Bacanakta mi?Daha devamı da gelir gibi.Ahu ortalıkta dolandıkça çok can sıkacak gibi.Dizide zaten normal karakter yok Tamer’in ailesi ayrı bir dert Ahu ayrı bir dert.
Eşinde her şeyi mahvedecek bir potansiyel var zaten.
Bacanakta mi?Daha devamı da gelir gibi.Ahu ortalıkta dolandıkça çok can sıkacak gibi.Dizide zaten normal karakter yok Tamer’in ailesi ayrı bir dert Ahu ayrı bir dert.
Eşinde her şeyi mahvedecek bir potansiyel var zaten.
Fragman: "bomba"Bomba bir fragman olmuş.Peri gerçekten normal değil ve işler daha da kızışıyor.Ortalığı yakıp yıktı yemeğe gelerek.
Geride kalmış sorry.Konu ile ilgili bildirimime sıra gelecek mi?
6. bölüm 5. bölüme hatta önceki bölümlere göre çok iyiydi. Özellikle son sahnesinin etkisi ve bu fragmanla bu hafta tekrar yükselişe geçecek gör bak.Fragman: "bomba"
Alınan reyting: 3
No problem.Geride kalmış sorry.
6. bölüm 5. bölüme hatta önceki bölümlere göre çok iyiydi. Özellikle son sahnesinin etkisi ve bu fragmanla bu hafta tekrar yükselişe geçecek gör bak.
Geçen bölümlerdeki durağanlığa bir dur denilmiş belli ki. Son sahneden sonra artık hikaye her bölümde güzel işleneceğini düşünüyorum ve de umarım bu haftadan itibaren bölüm süresi biraz daha uzar. (Ve bence artık hikayeye Peri'nin annesi kısmının da gelmesi lazım)Bomba bir fragman olmuş.Peri gerçekten normal değil ve işler daha da kızışıyor.Ortalığı yakıp yıktı yemeğe gelerek.
O tren kaçtı gibi sanki de neyse.Geride kalmış sorry.
6. bölüm 5. bölüme hatta önceki bölümlere göre çok iyiydi. Özellikle son sahnesinin etkisi ve bu fragmanla bu hafta tekrar yükselişe geçecek gör bak.
Hikaye manyak bir yere doğru ilerliyor.9. BÖLÜM FRAGMANI
@12.Adam @Gizmen @STAR @Billy Kane
İşler iyice karışıyor.Berrin de delirdi, sonunda o pısırık halinden çıktı.Peri’nin Tamer’e “sormuşumdur belki” demesi de akıllara kocasını o mu öldürdü teorisinin doğru olduğunu getiriyor. Eğer gerçekten öyleyse cidden hikaye çok farklı noktalara evrilir.Dizi gittikçe açılıyor. Yeni yönetmen de farkını konuşturmuş hoş geldin Çağrı Vila Lostuvalı.
Fragman müthiş olmuş 🤩, Çağrı hoca farkı diyorum. ( Bu arada hala teorimi koruyup perinin kocası ve kızkardeşini tamerin öldürdüğünü )9. BÖLÜM FRAGMANI
İşler iyice karışıyor.Berrin de delirdi, sonunda o pısırık halinden çıktı.Peri’nin Tamer’e “sormuşumdur belki” demesi de akıllara kocasını o mu öldürdü teorisinin doğru olduğunu getiriyor. Eğer gerçekten öyleyse cidden hikaye çok farklı noktalara evrilir.Dizi gittikçe açılıyor. Yeni yönetmen de farkını konuşturmuş hoş geldin Çağrı Vila Lostuvalı.
Her bölüm daha da keyif alıyor bu psikopatları izlemesi.Hikaye manyak bir yere doğru ilerliyor.
Ben Peri yaptı diyorum bu fragmandaki replikle daha da hissettim.Fragman müthiş olmuş 🤩, Çağrı hoca farkı diyorum. ( Bu arada hala teorimi koruyup perinin kocası ve kızkardeşini tamerin öldürdüğünü )
Masumlar Apartmani versiyon 2023Her bölüm daha da keyif alıyor bu psikopatları izlemesi.
Ben Peri yaptı diyorum bu fragmandaki replikle daha da hissettim.
Ah canım ya OGM işi diye rahat rahat izleyeceğini zannederken neler çekmişsin meğer.9. BÖLÜM 2. FRAGMAN
Haftalar sonra 2. fragman geldi. 😱 Yönetmen değişti, senaryo hareketlendi, reytingler yükseldi, fragmanlara özen gösteriliyor.
Rahat rahat izleyeceğimi zannettiğimi düşündüren şey ne? OGM olması bile başlı başına sıkıntı zaten başlamadan linçlenir diyordum zaten.Ah canım ya OGM işi diye rahat rahat izleyeceğini zannederken neler çekmişsin meğer.
Senaryosu, reytingleri, kamera arkası paylaşımları derken her şeyi iyi giden Güzel Günler'i izlemeye alıştığım için çektiğin mahrumiyeti görünce garipsedim birden.Rahat rahat izleyeceğimi zannettiğimi düşündüren şey ne? OGM olması bile başlı başına sıkıntı zaten başlamadan linçlenir diyordum zaten.İyi direniyoruz ama.
Aynen reytingleri iyi.Senaryosu, reytingleri, kamera arkası paylaşımları derken her şeyi iyi giden Güzel Günler'i izlemeye alıştığım için çektiğin mahrumiyeti görünce garipsedim birden.
Aynen dizinin üzerine düşmeleri iyi oldu. Bu hafta da heyecan dozu güzel. Umarım artışını sürdürür.9. BÖLÜM 2. FRAGMAN
Haftalar sonra 2. fragman geldi. 😱 Yönetmen değişti, senaryo hareketlendi, reytingler yükseldi, fragmanlara özen gösteriliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?