Semih tüm yarışmacılarla arasını kötü tutmasaydı o zaman.Final üç aşamadan oluşmasaydı Semih şampiyondu..![]()
Semih tüm yarışmacılarla arasını kötü tutmasaydı o zaman.Final üç aşamadan oluşmasaydı Semih şampiyondu..![]()
Yoo ACun da kazandıYalnız Acun sayesinde ününe ün kattı, kaç yıldır ekranlarda kaybetmesi çok koymamıştır![]()
Orada da Damla'ya elenmesi peki.Yoo ACun da kazandıSurvivor'a alarak.
![]()
Hepsini o elemişti nasıl kötü tutmasınSemih tüm yarışmacılarla arasını kötü tutmasaydı o zaman.Adam sonlara doğru kendi ekibindeki Altar ile bile sıkıntı yaşadı.
![]()
Çift taraflı bir kazanç olduYoo ACun da kazandıSurvivor'a alarak.
![]()
Eski yarışmacıların oy kullanacağını duyunca Semih'in yüz ifadesi hala aklıma geliyor.Hepsini o elemişti nasıl kötü tutmasın
------
Çift taraflı bir kazanç oldu![]()
Damlanın da torpilli oldugunu biliyoruzOrada da Damla'ya elenmesi peki.![]()
Yüzü sarardıEski yarışmacıların oy kullanacağını duyunca Semih'in yüz ifadesi hala aklıma geliyor.![]()
Artık değilim. Ama Semih sayesinde Acun'un nasıl kurgular yaptiğini öğrenmiş oldum
Son zamanlarda Survivor tamamen kurguya döndü zaten.Artık değilim. Ama Semih sayesinde Acun'un nasıl kurgular yaptiğini öğrenmiş oldumBenim için güzel deneyim oldu. Kaç sezon oldu Survivorun yuzune bakmıyorum
(acılış bölümleri hariç bu sezon ona da bakmadım
)
Oldu 3 hahahaha ben ütopya'da semihi tutuyordum çünkü oyunu kuralına göre oynuyordu ve tuncay çok şeref yoksunu olan bir yarışmacıydı.
Artık değilim. Ama Semih sayesinde Acun'un nasıl kurgular yaptiğini öğrenmiş oldumBenim için güzel deneyim oldu. Kaç sezon oldu Survivorun yuzune bakmıyorum
(acılış bölümleri hariç bu sezon ona da bakmadım
)
Son zamanlarda Survivor tamamen kurguya döndü zaten.@Dosi ve ben de artık takip etmiyoruz.
Bu sezon en iyi isimler var diye bakayım dedim ama resmen Kısmetse Olur'a döndürmüşler.
Bu sezon bitince zaten reyting olarak yine dipleri görür ve birkaç sezona biter.
![]()
Baron'a katılıyorumOldu 3 hahahaha ben ütopya'da semihi tutuyordum çünkü oyunu kuralına göre oynuyordu ve tuncay çok şeref yoksunu olan bir yarışmacıydı.
Alpay Kazan hak yedi bunu herkes bilir ama yine acun semihi survivora alarak ekstraya alarak olayı iyi kıvradı ama görünüşe göre Kurretülayn olayı aşamamış.
semih artık sevmediğim birisi olduğu için o kadar umurumda değil Ogedaya karşı 2017'den bir şey var hep kötülemeye çalışıyor o yüzden gözümden düştü ama bütün masalarda Gökhan'dan sonra en iyi yorum yapan kişiydi bana göre.
Oldu 3 hahahaha ben ütopya'da semihi tutuyordum çünkü oyunu kuralına göre oynuyordu ve tuncay çok şeref yoksunu olan bir yarışmacıydı.
Alpay Kazan hak yedi bunu herkes bilir ama yine acun semihi survivora alarak ekstraya alarak olayı iyi kıvradı ama görünüşe göre Kurretülayn olayı aşamamış.
semih artık sevmediğim birisi olduğu için o kadar umurumda değil Ogedaya karşı 2017'den bir şey var hep kötülemeye çalışıyor o yüzden gözümden düştü ama bütün masalarda Gökhan'dan sonra en iyi yorum yapan kişiydi bana göre.
Benim bildiğim Semih o masadan ayrılmayı asla yediremez.Baron'a katılıyorumAcun Medya sayesinde Semih ve eşi refah seviyesi yüksek bir yaşama kavuştular, olan onlara maaşından kısıp oy atan fanlara oldu. Yani bir haksızlık varsa fazlasıyla telafi edildi. Hala ölmüş adama kin kusmaları iyi bir davranış değil. Madem haksızlık olduğunu düşünüyorsun hiç Acun Medya bünyesine girme o halde
Ne güzel hem çalış, her şeyden yararlan sonra bana haksızlık oldu de
![]()
Ütopya'da kurretülyan o kadar şey yaptıktan sonra yine evlendi böyle bir şey için ayrılmaz benceBenim bildiğim Semih o masadan ayrılmayı asla yediremez.Sırf bu olaydan dolayı Kurretülayn'dan ayrılıp Acun'dan özür dilerse şaşırmam.
![]()
Kazandiği savaş çok ama arka planda
Boşansa bile nafaka olayları yüzünden boşanmazÜtopya'da kurretülyan o kadar şey yaptıktan sonra yine evlendi böyle bir şey için ayrılmaz bence
Burada verilen sıradan bir haberi 2 sene kafamda tutmam imkansız, üstelik önemsiz detay demişim
Birsen'i yemişler. İyice gıcık kaptımSon zamanlarda Survivor tamamen kurguya döndü zaten.@Dosi ve ben de artık takip etmiyoruz.
Bu sezon en iyi isimler var diye bakayım dedim ama resmen Kısmetse Olur'a döndürmüşler.
Bu sezon bitince zaten reyting olarak yine dipleri görür ve birkaç sezona biter.
![]()