2025 Mayıs Ayının En Favori Üyesi - Royal Highness

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
127,990
Puanı
1,060
"Ayın En Favori Üyesi" final turunda 4 finalistimiz arasında en çok oyu alan @Royal Highness , 2025 Mayıs Ayının En Favori Üyesi seçildi.
Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Final oylamasına kalan @cokiyitvci , @BesaleT ve @HollyDemon ☾☆ ’u kutluyoruz.

Not:
Ayın en favori üyesi bir süreliğine ara verecektir. Katılımınız için teşekkürler.

Jet hızıyla açtım konuyu taktım etiketi :A Benim bu sezonluk görevim bitti :Z

Tebrikler @Royal_Highness , 5.000’ler Kulübü ile iyi denk geldi :A

@BesaleT bi ESC’de göründün finalist oldun :A
------

Yine çok üzüldüm ama neyse. :(
Sağlık olsun, aday çok olduğu zaman oy dağılımı oluyor haliyle. Başka zamana artık.

Kardeşim @cokiyitvci yapma öğle bu kadar üzülme bir süre ara verildi
lakin tekrar tekrar olacak sende kazanacaksın eninde sonun da
kendini üzecek kadar ciddiye alma o kadar moralini bozma kardeşim 😉:)

Son düzenleme:
  • Üzücü
Reactions: cokiyitvci
"Ayın En Favori Üyesi" final turunda 4 finalistimiz arasında en çok oyu alan @Royal Highness , 2025 Mayıs Ayının En Favori Üyesi seçildi.
Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Final oylamasına kalan @cokiyitvci , @BesaleT ve @HollyDemon ☾☆ ’u kutluyoruz.

Not:
Ayın en favori üyesi bir süreliğine ara verecektir. Katılımınız için teşekkürler.
Jet hızıyla açtım konuyu taktım etiketi :A Benim bu sezonluk görevim bitti :Z

Tebrikler @Royal_Highness , 5.000’ler Kulübü ile iyi denk geldi :A
Hem tebriğin, hem etkinlikteki emeğin, hem jet hızıyla tebrik konusunu açtığın, hem de etiketi hızla taktığın için çok teşekkür ederim @Dosi :bhr: Evet, dediğin gibi 5.000'ler Kulübü ile iyi denk geldi. Ayrıca 6 aylık aranın ardından aday olduğum ilk oylamada forumdaşlar tarafından tekrar "Ayın Favori Üyesi" seçildim. Bu benim için çok kıymetli :) Tüm bunların hatrına Yönetim, Favori Üye'liğimi yeniden değerlendirmeye alıp bana bir şans daha verir umarım :bhr:
@Royal_Highness canım benim tebrik ediyorum iyi ki gelmişsin foruma 😘❤️

Ayrıca final oylamasına kalan @cokiyitvci , @BesaleT ve @HollyDemon ☾☆ ’u kutluyorum
Çok teşekkür ederim Melek ablacım :bhr:
İyi ki geldim ve sizleri tanıma şansım oldu :love1:
Tebrikler @Royal_Highness kutluyorum ay boyunca etiketin tadını çıkar.
Diğer arkadaşları da tebrik ederim.
Çok teşekkür ederim @Gerekli24 :)
Dediğin gibi bu güzel etiketin tadını çıkaracağım :Z
Tebrikler @Royal_Highness umarım bu ünvan uzun zaman sende kalır :)

Diğer finalistlerde gelecek aylarda hak ettiklerini alırlar umarım :)
Teşekkür ederim @Alemdar :)
Durması gerektiği kadar duracak :Z
Tebrikler @Royal_Highness
Eşitlendik. 😅
Teşekkür ederim @TenTen :)
Ne anlamda "eşitlendik" onu anlamadım :D
@Royal_Highness seni tebrik ediyorum. Finalde mücadele eden @cokiyitvci , @BesaleT (kavurma nın kankisi ) @HollyDemon ☾☆ arkadaşları da kutlarım.
Son olarak jet @Dosi ye etkinlikten dolayı teşekkür ederim. Forumun başkanı, teknik direktörü yeri geliyor ilk
onbir oynuyor.

Çok teşekkür ederim @12.Adam :) Darısı sana :bhr:
@Royal_Highness Gızzzz Tecrübeli Üye kademesinde kalıp, Favori üye seçildin.. . Helal sana...
Tebrikler 😊

Finalde yarışan tüm arkadaşlara diğer aylar için başarılar dilerim.
Sorma abi ya :D Favori Üyeliğimi kaybettim ama forum halkı beni ikinci kez "Ayın Favori Üyesi" olarak seçti, sağolsunlar :bhr: Umarım Yönetim tekrar Favori Üye olmam için tekrar bir şans verir :)
Tebriğin için çok teşekkür ederim :bhr:
Tebrikler @Royal_Highness . En yakın zamanda tekrardan favori üye olmaya umarım :D

@cokiyitvci bir dahakine umarım :)
Çok teşekkür ederim @RüzgarGülü :) Dileğin çok güzel, umarım Yönetim bu istekleri değerlendirip bana bir şans daha verir :bhr:
Sis @Royal_Highness hayırlı olsuun ayın ile başlayıp dewamlı favori üyeliğini alırsın inşallah 😇

Finalde mücadele eden @cokiyitvci , @BesaleT kardeşlerime de bir dahaki sefere inşallah :D
Çok teşekkür ederim @HollyDemon ☾☆ :bhr: Dileğin çok güzel, umarım Favori Üyeliğimi tekrar alırım :)
Ve umarım sen de çok yakında Favori Üye olursun :love1:
Çok büyük bir baṣarı, en içtenliğimle tebrik ederim, hak ettin. :Z @Royal_Highness
Çok teşekkür ederim @Yakamoz-Asi :) Forum halkının teveccühü ile tekrar Ayın Favori Üyesi seçilmek harika gerçekten :bhr:
2. ayın favori üyesi şampiyonluğunu tebrik ederim :D @Royal_Highness

Emeklerine sağlık :D @Dosi
Çok teşekkür ederim @Bully :) Forum halkı sağolsun beni 2.kez Ayın Favori Üyesi seçtiler :bhr:

Hem tebriğin, hem etkinlikteki emeğin, hem jet hızıyla tebrik konusunu açtığın, hem de etiketi hızla taktığın için çok teşekkür ederim @Dosi :bhr: Evet, dediğin gibi 5.000'ler Kulübü ile iyi denk geldi. Ayrıca 6 aylık aranın ardından aday olduğum ilk oylamada forumdaşlar tarafından tekrar "Ayın Favori Üyesi" seçildim. Bu benim için çok kıymetli :) Tüm bunların hatrına Yönetim, Favori Üye'liğimi yeniden değerlendirmeye alıp bana bir şans daha verir umarım :bhr:

Çok teşekkür ederim Melek ablacım :bhr:
İyi ki geldim ve sizleri tanıma şansım oldu :love1:

Çok teşekkür ederim @Gerekli24 :)
Dediğin gibi bu güzel etiketin tadını çıkaracağım :Z

Teşekkür ederim @Alemdar :)
Durması gerektiği kadar duracak :Z

Teşekkür ederim @TenTen :)
Ne anlamda "eşitlendik" onu anlamadım :D

Çok teşekkür ederim @12.Adam :) Darısı sana :bhr:

Sorma abi ya :D Favori Üyeliğimi kaybettim ama forum halkı beni ikinci kez "Ayın Favori Üyesi" olarak seçti, sağolsunlar :bhr: Umarım Yönetim tekrar Favori Üye olmam için tekrar bir şans verir :)
Tebriğin için çok teşekkür ederim :bhr:

Çok teşekkür ederim @RüzgarGülü :) Dileğin çok güzel, umarım Yönetim bu istekleri değerlendirip bana bir şans daha verir :bhr:

Çok teşekkür ederim @HollyDemon ☾☆ :bhr: Dileğin çok güzel, umarım Favori Üyeliğimi tekrar alırım :)
Ve umarım sen de çok yakında Favori Üye olursun :love1:

Çok teşekkür ederim @Yakamoz-Asi :) Forum halkının teveccühü ile tekrar Ayın Favori Üyesi seçilmek harika gerçekten :bhr:

Çok teşekkür ederim @Bully :) Forum halkı sağolsun beni 2.kez Ayın Favori Üyesi seçtiler :bhr:
Yok ben istemiyorum , gerekçemi müdürlüğe bildirdim. :A

• Beğendim
Reactions: Royal_Highness
Sen nasıl istersen tabii ki :)

Tamam üzüldün anlıyorum ama aynı ankette birlikte yarıştığın üyelerden biri kazanmış ve sen tebrik etmemişsin. Valla kırıldım :( Sen kazansaydın ilk ben tebrik ederdim seni... @cokiyitvci
Yok kırılma. Çok üzüldüm:( yoksa tabii ki finale kalanların hepsi hak etti.

Bu alana bir cevap yazın...