En Son İzlediğiniz Film? 🎞

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan şirin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1748889437012.png

Geçmişini geride bırakarak yaşamaya çalışan eski bir asker, değer verdiği bir insan kaçırılınca onu kurtarmak adına içinde hapsettiği kimliğine geri bürünüyor. Sükunetli bir atmosferde olaylar işlenmiş. Ama hem aksiyon sahneleri hem de birbirinden renkli ve farklı karakterdeki oyuncularla bir canlılıkta sağlanmış.

1748941002254.png

Tekrar seyrediyorum.
Kevin Bacon tek başına bir film resitali vermiş. Eskiden beri oyunculuğunu sevdiğim biridir. Tek başına bu filme değer katmış diyebiliriz. Filme gelince gerilimi neredeyse hiç olmayan ancak ağır psikolojik dram içeren bir yapım olmuş.

İzlemenizi tavsiye ederim ancak yetişkinlere uygundur. 22+

1749031335202.png

Filmin en güzel yanı 1970'in efsane filmi 'Love Story'yi' hatırlatmasıydı. Eski kitap/film tercümesiyle hatırımızda kalan 'Aşk hiç bir zaman pişman olmamaktır' cümlesi bizim kuşakta hiç unutulmadı. Filmin atmosferini sevdim. Temposu düşük ama eğlenceli bir film. Türleri karıştırmışlar iyice herkese uymayan yönü de var ama rahatlıkla izlenebilir.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: The_Erinch
1749107644786.png

Doğru ve yanlış yollar ve ahlak arasında bocalayan hayatını harcayan bir adamın hikayesi. Yetmişleri iyi yansıtmışlar. İzlemeye değer güzel bir film.

1749129137295.png

Baştan sona eğlencenin doruklarda olduğu Western, aksiyon ve bilim kurgu çorbası gibi ama çok keyifli. Oyunculuklar başarılı.
Efektler zor sahnelerde çok etkileyiciyken basit yeşil perde sahnelerinde ise fena halde sırıtıyor. Canlanan tablolar ve özellikle de trene bayıldım doğrusu.
Nasıl da zekice dizayn edilmiş öyle. çıktığı zamana göre gayet güzel ve eğlenceli bir filmdi.
Verilen imdb puanından fazlasını kesinlikle hak ediyor.
Will Smith Holywood'un yetim çocuğu desek yeridir.
Adam o kadar güzel film yapmasına rağmen bir türlü akademisyenlere yaranamadı.

1749215138037.png

Senaryo bakımından çok anlamlı bir hikayeye sahip ve dram açısından da çok zengin. Bazı sahneleri akıldan çıkmıyor ve çok derine işliyor. Woody Harrelson çok acınası bir role çok yakışmış. Rosario Dawson'un belki de en iyi oyunculuk yaptığı performans diyebiliriz ve Will Smith de aksiyona olduğu gibi drama da yatkın olduğunu bir kez daha kanıtladı bizlere. Mutlaka izlemeniz gereken, hatta izlemeden ölmemeniz gereken bir yapıt olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
indir (1).jpeg
indir.jpeg

Evet bayramı iki aksiyonu yüksek, eli ayağı düzgün, parasını hakeden filmle geçirmeye devam ediyoruz..

İlki Görevimiz Tehlikeli efsanesinin son filmi olarak nitelendiriliyor, dublör kullanmadan o yaşta çektiği sahneler ile Tom Abim gene göz dolduruyor.. Herzaman ki Görevimiz Tehlike aksiyonu ve ters köşeleri ile harika bir seyir sunuyor size..

İkincisi ise Jon Wick 3 ile 4 arasında geçen bir aksiyon Masterpiece olmuş.. Aksiyonu muazzam, keyifli ve seyri son derece yüksek.. Hem John Wick hem Ballerina muazzam olmuş.

Aksiyonu seven ve her iki filminde serisini izleyenler KESİNLİKLE izlemeli..

@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Gerekli24 @B4RON @mesmeso @HollyDemon ☾☆ @Dante @EmreCan

• Harika
Reactions: The_Erinch
Süresi biraz uzun ama genel olarak emek verilmiş, güzel bir filmdi. Puanım 8/10.

s-cc62fcef57e128bf1b4400f03316185a5fb8802f.jpg

Gerçek bir hayat hikayesiymiş. Severim bu tarz mafya filmlerini. Puanım 8.5/10

IMG_2276.jpeg

Bu alana bir cevap yazın...