Katil hemen çıkmazYahu okumadin konuyu galiba gözlemci dedi bana katil harun ve senin sevgilin diye
O dedi ilk bolumde katil hemen ortaya cikacak diye.Katil hemen çıkmaz) şaşırtitrmaca yapıyor))
O dedi ilk bolumde katil hemen ortaya cikacak diye.Katil hemen çıkmaz) şaşırtitrmaca yapıyor))
Keşke sizi öldürsekte dizide ön planda olsakO dedi ilk bolumde katil hemen ortaya cikacak diye.
Yani katil sensininanmiyosan gözlemciye sor
Hatta hatta beni sevgilimle beraber baglayacaksiniz diger bölüm ve cigdemi öldürmeye çalışacaksınız
Çiğdem ben ölme vaktin geldiçiğdemi öldür diyip duruyordun baktın yapmıyorlar kendin katil olmuşsun haha kesicekmişsin beni diğer bölüme ölmem umarım
@cookies onuda bağlayıp dövecekmişsin hahah
Ah ah ne cektik biz be @destere koru bizi bu @Harunnn60 tan ve sevgilimdençiğdemi öldür diyip duruyordun baktın yapmıyorlar kendin katil olmuşsun haha kesicekmişsin beni diğer bölüme ölmem umarım
Teşekkürler
Dediğinde olabilir ama yok şaşırtmaca felan sen katilliğinin sefasını sür fazla uzun sürecek gibi değilKatil hemen çıkmaz) şaşırtitrmaca yapıyor))
İyi onu dövücekçiğdemi öldür diyip duruyordun baktın yapmıyorlar kendin katil olmuşsun haha kesicekmişsin beni diğer bölüme ölmem umarım
ayy sen geberr ama bana birşey olmasın ben ölmiyimTeşekkürler
Yalnız ben intihaer ederek ölecektimgaliba benide katil doğrayacak
Dediğinde olabilir ama yok şaşırtmaca felan sen katilliğinin sefasını sür fazla uzun sürecek gibi değil
İyi onu dövücekbense ölecem
Ne pis bencil insanlar varayy sen geberr ama bana birşey olmasın ben ölmiyim
ayy senmi diyorsun bunu beni kestiriceksin haftayaNe pis bencil insanlar var
Vallaha hak etmiyorda değilsin haniii 😳ayy senmi diyorsun bunu beni kestiriceksin haftaya
şaka diyorum sanada birşey olmasın tabikideVallaha hak etmiyorda değilsin haniii 😳
Yok ben öldürücem kendimi,gebersin (köpek')şaka diyorum sanada birşey olmasın tabikide
Katil gidip kanal d yi patlatir revansa 23.30 taysa yalan dünya @Çiğdem- dediğim çıktıVallaha hak etmiyorda değilsin haniii 😳
Katil'in kanald ile zoru neKatil gidip kanal d yi patlatir revansa 23.30 taysa yalan dünya @Çiğdem- dediğim çıktı
Yalan dünya 23.30 alındıysa ama bencenalındıKatil'in kanald ile zoru neama başbakanlığa suikast olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?