» Ioan Gruffudd, Ringer'ın gelecek bölümleri için ipuçları verdi!

Μαнoni

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
6 Şubat 2011
Mesajlar
19,683
Reaksiyon puanı
699
Puanı
684
Konum
Kocaeli
730708.jpg

Ioan Gruffudd, Ringer'da ölmek üzere olan bir karakterin olduğu söylentilerini yalanladı.


Dizide Andrew karakterini canlandıran Gruffudd, E! Online'a fanların artık dizideki karakterler hakkında daha fazla bilgi edinmeye başlayacağını söylerken ''Şu anki gidişatta dizide herhangi bir karakterin yok olacağını hayal bile edemiyorum. Bir çok karakter hakkında yeni şeyler keşfedeceğimiz bu süreçte neler olacağınıi hangi sürprizlerle karşılaşacağımızı tahmin etmek gerçekten güç'' ifadelerini kullandı.


38 yaşındaki tecrübeli aktör ayrıca Siobhan'ın (Sarah Michelle Gellar) çok yakında geri dönüşünün kaçınılmaz olacağını ve bu durumu sürdürmesinin iyice zorlaşacağını belirtirken ''Diziyi seyretmeye devam ediyorsanız önümüzdeki bir kaç bölüm içinde çok ilginç gelişmeler yaşanacağını göreceksiniz'' şeklinde sözlerine son verdi.


Zengin ikiz kız kardeşinin yerine geçerek onun hayatını yaşayan ve olayların perde arkasını araştıran sorunlu bir genç kadının yaşadıklarını bizlere aktaran Ringer'ın ilerleyen bölümlerinde Misha Collins ve Andrea Roth gibi konuk isimleri izleyeceğiz.


Yayıncı kanal The CW'den 22 bölümlük tam sezon onayını alan Ringer, 29 Kasım Salı akşamı 'That's What You Get for Trying to Kill Me' bölümüyle kaldığı yerden devam edecek. Sonrasında sezon ortası arasına girecek olan dizi 10 Ocak'tan itibaren sezonun geri kalan bölümleri için ekranlara geri dönecek.