Konudaki yanıkları bir kez daha yakan yüce Queen i anarak reyting konusunu kapatalım
Ya ya ne demezsin,Nursema reis artık nasıl yaktıysa Afra’yı hastanenin yanık ünitesinde tedavin hâlâ devam ediyor.
Konudaki yanıkları bir kez daha yakan yüce Queen i anarak reyting konusunu kapatalım
Üstünü sıkıca ört havalar soğudu artık, hadi Allah rahatlık versin
suyun ısındı yakında kellen giderYa ya ne demezsin,Nursema reis artık nasıl yaktıysa Afra’yı hastanenin yanık ünitesinde tedavin hâlâ devam ediyor.
@Dosi @Yakamoz-Asi @Angelica @serhatt @ozmoturk @Carpe Diem @offensive @Aserat @cookies @batuhankaralar @Gizmen @ömer karataş @eemre @The_Erinch @offensive
gülhane parkının gülü @serhatt aman mihri değil mi buÜstünü sıkıca ört havalar soğudu artık, hadi Allah rahatlık versin
Babayı gider
Caner ve Emir'in dişi versiyonları seversin sen
Mihri olamam çünkü büyük balıklar varken küçükle işim olmaz.
Kapağın sesi buradan geliyor.Mihri olamam çünkü büyük balıklar varken küçükle işim olmaz.
Kız bu ateş olsa cürmü kadar yer yakar ıkına sıkıla 5-6 reyting alıyor haspam
eee metresleri yüceltse 12 alırdı ama işte duruşu olacak yapımcının, kanalın ve oyuncununKız bu ateş olsa cürmü kadar yer yakar ıkına sıkıla 5-6 reyting alıyor haspam
seninkilere büyük denmez için geçmişdenir apo, forumdash faruk, halis ağa falanMihri olamam çünkü büyük balıklar varken küçükle işim olmaz.
Hadi oradan ayol o saydıklarınla işim olmaz varisleriyle olur.eee metresleri yüceltse 12 alırdı ama işte duruşu olacak yapımcının, kanalın ve oyuncunun
------
seninkilere büyük denmez için geçmişdenir apo, forumdash faruk, halis ağa falan
Sıkıntı yok batan şeyleri @Dosi cımbızla çıkarıverir.Ramiz Dayıya rağmen olmamıṣ attım. Gözüme battı yorumların
Sıkıntı yok batan şeyleri @Dosi cımbızla çıkarıverir.
O da Kş ciHer ṣeyi süper moduma yükleme
Bnm de dikkatimi çekti sivrilmek istiyor gibi çok göze batıyorRamiz Dayıya rağmen olmamıṣ attım. Gözüme battı yorumların
Her ṣeyi süper moduma yükleme
İzliyor olabilirim ama en çokta ben eleştiriyorum galiba zamanında az eleştirmedim. sinirlendim dün akşam. Yeni bölümde düşündüğüm gibiyse dahada eleştiririm Seviyoruz diye yanlış bulduğumuz detayları savunacak değilim.O da Kş ci
Bnm de dikkatimi çekti sivrilmek istiyor gibi çok göze batıyor
Kendisini derin foruma havale ediyorum, sonu böyle olacaktır
İzliyor olabilirim ama en çokta ben eleştiriyorum galiba zamanında az eleştirmedim. sinirlendim dün akşam. Yeni bölümde düşündüğüm gibiyse dahada eleştiririm Seviyoruz diye yanlış bulduğumuz detayları savunacak değilim.
O da Kş ci