Hangi Telefon Uygulamaları Hayatınızı Değiştirdi?

Hangi Telefon Uygulamaları Hayatınızı Değiştirdi?

• Kullanılan toplam oy
    13

RüzgarGülü

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,277
Puanı
860
1746551375728.png

Telefonlarda sayısız uygulama var ama bazıları gerçekten hayatımıza dokunuyor.

Kimimiz daha çok müzik dinlemek için kullanırken bazılarımız sadece komik video izlemek için girebiliyor. Planlama yapmaya yarayan uygulamalar da var. Günüm nasıl geçecek, neler yapmam lazım, ne zaman neyi hatırlamalıyım gibi hepsini orada bulacağımız uygulamalar mevcut.

Evet son günlerde oldukça popüler olan yapay zeka programları da mevcut. ChatGPT, Grok bunlardan bazıları. Özellikle yapay zeka programları hayatımıza girdiğinden bile google kullanmayan tanıdıklarım bile var her şeyi oraya yazıp her şeyi ona soruyorlar :)

Senin hayatını değiştiren, "İyi ki indirmişim" dediğin uygulama var mı? Belki bilmediğimiz bir yeni bir uygulama öğreniriz? :)

Facebook ve İnstagram'ın bana kattığı en güzel yanı edindiğim ve kurduğum dostluklar .. :love1:
Youtube en çok kullandığım platform diye bilirim, eski dizileri ve kaçırdığım dizi ve programları genellikle youtube üzerinden izliyorum 🙂 Spotify ise son zamanlarda daha çok takıldığım ve beni dinlendiren bir uygulama oldu hayatımda :Z 4 uygulamayı da iyi ki indirmişim diyorum ..

Emeğine sağlık @RüzgarGülü güzel bir konu olmuş :ok:

Hmm düşündüm de konuşmak için kullanıyorum sadece
işte paydoslarda hangi dizim yüklenmiş diye bakarım :bhr:
Evet çok güzel ve çok fazla dizi film izleme geniş ağın var. Netflix, disney gibi platform pek kullanmıyorsun herhalde :)
Facebook ve İnstagram'ın bana kattığı en güzel yanı edindiğim ve kurduğum dostluklar .. :love1:
Youtube en çok kullandığım platform diye bilirim, eski dizileri ve kaçırdığım dizi ve programları genellikle youtube üzerinden izliyorum 🙂 Spotify ise son zamanlarda daha çok takıldığım ve beni dinlendiren bir uygulama oldu hayatımda :Z 4 uygulamayı da iyi ki indirmişim diyorum ..

Emeğine sağlık @RüzgarGülü güzel bir konu olmuş :ok:
Facebook kullananalara dede yada nine diyorlarmış ya doğru mu @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Royal_Highness :D

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
En çok sevdiğim yer facebook oyunlarım, arkadaşlarım (emekli ve hacı olanlar :A) gruplarım huhuuuuyyy eğlence gırla :oley:
Hahaha bak bak altta Erinç Bey de facebook dedi. daha gruplar felan devam ediyor mu ilginç :D
Facebook diyesim geldi :F :F :F :F

Hiçbiri yokken o vardı çünkü :A:A:A:A
Eskinin özlemi var herhalde :D

Tiktok ortamı da güzel senin yaşlarda çok güzel ablalar ve abiler var takılıyorum ilerleyen saatlerde :D :D

@RüzgarGülü
Ayık kaldığı birana denk gelmiş konu açmış ahali.. :F :F :F :F

@Yakamoz-Asi @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness @Zeyno @Angelica @Emre Ozansoy @xemrexxx @batuhankaralar @Gerekli24 @BARON疼痛 @Mr.At

Şaka bir yana Facebook ilk zamanları çok kullanıyordum..
Şuan sadece doğum günü hatırlatıcısı benim için. bird ebabamın gönderilerine beğeni atıyorum :A:A:A

İnstagram ciddi favorim...özellikle reels takılırsan 3 saat devirebilirsin..

WP zaten gündelik ihtiyaç..

Tiktok hiç kullanmadım bilmiyorum.
Spotify değil ama Youtube Music kullanıyorum oda büyük bir fayda...

Aslında hepsinin etkisi ve faydası var.

Yeterki içlerinde kaybolma..

Emeğine sağlık dostum..

Şerefe 🍻🍻🍻🍻

@RüzgarGülü

@Yakamoz-Asi @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness @Zeyno @Angelica @Emre Ozansoy @xemrexxx @batuhankaralar @Gerekli24 @BARON疼痛 @Mr.At

Şuan sadece doğum günü hatırlatıcısı benim için. bird ebabamın gönderilerine beğeni atıyorum :A:A:A

Emeğine sağlık dostum..

Şerefe 🍻🍻🍻🍻
You music ücretli mi ?

• Aynen
Reactions: The_Erinch
@RüzgarGülü

Emeğine sağlık dostum..

Şerefe 🍻🍻🍻🍻
Şerefe. Teşekküler sağol varol :D

Kaybolanlar da zaten reelinde işler yolunda gitmeyince ufak bir nefes almak için giriyorsun ama sonra bir bakmışsın içinde oluyorsun :D : D

Misal tiktok takılırken şunu at bunu at diyorlardı ilk öncelerde buna para atanlar kafayı yemiş diyordum bende atıyorum arada. Bazen güzel hatunlara bazen gerçekten güzel yayınlara ama bu aralar güzel hatunlar favorim. Eskiden güzel bilgili yayınlar için girerdim tiktoka :D :D

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch
Şerefe. Teşekküler sağol varol :D

Kaybolanlar da zaten reelinde işler yolunda gitmeyince ufak bir nefes almak için giriyorsun ama sonra bir bakmışsın içinde oluyorsun :D : D

Misal tiktok takılırken şunu at bunu at diyorlardı ilk öncelerde buna para atanlar kafayı yemiş diyordum bende atıyorum arada. Bazen güzel hatunlara bazen gerçekten güzel yayınlara ama bu aralar güzel hatunlar favorim. Eskiden güzel bilgili yayınlar için girerdim tiktoka :D :D
ulaaaaaa sende mi para atıyorsun yoksa kafa burda değilken..itiraf et :F :F :F

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
ulaaaaaa sende mi para atıyorsun yoksa kafa burda değilken..itiraf et :F :F :F
Evet atıyorum. Gizli birşey değil ki :)

Her sektörde varım. Borsa, kripto para, canlı yayınlara destek olma :D

O para atma olayı canlı yayınlara destek olma amacı. Kiralara zam gelmiş. Hatunlar ayrı evde yaşıyor nasıl geçinecek. :D

@Yakamoz-Asi
Twitter instagram bana güzel dostluklar kazandırdı ❤️😍
Fav10 da uygulama sayılır bizim için :D

• Güldürdün
Reactions: Angelica and Zeyno
Hiçbiri :A
Hayatın değişmesi çok uç bir şey. Hangisini daha çok seversin diye sorulsa neyse de.
Geçen gün chatgpt ve Grok aşırı kullanıyordum. Hayatını değiştirdi illaki belli bir dönem de olsa :D

Değiştirmedi diyorsan o senin inkarin :F

Instagram olmasa Mine tugayı nerde göreceksin mesela :F
Connetted2 diyorum ve susuyorum:A @The_Erinch @RüzgarGülü
Onu bende denemedim hiç. Düşüyor mu peki ? :D

• Güldürdün
Reactions: xdragxx

Bu alana bir cevap yazın...