The Elevated
The Fiend
Karizma'nın Özoğlu
En-LiL
Kral'ın Özevladı
Hangisini yapayım?
Karizmanın Öz oğlu ne ya The Fiend güzelmiş
The Elevated
The Fiend
Karizma'nın Özoğlu
En-LiL
Kral'ın Özevladı
Hangisini yapayım?
@DTural yakışır @denizz19
@The Barberson kim şimdi mesela ben bu isim değişikliklerini hiç sevmiyorum@The Barberson yeni kullanıcı ismin hayırlı olsun. @The_Erinch 'e kardeş kullanıcı ismi oldu
O isme tıkla ve kullanıcı adı yanındaki çemberden görünür eski kullanıcı adı. Bak @Doğan mesela böyle:@The Barberson kim şimdi mesela ben bu isim değişikliklerini hiç sevmiyorum
baktınmı@The Barberson kim şimdi mesela ben bu isim değişikliklerini hiç sevmiyorum
baktınmı
Baktım mesaj kısmına yazmış zatenO isme tıkla ve kullanıcı adı yanındaki çemberden görünür eski kullanıcı adı. Bak @Doğan mesela böyle:
Ekli dosyayı görüntüle 93306
TM KARDEŞİM PROFİL SAYFASINA YAZMIŞTI..BENİ BİLDİN DİMİBaktım mesaj kısmına yazmış zaten
Senin sadece baş harfin düzelmiş onun dışında bir değişiklik yok.TM KARDEŞİM PROFİL SAYFASINA YAZMIŞTI..BENİ BİLDİN DİMİ
56VARDI VE Ğ YOKTUSenin sadece baş harfin düzelmiş onun dışında bir değişiklik yok.
Aman tamam bir şey demedik.Hayır, yenilik konusunda da herkes kullanıcı adı muhabbeti edince ve seninle de ayrıca konuşunca en iyisi bir konu açayım dedim Sadece sen olsan dediğim gibi sana özel geçici bir konu açardık, başlıkta da serhatt'ın kullanıcı adı seçenekleri vs yazadık
Herkese ayrı ayrı olmasın diye bu fikri devreye soktum.
Özetle böyle.@serhatt malzemeleri getirmiş, @Sherlock pişirmiş, @Tolstoyevski tadım yapmış, @Dosi yemeği hüpletmiş, @Maskeli Fedai hani bana, hani bana demiş?
Aaa hayırlı olsun, alışmıştık HachiKo'ya yıllardır. Eski üyelerden biri olduğun için daha zor olacak sanırım alışmak.Yeni kullanıcı ismim var arkadaşlar. (Hachiko) Akılda kalıcı bir isim seçmeye özen gösterdim.
@Afet Güçverir @Ahmed @alperuz @Angelica @Aserat @bazinga @Billy Kane @Silinmiş Üye @Bully @Çiğdem @cookies @denizz19 @Dosi @DR @dreamy @Emre Ozansoy @emreemreu
@eskici @Felon @Forumdash @Gizmen @gözlemci @hayret bi şey @Harunnn60 @Fks14 @Gerekli24 @Jonsnow @kerem @MasacRE @Maskeli Fedai @MayısKralı @mesmeso61 @offensive @Özgür @ozmoturk @Polat Şaşmaz @pompy @S.G.A.T. @serhatt @Sherlock @slhttnmtl @sokak sanati @STARAN @Sylvester @tolgab @Tolstoyevski @Turkuazz @xBUGRAx @xemrexxx @Yakamoz-Asi @Yiğitt @xdragxx
Biraz öyle olacak ama zamanla alışırız.Aaa hayırlı olsun, alışmıştık HachiKo'ya yıllardır. Eski üyelerden biri olduğun için daha zor olacak sanırım alışmak.
Hayırlı olsun kardeşim.. Önceki de güzel di bu da güzel farklı..Yeni kullanıcı ismim var arkadaşlar. (Hachiko) Akılda kalıcı bir isim seçmeye özen gösterdim.
@Afet Güçverir @Ahmed @alperuz @Angelica @Aserat @bazinga @Billy Kane @Silinmiş Üye @Bully @Çiğdem @cookies @denizz19 @Dosi @DR @dreamy @Emre Ozansoy @emreemreu
@eskici @Felon @Forumdash @Gizmen @gözlemci @hayret bi şey @Harunnn60 @Fks14 @Gerekli24 @Jonsnow @kerem @MasacRE @Maskeli Fedai @MayısKralı @mesmeso61 @offensive @Özgür @ozmoturk @Polat Şaşmaz @pompy @S.G.A.T. @serhatt @Sherlock @slhttnmtl @sokak sanati @STARAN @Sylvester @tolgab @Tolstoyevski @Turkuazz @xBUGRAx @xemrexxx @Yakamoz-Asi @Yiğitt @xdragxx
Tekrardan hayırlı olsun.Yeni kullanıcı ismim var arkadaşlar. (Hachiko) Akılda kalıcı bir isim seçmeye özen gösterdim.