Merhaba Forum Ahalisi..
Kısa molada olduğum bu hafta sizlere forumun en tatlı etkinliği ile gelmek istedim.
Eğlenerek,ağız sulandırarak belkide ağız bükerek EN FAVORİ TATLI etkinliğinin başlangıcını veriyorum
Herşeyin EN FAVORİSİNİ seçtiriyorum sizlere, bu seferde tatlı birşey olsun istedim..
Katılım göstermek istemeyenler lütfen belirtsin.
Konu altında Aklınıza gelen tatlıları yazabilirsiniz,sınırlama yapmayacağım ama diğer arkadaşlarıda düşünerek adaylarınızı yazabileceğinize inanıyorum.
64 Tane Tatlı Arıyorum Yarıştaracak ...
Ağzınıza sağlık şimdiden ,ekranı yalamak serbesttir
@Araf @Aserat @BARON男爵 @batuhankaralar @bazinga @Angelica @Billy Kane @Burak97 @Bussy @Cervantes @cookies @DarkLegenD @denizz19 @Alos @Angelica @12.Adam @Ahmed @Doğan @DR @dreamy @Emre Ozansoy @EmreCan @emreemreu @eskici @Dosi @Fks14 @Forumdash @Gerekli24 @Gizmen @hayret bi şey @Hazem @HeisenBerg @Jonsnow @kerem @Klaus @MasacRE @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @mesmeso @Mr.At @mrt-06 @offensive @ömer karataş @Özgür @ozmoturk @phoebebuffay @cokiyitvci @Sanalbellek @Polat Şaşmaz @Keith Long @-potterhead- @S.G.A.T. @evyapimibira @STAR @serhatt @seyfullXh @Sherlock @slhttnmtl @soo @The_Erinch @tolgab @Tolstoyevski @Turkuazz @xemrexxx @Yakamoz-Asi @Yiğitt @Zeyno @781Ens @Zortlu Fistan @Felon @taksicigazlabiraz1905 @Dante @Vegas
İzmir Bombası |
Aside Tatlısı |
Aṣure |
Baklava |
Belem Turtasi |
Bisküvili Pasta |
Bülbül yuvası |
Carolina cake |
Cevizli un helvası |
Christmas pudding |
Cinnamon roll |
Ekler |