Bjk üvey evlatBeşiktaş'ın maçı olsa kimse kaçmazdı forumda herkes GS FB diye dağılınca![]()
Ben bu ara konu hevesimi kaybetmişim
Bugün diziler için bile kapışmadım. @slhttnmtl tek başına açmış Show TV dizisini. Uzun zaman sonra bir ilk
Bjk üvey evlatBeşiktaş'ın maçı olsa kimse kaçmazdı forumda herkes GS FB diye dağılınca![]()
Yok ya takıldım öyle ben hazırlıyorum ams sen de ekleme yapabilirsin😉Aaaa ben mi hazırlıyorum soruları..
Saati kim açıkladı ben öyle bir şey demedim ki ya 😉YENİ BÖLÜM | YARIN 22.00
ATEŞBÖCEĞİ İLE KİM BİLİR
------
Arkadaşlar kanaldan bir açıklama geldi.Yarın görüşmek üzere.
Bugün kimse yoktu, iyi de oldu ilk TV dizisi konumu kaptım.Bjk üvey evlatdün yorum konsu açmadım, hatta @Tolstoyevski 'ye bugün açmayacağım, Gerekli açsın demiştim sende es geçtin
sonra maçın ardından haber olarak açtım.
Ben bu ara konu hevesimi kaybetmişim@Araf
Bugün diziler için bile kapışmadım. @slhttnmtl tek başına açmış Show TV dizisini. Uzun zaman sonra bir ilk![]()
Aaa doğru, diğeri dijitaldiBugün kimse yoktu, iyi de oldu ilk TV dizisi konumu kaptım.![]()
Aynen valla tek hayalimdi bir TV dizisi kapmak. Şimdi gram üzülmem dediğin gibi keyiflenirim bileAaa doğru, diğeri dijitaldi
Haydi bakalım. Artık kapamamak bile keyif verir![]()
O duyguyu çok iyi bilirimAynen valla tek hayalimdi bir TV dizisi kapmak. Şimdi gram üzülmem dediğin gibi keyiflenirim bile![]()
Ben o gün foruma ancak 9'a doğru girdim. Sonra da maç başladı zaten diye açmadım. İnternete güvenmiyorum ondan dizide yarışmıyorum ben.Bjk üvey evlatdün yorum konsu açmadım, hatta @Tolstoyevski 'ye bugün açmayacağım, Gerekli açsın demiştim sende es geçtin
sonra maçın ardından haber olarak açtım.
Ben bu ara konu hevesimi kaybetmişim@Araf
Bugün diziler için bile kapışmadım. @slhttnmtl tek başına açmış Show TV dizisini. Uzun zaman sonra bir ilk![]()
Ben de 7 aydır hatta daha fazla da olabilir aralıksız hepsini deneyip yılmamıştımO duyguyu çok iyi bilirimçok heves edip uzun zaman sonra Kefaret'i açmıştım
şimdi ise sıfır heves var
![]()
Gündüz yapmayı düşünüyorum zaten onun için dert etme😉Ertelenmesi güzel olmuş diyeceğim ama yarın Yasak Elma var.![]()
Belirsiz. Sorulara odaklanamam ama yorum yaparım@Dosi sen de müsaitsindir değil mi![]()
Foto yoksa ben de yokum...@Dosi @Maskeli Fedai @serhatt @denizz19 @12.Adam @slhttnmtl @Emre Ozansoy @The_Erinch @Özgür @Araf @EmreCan @emreemreu @Yakamoz-Asi @Doğan @pompy @Gerekli24 @BARON男爵 @DarkLegenD ve bu zor sorularda kapışmak isteyen herkes
Saat 15.30'da hepiniz davetlisiniz bakalım kazanan kim olacak![]()
Kazanırsan.... Yine de atmam ama olsun kalbimi kazanmış olursun..Foto yoksa ben de yokum...
Öyle evetTam foruma vaktinde girdim anlaşılan![]()
Ben buradayım.Başlıyoruz arkadaşlar herkesler burada mı?