Star Çöp Adam - Dizi Yorumları

Daha devamı da gelir gibi. :A Ahu ortalıkta dolandıkça çok can sıkacak gibi. :A Dizide zaten normal karakter yok Tamer’in ailesi ayrı bir dert Ahu ayrı bir dert. :A

Eşinde her şeyi mahvedecek bir potansiyel var zaten. :A
Bacanakta mi? :A Eşi diyince Sedef ile kafada kentsel dönüşümler :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Bomba bir fragman olmuş. :Z Peri gerçekten normal değil ve işler daha da kızışıyor. :Z Ortalığı yakıp yıktı yemeğe gelerek. :A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: STAR and Aserat
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Bomba bir fragman olmuş. :Z Peri gerçekten normal değil ve işler daha da kızışıyor. :Z Ortalığı yakıp yıktı yemeğe gelerek. :A

Geçen bölümlerdeki durağanlığa bir dur denilmiş belli ki. Son sahneden sonra artık hikaye her bölümde güzel işleneceğini düşünüyorum ve de umarım bu haftadan itibaren bölüm süresi biraz daha uzar. (Ve bence artık hikayeye Peri'nin annesi kısmının da gelmesi lazım)
Bu hafta bu heyecanla yükseliş yaşayacaktır.💫💫

9. BÖLÜM FRAGMANI

@12.Adam @Gizmen @STAR @Billy Kane

İşler iyice karışıyor. :Z Berrin de delirdi, sonunda o pısırık halinden çıktı. :A Peri’nin Tamer’e “sormuşumdur belki” demesi de akıllara kocasını o mu öldürdü teorisinin doğru olduğunu getiriyor. Eğer gerçekten öyleyse cidden hikaye çok farklı noktalara evrilir. :A Dizi gittikçe açılıyor. Yeni yönetmen de farkını konuşturmuş hoş geldin Çağrı Vila Lostuvalı. :bhr:

9. BÖLÜM FRAGMANI

İşler iyice karışıyor. :Z Berrin de delirdi, sonunda o pısırık halinden çıktı. :A Peri’nin Tamer’e “sormuşumdur belki” demesi de akıllara kocasını o mu öldürdü teorisinin doğru olduğunu getiriyor. Eğer gerçekten öyleyse cidden hikaye çok farklı noktalara evrilir. :A Dizi gittikçe açılıyor. Yeni yönetmen de farkını konuşturmuş hoş geldin Çağrı Vila Lostuvalı. :bhr:
Hikaye manyak bir yere doğru ilerliyor. :A

• Harika
Reactions: Özgür
9. BÖLÜM FRAGMANI

Fragman müthiş olmuş 🤩, Çağrı hoca farkı diyorum. ( Bu arada hala teorimi koruyup perinin kocası ve kızkardeşini tamerin öldürdüğünü )

• İlginç
Reactions: Özgür and 12.Adam
  • Harika
Reactions: STAR and 12.Adam
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Özgür
Rahat rahat izleyeceğimi zannettiğimi düşündüren şey ne? OGM olması bile başlı başına sıkıntı zaten başlamadan linçlenir diyordum zaten. :A İyi direniyoruz ama. :Z
Senaryosu, reytingleri, kamera arkası paylaşımları derken her şeyi iyi giden Güzel Günler'i izlemeye alıştığım için çektiğin mahrumiyeti görünce garipsedim birden. :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Özgür