Geçen gün sen mi @Mr.At mı diyordu rekor gelmez diye , bak çalışmalar devam ediyorBunu görünce aklıma ferrari şarkısı geliyor
Sonu da bu olmuş ama
çok ilgilisin konuyla bir parça düşer diye hayal ettin galiba
kızzz @serhatt @Emre Ozansoy @cookies cevapsız kalmış , @Zeyno nur tansiyonu çıkmış , @Royal Highness ile @Dosi zaten wefad en iyisi bunu sen kapAh ah keşke zengin olsam emre
kızzz @serhatt @Emre Ozansoy @cookies cevapsız kalmış , @Zeyno nur tansiyonu çıkmış , @Royal Highness ile @Dosi zaten wefad en iyisi bunu sen kap
seni Gülben kılıklı
Bu nereden çıktı tepemize bu kadar? Daha doğrusu olayo ne?kızzz @serhatt @Emre Ozansoy @cookies cevapsız kalmış , @Zeyno nur tansiyonu çıkmış , @Royal Highness ile @Dosi zaten wefad en iyisi bunu sen kap
bu da kıvıra kıvıra serveti yaptıAyol bu kadına sorulacak soru mu? Kadın milyonları geçeli çok oldu. Milyarlarla, milyar dolarlarla oynuyor.
Daim olsun.
Sen nasıl twitter'da gördüysen ben de öyle gördüm işte. Bayılıyorsun hemen bir şeyler uydurmayaçok ilgilisin konuyla bir parça düşer diye hayal ettin galiba
Sen daha ilgilisin demek ki devamı da çıkmış karşınaSen nasıl twitter'da gördüysen ben de öyle gördüm işte. Bayılıyorsun hemen bir şeyler uydurmaya
Aaaa kız adamı iyi dövmüşsünüzAh ah keşke zengin olsam emre