilk bölümünde yayınlıyacağım :)

Kadın Hayatı : İhtiraslı bir kadının hayatı birkez elinden alındıktan sonra değişen yaşamını anlatıyor, Hırs ,intikam,Aşk ve yok oluş hepsi bir ara olucak

Farklı Hayatlar : ilk sezon 10 bölüm sürdü diye hatırlıyorum , Fakir bir ailenin kızı olan merve evlatlık olarak verilmiştir ,ikiz kardeşide zengin aileye verilmiştir onların hayatını anlatıyor,gerçi ben 10 bölümün özetini yeni sezonun ilk bölümünde yayınlıyacağım :)
Güzele benziyorlar, beklemedeyim... :)

Final düşündüm ama istek var gibi... Sezon Finali yapıcam ondan hemen sonra komedi versiyonu başlayacak ...

Bakalım bu hafta cinayetler üstüne ölümler öyle böyle devam edicek bu hafta 3 bölüm diğer haftada 3 bölüm olacak sonraki hafta 2 bölüm olup sezona ara vericek...

Bencede her rakip @cookies i endişlendiriyor :A

Evet Farklı hayatlar yeni sezon olucak bu sezon 26 bölüm yazıcam daha doğrusu hali hazırda duruyor :) kadın hayatı yeni başladım 2-3 bölüm yazdım fena gibi değil bakalım neler olcak :)
Yarın yapma pazar yap lütfen yarin hem bnm dizim var hem yigitin programi var please :bhr:
@cookies sen @gözlemci nin çığlıkla ilgili verdiği bilgilere sakın inanma yine sallıyor çünkü hahaha :F:F:F

daha geçen gün bana sen maskeli katil falan olucaksın diyordun birşeyler anlatıyordun sonra başka üyeye dedinki ben yalan söylüyorum ona dedin :F:F:F
Aaaa yok artık külliyen yalan :F :F ben sana hiç öyle birşey demedim ama bu sefer şunu söyleyeyim sen bu hafta kaçırılcan kaçıran kişi seni doğrattırıp 40 kişiye yedircek :F :F

bana maskeli katil sen olcuaksın harunu öldürüceksin diyordun
başka bir üyede dediki bölümden bilgi verme dedi sende ben gerçekleri söylemiyorum yalan söylüyorum falan dedin :F:F:F
Eee ama orda şaka yaptığımı söylemişim gerçekleri ,Ayrıca demin dediğim gibi senin etinden 40 kişiye kurban eti dağıtılıcak :A bittin senn şaka da değil üstelik :F

Sen öyle zannet :F Ayrıca bu hafta kurban bayramı diye bir konuyu işledim seninde etin dağılıcak bak spoiler verdiyorsun bana ama ohh olsun sana :F :F :F .F
hayırrrr boğarım bak oğlan seni :ppp::ppp::ppp:
vahşet buu resmennn seniii tüm kadın haklarına mahkemelere tekrardan şikayet edicem:F

hayırrrr boğarım bak oğlan seni :ppp::ppp::ppp:
vahşet buu resmennn seniii tüm kadın haklarına mahkemelere tekrardan şikayet edicem:F
Ama seni kadın hayatında çok süper karaktere sokucam :A Gerçi bu kadar kötü olamam bende şaşırdım doğrusu şaka şaka be daha var o bölümlere :F