Neyine kıyamıcan camış gibi herifKıyamam ki ben.![]()
Neyine kıyamıcan camış gibi herifKıyamam ki ben.![]()
Ağzını yırtarım1!!Neyine kıyamıcan camış gibi herif![]()
Camış suya girmişAğzını yırtarım1!!
Fenasalllll.
Yapımın hikayeye doğru düzgün girmediği yetmiyormuş gibi kanal gün değiştiriyormuş. Hiç zahmet etmesinler, yayından kaldırsınlar.![]()
Sizin sonunuzFenasalllll.![]()
bugün 2. kez paylaştın demek cephanen bitti
10 dakika için 50 bildirim gönderirsen olacağı o.bugün 2. kez paylaştın demek cephanen bitti![]()
işte biz xemrexxx hazretlerinin gücü10 dakika için 50 bildirim gönderirsen olacağı o.![]()
Yapımcı ile kanal son kez görüşecek. Net değil pazartesi olayı. @Alemdarhalo pazartesiye geçmiş geçmiş olsun final hamlesi bu pazartesi uzak şehir var abi başlayacak imirzalıoğlunun dizisi
------
halo pazartesiye geçmiş geçmiş olsun final hamlesi bu pazartesi uzak şehir var abi başlayacak imirzalıoğlunun dizisi
O güç vız gelir bana.işte biz xemrexxx hazretlerinin gücü![]()
Yapımın hikayeye doğru düzgün girmediği yetmiyormuş gibi kanal gün değiştiriyormuş. Hiç zahmet etmesinler, yayından kaldırsınlar.![]()
Gün meselesine inanmak istemiyorum zaten, bir ihtimal olarak kalacak zamanında da olmuştu NOW'un böyle bir düşüncesi.Yapımcı ile kanal son kez görüşecek. Net değil pazartesi olayı. @Alemdar
Evet bütçe sorunu çok. Transfer olayı yok. Ya bitecek tamamen ya da devam edecek NOW'IM da. Göreceğiz.Gün meselesine inanmak istemiyorum zaten, bir ihtimal olarak kalacak zamanında da olmuştu NOW'un böyle bir düşüncesi.
Medyapım ani bir kararla Kanal D'ye de transfer edebilir o son görüşmede benden söylemesi. Asıl sorun ; siz günü bırakın Medyapım ile NOW arasında bütçe sorunu var 😂 Belki dizi başlamayadabilir. Bu hafta belli olur.
1) Dizinin günü değişmez, değişirse hiç zahmete girmeyin abi. Biz finale hazırlanalım.
2) NOW'un da pintiliği bırakması şart !
Niye transfer olayı olmasın ? Bahadır Özdener'de dizinin sorumlusu kanal kanal gezen Kurtlar Vadisi'nin de bir zamanlar yapımcısıydı acımaz yani 😉Evet bütçe sorunu çok. Transfer olayı yok. Ya bitecek tamamen ya da devam edecek NOW'IM da. Göreceğiz.
Bakalim neler olacak? Birkaç güne netleşir.Niye transfer olayı olmasın ? Bahadır Özdener'de dizinin sorumlusu kanal kanal gezen Kurtlar Vadisi'nin de bir zamanlar yapımcısıydı acımaz yani 😉
Ama cidden NOW Hudutsuz'a buna yapmamalı...Bakalim neler olacak? Birkaç güne netleşir.
Gördüm de Veliaht falan bitiremez bu diziyi, çarparsa Çarpıntı mı neyse yapar. Ama şu an bakalım hayırlısı.Bir haberde benden. Show TV, Veliaht dizisini 11 Eylül Perşembe başlatıyor. @Alemdar