Başrolleri.Ben nedense bu dizi ters köşe yapıp tutmayacak diye düşünüyorum. Tamam OGM ve psikolojik diziler seviliyor ama bu dizide bir olmamışlık var. Bilemedim, bakalım.
Başrolleri.Ben nedense bu dizi ters köşe yapıp tutmayacak diye düşünüyorum. Tamam OGM ve psikolojik diziler seviliyor ama bu dizide bir olmamışlık var. Bilemedim, bakalım.
Gel Nazım 'ım gel.Nihayet Çarşamba akşamı da reyting anlamında canlanacak bu sayede. 2-3 reyting alan dizilerin günü olmuştu. Şimdi OGM onlara öldürücü darbeyi atacaktır.
Ne diyelim, allah rahmet eylesin.Pazartesi yayınlanır diye düşünürken ters köşe oldu (üstelik Gecenin Ucunda'dan bu kadar çabuk vazgeçileceğini düşünmemiştim) ama çarşamba günü de çok ciddi bir boşluk olduğu için açık ara zirveye yerleşeceği kesin. Aslında düşününce Engin Altan Düzyatan'ın 5 sezondur özdeşleştiği güne dönmesi daha mantıklı görünüyor. Gülseren teyze çarşamba dizilerine de cenaze namazı kıldıracak anlaşılan.
Çarşamba günü hiçbir şey yok.O yüzden izleneceğini düşünüyorum bomboş günNedense ilk izlenimlerim sonucu tutmayacak gibi geliyor bana. Bi olmamışlık, çiğlik var.
Belki de tutar, başarılar...
Yapım şirketinin tutmayan dizisi hiç olmadı daha.Ertuğrul Gazi karakteri Engin Altan'ın üzerine yapıştı bence. Farklı işlerde görmek izleyiciyi rahatsız edecektir.
Hiç tutacak izlenimi vermedi dizi ama A/B'de belki ilk 5'e girebilir. Totalde ise ilk 10 dışında kalacağını düşünüyorum.
Her şeyin bir ilki vardır. Ömür boyu dizi tutturacaklar diye bir kural mı var? Hayır var da biz mi bilmiyoruz.Yapım şirketinin tutmayan dizisi hiç olmadı daha.Doğduğun Ev Kaderindir dışında diğerleri yayınlandıkları günlerde zirveye oynadılar uzun müddet. Yani bence OGM-Gülseren Budayıcıoğlu imzası taşıyan bir dizinin tutmama ihtimali çok düşük.
Ne baktın dayı hiç mi dizi tutturan görmedin? Bak bak hala bakıyor.Her şeyin bir ilki vardır. Ömür boyu dizi tutturacaklar diye bir kural mı var? Hayır var da biz mi bilmiyoruz.(@12.Adam)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?