NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

------

halo pazartesiye geçmiş geçmiş olsun final hamlesi bu pazartesi uzak şehir var abi başlayacak imirzalıoğlunun dizisi

Son düzenleme:
halo pazartesiye geçmiş geçmiş olsun final hamlesi bu pazartesi uzak şehir var abi başlayacak imirzalıoğlunun dizisi
------

Yapımcı ile kanal son kez görüşecek. Net değil pazartesi olayı. @Alemdar

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Yapımın hikayeye doğru düzgün girmediği yetmiyormuş gibi kanal gün değiştiriyormuş. Hiç zahmet etmesinler, yayından kaldırsınlar. :A
Yapımcı ile kanal son kez görüşecek. Net değil pazartesi olayı. @Alemdar
Gün meselesine inanmak istemiyorum zaten, bir ihtimal olarak kalacak zamanında da olmuştu NOW'un böyle bir düşüncesi.

Medyapım ani bir kararla Kanal D'ye de transfer edebilir o son görüşmede benden söylemesi. Asıl sorun ; siz günü bırakın Medyapım ile NOW arasında bütçe sorunu var 😂 Belki dizi başlamayadabilir. Bu hafta belli olur.

1) Dizinin günü değişmez, değişirse hiç zahmete girmeyin abi. Biz finale hazırlanalım.
2) NOW'un da pintiliği bırakması şart !

• Beğendim
Gün meselesine inanmak istemiyorum zaten, bir ihtimal olarak kalacak zamanında da olmuştu NOW'un böyle bir düşüncesi.

Medyapım ani bir kararla Kanal D'ye de transfer edebilir o son görüşmede benden söylemesi. Asıl sorun ; siz günü bırakın Medyapım ile NOW arasında bütçe sorunu var 😂 Belki dizi başlamayadabilir. Bu hafta belli olur.

1) Dizinin günü değişmez, değişirse hiç zahmete girmeyin abi. Biz finale hazırlanalım.
2) NOW'un da pintiliği bırakması şart !
Evet bütçe sorunu çok. Transfer olayı yok. Ya bitecek tamamen ya da devam edecek NOW'IM da. Göreceğiz.

• Beğendim

Forum İstatistikleri

Konular
176,102
Üyeler
8,557
Son Üye
NeorkGiants