Bölüm
Karanlıklar lordu Dodonun kuzeni Handenin kızının peşinde birde cadı avcısı vardır
Suyun doğum günü tarih 31 ekim 2020 de
Arkadaşları korona olmasına rağmen doğum günü partisini yaparlar herkes sosyal mesafeli oturur polise bir ihbar gelir o sırada cadı avcısı
Polislere saldırır
Bu ne böyle bu cadı avcısı değilmi Reyyan hem o polisleri korumaya alır Hemde su ve arkadaşlarını Mandalin cadı avcısını durdurur
Cadı avcısı elimizden kaçtı
Su Yarı cadı yarı insan
Su için tehlikeli bu durum
Su teşekkürler Reyyan
Periliçe herkesi dondurur
Ve oraya gelir korumaya alıyorum hepimizi
Cadı Avcısı gelmesin diye ben aldım aferin vişne sana periler kitabı üstüne yemin ederim iyiliğin yolundan ayrılmayacağım
Periler kitabına ismini yazar
Periliçe onu yarı peri yarı insan yapar
Cadı avcısı pes artık artık su cadı değildir
Babası imamdır ve bir örgüt üyesidir
Babasını kandırmışlar Hande’nin
Bir imam öldürerek suçu polise atmışlar
Aslında bunu yapan bilmiyordu o diğer imamın suçsuz olduğunu
Su din kursunada gitmek istemiyordur ama babasının istediği o yönde aslında orası sözde dini kursu ben olduğum okuldan memnunum peki karışmıyorum
Sağ ol Periliçem
Karanlıklar lordu bunu unutmayacağım cadılar bayramında yaptıklarınızı Hande herkesi öğrenmek istiyorum
Şahika sende Aykut’ta gelmeli
İlk görüşte Aykut’a takıntılı bir şekilde aşık olmalı
Reyyan kötü bir sihir hissediyorum ne Aykut sihirlenicek kim tarafından bilmiyorum ya karanlıklar kraliçesi yada Hande tarafından
Aykut’u tanımıyor demi
O nerden tanısın
Kapıyı açarlar Dodo buyurun kuzenim Hande
Ailece otururlar kapıyı ben açarım der Hande
Aykut’la karşılaşır
Karanlıklar lordu izliyordur onları demek düşmanlarımız bunlar ve düşmanlarımızın ailesi
Karanlıklar lordu Aykut’un en iyi arkadaşı Tolsu bulur polise adresi verir
Tols Tutuklusun
Sebep ne
İdda oynamıssın ve tutturmuşsun
Tols sen o vuvo büyüsünü yapmayacaktın Fenerbahçe’ye
Elçin Periyi periler Meclisinden attırıp Cadılar Meclisine alacağız
155.Bölümün sonu
@Tolstoyevski @Dosi @Gerekli24 @serhatt @xdragxx @12.Adam @HeisenBerg @Angelica @slhttnmtl @The_Erinch @Emre Ozansoy
@Tolstoyevski rolün nasıl
Karanlıklar lordu Dodonun kuzeni Handenin kızının peşinde birde cadı avcısı vardır
Suyun doğum günü tarih 31 ekim 2020 de
Arkadaşları korona olmasına rağmen doğum günü partisini yaparlar herkes sosyal mesafeli oturur polise bir ihbar gelir o sırada cadı avcısı
Polislere saldırır
Bu ne böyle bu cadı avcısı değilmi Reyyan hem o polisleri korumaya alır Hemde su ve arkadaşlarını Mandalin cadı avcısını durdurur
Cadı avcısı elimizden kaçtı
Su Yarı cadı yarı insan
Su için tehlikeli bu durum
Su teşekkürler Reyyan
Periliçe herkesi dondurur
Ve oraya gelir korumaya alıyorum hepimizi
Cadı Avcısı gelmesin diye ben aldım aferin vişne sana periler kitabı üstüne yemin ederim iyiliğin yolundan ayrılmayacağım
Periler kitabına ismini yazar
Periliçe onu yarı peri yarı insan yapar
Cadı avcısı pes artık artık su cadı değildir
Babası imamdır ve bir örgüt üyesidir
Babasını kandırmışlar Hande’nin
Bir imam öldürerek suçu polise atmışlar
Aslında bunu yapan bilmiyordu o diğer imamın suçsuz olduğunu
Su din kursunada gitmek istemiyordur ama babasının istediği o yönde aslında orası sözde dini kursu ben olduğum okuldan memnunum peki karışmıyorum
Sağ ol Periliçem
Karanlıklar lordu bunu unutmayacağım cadılar bayramında yaptıklarınızı Hande herkesi öğrenmek istiyorum
Şahika sende Aykut’ta gelmeli
İlk görüşte Aykut’a takıntılı bir şekilde aşık olmalı
Reyyan kötü bir sihir hissediyorum ne Aykut sihirlenicek kim tarafından bilmiyorum ya karanlıklar kraliçesi yada Hande tarafından
Aykut’u tanımıyor demi
O nerden tanısın
Kapıyı açarlar Dodo buyurun kuzenim Hande
Ailece otururlar kapıyı ben açarım der Hande
Aykut’la karşılaşır
Karanlıklar lordu izliyordur onları demek düşmanlarımız bunlar ve düşmanlarımızın ailesi
Karanlıklar lordu Aykut’un en iyi arkadaşı Tolsu bulur polise adresi verir
Tols Tutuklusun
Sebep ne
İdda oynamıssın ve tutturmuşsun
Tols sen o vuvo büyüsünü yapmayacaktın Fenerbahçe’ye
155.Bölümün sonu
@Tolstoyevski @Dosi @Gerekli24 @serhatt @xdragxx @12.Adam @HeisenBerg @Angelica @slhttnmtl @The_Erinch @Emre Ozansoy
------
@Tolstoyevski rolün nasıl
Son düzenleme: