Tabii yalı kadıyım benTam @Angelica teyzeme uygun bir evdaha ucuzu kurtarmaz bu
@Dosi @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @Bully @Yakamoz-Asi @12.Adam
Tabii yalı kadıyım benTam @Angelica teyzeme uygun bir evdaha ucuzu kurtarmaz bu
Oha be şaşırmış mı bunlar?Tam @Angelica teyzeme uygun bir evdaha ucuzu kurtarmaz bu
Bir osimhen parası etmiyor , pahalı sayılmaz.Tam @Angelica teyzeme uygun bir evdaha ucuzu kurtarmaz bu
Zengin olup param olsa alirdim![]()
Tabii yalı kadıyım ben![]()
Oha be şaşırmış mı bunlar?
bu sahneyi sabancı yalısına düz tırmanan serhattan ilham alarak yazmışlardı neyse ki gerçeğinde arzu mommy bunu duvardan itip kemiklerini kırmıştıBir osimhen parası etmiyor , pahalı sayılmaz.
@Dosi @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @Bully @Yakamoz-Asi @serhatt
Kız o yalıya kırmızı halı eşliğinde giriyorum ben nanik sana.bu sahneyi sabancı yalısına düz tırmanan serhattan ilham alarak yazmışlardı neyse ki gerçeğinde arzu mommy bunu duvardan itip kemiklerini kırmıştı@Dosi @HollyDemon ☾☆ @offensive @Bully @Emre Ozansoy @Royal_Highness
bu sahneyi sabancı yalısına düz tırmanan serhattan ilham alarak yazmışlardı neyse ki gerçeğinde arzu mommy bunu duvardan itip kemiklerini kırmıştı@Dosi @HollyDemon ☾☆ @offensive @Bully @Emre Ozansoy @Royal_Highness
Bu çarpık şişmanına yangın merdiveniyle ancak ulaşabiliyorlar.Kız o yalıya kırmızı halı eşliğinde giriyorum ben nanik sana.![]()
bnm ucuz numaralara ihtiyacım yok çünküBu çarpık şişmanına yangın merdiveniyle ancak ulaşabiliyorlar.
@Dosi @offensive @HollyDemon ☾☆ @Emre Ozansoy @Bully @Royal_Highness @Angelica
Sen A101 ve Şok sun üçüne de uygunsun.bim ucuz numaralara ihtiyacım yok çünkü![]()