Ben aldığımda çok saftı.Kim dedi sana metres ile ilişkin olsun diye![]()
Ben aldığımda çok saftı.Kim dedi sana metres ile ilişkin olsun diye![]()
Evet ama papaz her zaman pilav yemez.![]()
Aaaa taklide bak😱 boşuna Queen demiyorum Nagi'ye serhat zillisi bile örnek almışMakarna yesin o zamanonu da beğenmezse mantı yesin onu da yemezse erişte
![]()
Hainlok kan dondurmaya devam ediyor yoldaşlarım.. @MasacRE @MEnesBitmemizi bekleyenlere inat, rakiplerimizi bir bir yok ederek yeni sezonda da ekranlarda olmayı garantilemişiz. Çok büyük dizi çok… @phoebebuffay @Maskeli Fedai @dosimosi
Hoşt be, o kim ki ben onu örnek alacağım o beni almıştır olsa olsa.Aaaa taklide bak😱 boşuna Queen demiyorum Nagi'ye serhat zillisi bile örnek almış@MasacRE @dosimosi @Angelica @Maskeli Fedai @Sherlock @Forumdash @The_Erinch
Ekli dosyayı görüntüle 116789
Ne kötü anılarımız oldu be benleyken çok mutluydun hep bana aşkılettam diyordunBen aldığımda çok saftı.![]()
Paralarımı çalıp kaçtığın gece? Holdingim batacaktı az kalsın!
Bitmemizi bekleyenlere inat, rakiplerimizi bir bir yok ederek yeni sezonda da ekranlarda olmayı garantilemişiz. Çok büyük dizi çok… @phoebebuffay @Maskeli Fedai @dosimosi
Daha kan dondurucu çok az mesaj gördüm bu forumda... @MEnes
Bir diziye fragmanlardan nasıl hakim olunur?Ben diziyi bırakalı çok oldu. Fragmanlardan ve arada evdekiler açınca binde bir denk gelince bakıp hakim oluyorum
Fazla uzattılar ya. Yazık oyunculara![]()
![]()
Çünkü hep aynı olaylar olduğu için ne olunacağını tahmin etmek çok kolayBir diziye fragmanlardan nasıl hakim olunur?Meraktan çatlıyorum.
![]()
Aynen örneğin Hasan Ali için savaş verdi Şahika-Ender. Şimdi Doğan, Hasan Ali'nin konumunda.Çünkü hep aynı olaylar olduğu için ne olunacağını tahmin etmek çok kolaybu senaryoyu defalarca izlettirdiler. Olaylar benzer kişiler farklı @serhatt
18 gün geçti!!!Bitmemizi bekleyenlere inat, rakiplerimizi bir bir yok ederek yeni sezonda da ekranlarda olmayı garantilemişiz. Çok büyük dizi çok… @phoebebuffay @Maskeli Fedai @dosimosi
O senaristler varken hiç sanmıyorumKoskoca diziyi sezon ortasında final yaptırmaya yemin etmişler 😱
Sen de şu cümleyi dizinin senaryo ekibinden ayrıldığından beri kuruyorsunKoskoca diziyi sezon ortasında final yaptırmaya yemin etmişler 😱
Cidden mi senaryo ekibinde miydi 😱Sen de şu cümleyi dizinin senaryo ekibinden ayrıldığından beri kuruyorsunBu dönemde sen 9464664 kez forumu bırakıp geri döndün ama Yasak Elma hala devam ediyor
![]()
Öyleydi. 2. sezonda olması lazım. Yanılıyorsam düzeltsin @batuhankaralarCidden mi senaryo ekibinde miydi 😱
O gidince daha da açıldı dizi.Öyleydi. 2. sezonda olması lazım. Yanılıyorsam düzeltsin @batuhankaralar
O çıktıktan sonra çöküp bitecekti sözde dizi ama üzerinden kaç yıl geçti hala devam ediyor![]()
Cidden mi kandırmıyorsun dimi beni 😱Öyleydi. 2. sezonda olması lazım. Yanılıyorsam düzeltsin @batuhankaralar
O çıktıktan sonra çöküp bitecekti sözde dizi ama üzerinden kaç yıl geçti hala devam ediyor![]()