» Weeds 8.sezon onayını aldı!

Μαнoni

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
6 Şubat 2011
Mesajlar
19,683
Reaksiyon puanı
699
Puanı
684
Konum
Kocaeli
721390.jpg


Weeds severler için beklenen haber sonunda geldi ve dizi 8.sezon onayını resmen aldı!


Showtime'dan yapılan açıklamaya göre komedi-dramanın yeni sezonu 13 bölümden oluşacak ve dizi çekimlerine 2012'de başlanacak.


Weeds'in kısaca konusunu hatırlamak gerekirse: Kocasının beklenmeyen ölümü ve bunu izleyen finansal felaketlerin ardından bir banliyöde yaşıyan iki çocuk annesi Nancy Botwin (Mary-Louise Parker) kendisine hem evde oturup hem para kazanabileceği bir iş bulur; o artık mahallenin uyuşturucu satıcısıdır. Herkes sattığı şeyi gizliden gizliye istemektedir; hatta belediye meclisi üyesi Doug Wilson bile. Nancy, bir yandan aile yaşamını kontrol altında tutmak bir yandan da işini, en yakın arkadaşı Celia Hodes´dan saklamak zorundadır..


Dizide Mary-Louise Parker dışında Justin Kirk, Hunter Parrish, Kevin Nealon ve Alexander Gould gibi isimler yer alıyor. Weeds'in 8.sezon başlangıç tarihi ve bu sezonun son sezon olup olmayacağı hakkında ise bir açıklama yapılmadı.


Geçtiğimiz ayın son günlerinde yayıncı kanal Showtime'ın dizinin yeni sezonunu duyurmaya oldukça yakın olduğu hatta sekizinci sezonun tüm taraflar için fazlasıyla yeterli olacağının düşünülmesine rağmen yine de potansiyel bir dokuzuncu sezon için açık kapı bırakılacağı söylentileri gündeme gelmişti. Bu resmi açıklamayla beraber bu söylentilerin doğruluğu da kanıtlanmış oldu.