Hangi Telefon Uygulamaları Hayatınızı Değiştirdi?

Hangi Telefon Uygulamaları Hayatınızı Değiştirdi?

• Kullanılan toplam oy
    13
Geçen gün chatgpt ve Grok aşırı kullanıyordum. Hayatını değiştirdi illaki belli bir dönem de olsa :D

Değiştirmedi diyorsan o senin inkarin :F

Instagram olmasa Mine tugayı nerde göreceksin mesela :F

Onu bende denemedim hiç. Düşüyor mu peki ? :D
Zaman öldürmek ya o hayat değiştirmek başka bir şey bence :A
Mine Tugay'ı ben her türlü görürdüm :A

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
güzel bir konu, biraz uzun olacak gibi yazim :A @RüzgarGülü

hayatimi degistirme olarak hic biri ama konuyu farkli cevaplayayim.
arada kullandigim uygulamalar:
Youtube - sarki cok dinlerim
Facebook baya bi gec üye olmustum. Universitede ders kitap paylasimi yaptigimiz gruplar paylasilirdi.
simdilerde bir biri ile paylasim yapilan gruplar ve bilgilendirici gruplari takip ediyorum. aklima geldikce tiklayip bakiyorum. bir keresinde araba anahtari bulmustum. O gruplardan birinde paylasim yapmistim sahibini buldu.
whatsapp: bu uygulama nedeni ile dokunmatik telefona gecis yapmistim. Ailem ile iletisimi en cok burdan yapiyorum.
Instagram: yegenlerimin okulunda paylasimlari görebilmek icin acmistim. Hic paylasim yapmiyorum, öylesine duruyor.

hayatimi kolaylastiran uygulamalar ise cok var:
cogunu yazmayayim cünkü bizdeki sistem ile sizdeki farkli oluyor.

banka uygulamalari, park uygulamalari, ev sirketi uygulamasi, arabami uzaktan kontrol edebildigim uygulama, magazalarda aldigim esyalarin veya basit bir market alisverisinde fisler bir uygulamaya gelir. o uygulamada nerdeyse her sey var.
toplu tasit biletim icinde ayri uygulama var. Say say bitmez.
sizin e-devlet uygulamasi benzeri uygulamamizda var.

• Harika
Zaman öldürmek ya o hayat değiştirmek başka bir şey bence :A
Mine Tugay'ı ben her türlü görürdüm :A
Hadi o öyle olsun. Google haritalar da mı kullanmadım? Seninkisi düpedüz inkar ama ya :D
------

güzel bir konu, biraz uzun olacak gibi yazim :A @RüzgarGülü

hayatimi degistirme olarak hic biri ama konuyu farkli cevaplayayim.
arada kullandigim uygulamalar:
Youtube - sarki cok dinlerim
Facebook baya bi gec üye olmustum. Universitede ders kitap paylasimi yaptigimiz gruplar paylasilirdi.
simdilerde bir biri ile paylasim yapilan gruplar ve bilgilendirici gruplari takip ediyorum. aklima geldikce tiklayip bakiyorum. bir keresinde araba anahtari bulmustum. O gruplardan birinde paylasim yapmistim sahibini buldu.
whatsapp: bu uygulama nedeni ile dokunmatik telefona gecis yapmistim. Ailem ile iletisimi en cok burdan yapiyorum.
Instagram: yegenlerimin okulunda paylasimlari görebilmek icin acmistim. Hic paylasim yapmiyorum, öylesine duruyor.

hayatimi kolaylastiran uygulamalar ise cok var:
cogunu yazmayayim cünkü bizdeki sistem ile sizdeki farkli oluyor.

banka uygulamalari, park uygulamalari, ev sirketi uygulamasi, arabami uzaktan kontrol edebildigim uygulama, magazalarda aldigim esyalarin veya basit bir market alisverisinde fisler bir uygulamaya gelir. o uygulamada nerdeyse her sey var.
toplu tasit biletim icinde ayri uygulama var. Say say bitmez.
sizin e-devlet uygulamasi benzeri uygulamamizda var.
AA evet çoğu uygulama hayatimzin bir parçası whatsaapp zaten vazgeçilmez oldu.

Eskiden 10 bin SMS yapardik kontör vardı o zamanlar Türkiye de böyleydi belki bilirsin :)

Fislerin hepsi misal aldığın farklı bankadan bile olsa aynı uygulamaya mi geliyor? Çok güzel özellik bence bizde de olmalı? Tabi bizde her yerde kart kullanmıyoruz. Bu şekilde hesap daha iyi yapılabilir.

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Dosi and xdragxx
Hadi o öyle olsun. Google haritalar da mı kullanmadım? Seninkisi düpedüz inkar ama ya :D
------

Eskiden 10 bin SMS yapardik kontör vardı o zamanlar Türkiye de böyleydi belki bilirsin :)

Fislerin hepsi misal aldığın farklı bankadan bile olsa aynı uygulamaya mi geliyor? Çok güzel özellik bence bizde de olmalı? Tabi bizde her yerde kart kullanmıyoruz. Bu şekilde hesap daha iyi yapılabilir.
Hepsini kullandım yahu sadece hayatıma çok büyük etkileri olmadı :A

• Güldürdün
------

sizin sms cok bilmem. Fazla tecrübem olmadi Türkiyede :A

evet, nakit ödesemde o uygulamaya gelir. Dijital olmus nerdeyse her sey. Kartimda telefonda. üzerimde tasimaya gerek yok.
bence anket sorusu tam hitap etmiyor cevaplarimiza @xdragxx itiraz etmis bir nevi katiliyorum :A

okuldada cok uygulamalar var. hayatimiz uygulama olmus :A

Evet atıyorum. Gizli birşey değil ki :)

Her sektörde varım. Borsa, kripto para, canlı yayınlara destek olma :D

O para atma olayı canlı yayınlara destek olma amacı. Kiralara zam gelmiş. Hatunlar ayrı evde yaşıyor nasıl geçinecek. :D

@Yakamoz-Asi

Fav10 da uygulama sayılır bizim için :D
Uygulama deyince aklıma bunlar geldi 🤣

• Beğendim
Geçen gün chatgpt ve Grok aşırı kullanıyordum. Hayatını değiştirdi illaki belli bir dönem de olsa :D

Değiştirmedi diyorsan o senin inkarin :F

Instagram olmasa Mine tugayı nerde göreceksin mesela :F

Onu bende denemedim hiç. Düşüyor mu peki ? :D
Düşmüştü zamanında şuan girilmez :F

• Güldürdün
Benim için de hiçbiri chat gpt son zamanlarda çok işime yarıyor ama telefonda yüklü değil bilgisayarda kullanıyorum. Youtube kullanırım ama öyle hayat etkiliyor denecek değil biligsayardan da kullanyorum

sizin sms cok bilmem. Fazla tecrübem olmadi Türkiyede :A

evet, nakit ödesemde o uygulamaya gelir. Dijital olmus nerdeyse her sey. Kartimda telefonda. üzerimde tasimaya gerek yok.
bence anket sorusu tam hitap etmiyor cevaplarimiza @xdragxx itiraz etmis bir nevi katiliyorum :A

okuldada cok uygulamalar var. hayatimiz uygulama olmus :A
@xdragxx in işi hep itiraz zaten kendi yapsın görelim. Onu gazlayalim biraz :D
Düşmüştü zamanında şuan girilmez :F
Ne demek girilmez? Aynı anda deneyelim bir ara bizim müzmin bekarlari da alalım yanımıza @The_Erinch @Yakamoz-Asi :F
@RüzgarGülü
@Yakamoz-Asi reis zengin adam Tinder kullanıyormuş 🤭🤭🤭🤭

@Mr.At @xemrexxx @batuhankaralar
Yakamoz reyiz paraya kiyarsa tinder kullanır :D
Daha kullanmadım ama kullanabilirim benzerini yakında. :A
Tiktok paslarim sana istersen atayım mi link :D

• Güldürdün
Hayatımı değiştiren değil de kolaylaştıran ve daha eğlenceli hâle getiren uygulamalar;
  • WhatsApp
  • Instagram
  • Youtube ve Youtube Music
  • X
  • ChatGPT
  • Grok
  • Google Haritalar

Konu güzel olmuş, emeğine sağlık @RüzgarGülü :)

• Harika
Hayatımı değiştiren değil de kolaylaştıran ve daha eğlenceli hâle getiren uygulamalar;

WhatsApp
Instagram
Youtube ve Youtube Music
X
ChatGPT
Grok
Google Haritalar

Konu güzel olmuş, emeğine sağlık @RüzgarGülü :)
En sevmediğim şey ise Google haritalara bakarak gidip hedefe ulaştınız demesi. Ama bir bakıyorsun etraf bomboş :F

En sevmediğim şey ise Google haritalara bakarak gidip hedefe ulaştınız demesi. Ama bir bakıyorsun etraf bomboş :F
Ya da "200 metre sonra sağa dönün" dedikten sonra bir bakıyorsun sağda yol yok :F

Nadir de olsa Google Haritalar sonradan kapanan veya yeni açılan yolları henüz bilemeyebiliyor ve ortaya bu tarz komik durumlar çıkabiliyor :A

• Güldürdün
Ya da "200 metre sonra sağa dönün" dedikten sonra bir bakıyorsun sağda yol yok :F

Nadir de olsa Google Haritalar sonradan kapanan veya yeni açılan yolları henüz bilemeyebiliyor ve ortaya bu tarz komik durumlar çıkabiliyor :A
En sevdiğim yanı ise bir yere gitmeden street view görünümü ile o sokak cadde yolda gorebiliyorsun. Vardığında ise oraya daha önceden gitmiş gibi hakimsin konuya ve bu çok hoş güzel bir teknoloji :D

• Harika
Reactions: Royal_Highness