Kimse benim sayın Gs'li dostumu kovamaz... @Maskeli FedaiKonunun mimarı benim ve seni konumda istemiyorum yallah.
Kimse benim sayın Gs'li dostumu kovamaz... @Maskeli FedaiKonunun mimarı benim ve seni konumda istemiyorum yallah.
Ziyeretçiler cevap yazabiliyor 😱Hayırlı olsun ve bol fikir alışverişlerine vesile olsun, oldukça güzel bir konu. @Dosi
Hayırlı olsun ve bol fikir alışverişlerine vesile olsun, oldukça güzel bir konu. @Dosi
mesajım şimdi geldiZiyeretçiler cevap yazabiliyor 😱
Yazabiliyorlar ama göndermek için üye olmaları gerekiyor, boşuna yazmış olmamak adına iki dakikada hallederler güzel trap...Ziyeretçiler cevap yazabiliyor 😱
31 yaşında değilim yalnız tatlım 28 yaşındayımdenizz31 yap bari, yaşına uygun olsun.
Uğurlar ola.Benim gibi bir reytingi istemiyorsun demek.. Daha da gelmem bu konuya..
Öyle mi? Seni de kovuyorum o halde. @Maskeli FedaiKimse benim sayın Gs'li dostumu kovamaz... @Maskeli Fedai
3 yıl sonra @denizz31 hayırlı olsun diyelim o zaman.31 yaşında değilim yalnız tatlım 28 yaşındayım
Bu adam yürek yemiş sayın Gs'li dostum. @Maskeli FedaiÖyle mi? Seni de kovuyorum o halde. @Maskeli Fedai
Benim gibi bir reytingi istemiyorsun demek.. Daha da gelmem bu konuya..
Kimse benim sayın Gs'li dostumu kovamaz... @Maskeli Fedai
Hayrola kim kimi kovuyor benim konumdan?Öyle mi? Seni de kovuyorum o halde. @Maskeli Fedai
Hayır her zaman ki halim. @Maskeli FedaiBu adam yürek yemiş sayın Gs'li dostum. @Maskeli Fedai
Yolarım be seni.Hayrola kim kimi kovuyor benim konumdan?
Maskeli senin reytingin bana işliyor oyüzden kal
serhat, sen sadece vesile oldun, sana geçici silinecek bir konu ayarlayacaktım ama sonra bu fikir geldi aklıma.
@Sherlock başlık önerisi ile geldi ve @Tolstoyevski o da içeriğine onay verdi yani sizlere %1 kendime %97 hisse hakkı veriyorum
@Maskeli Fedai beni korur. Fedai ne de olsaYolarım be seni.
Gökyüzü İle Buluşma daha keyifli bir Nick değil miydi? Bunun anlamı nedir 🐣 Evet, kardeş nick gelmiş 😇@The Barberson yeni kullanıcı ismin hayırlı olsun. @The_Erinch 'e kardeş kullanıcı ismi oldu
Onu benden kim koruyacak.@Maskeli Fedai beni korur. Fedai ne de olsa
@Sherlock korur, @Sherlock u da @Tolstoyevski korur, @Tolstoyevski de ben korurum ve seni yok ederizOnu benden kim koruyacak.
Hepinizi bir çukura atar üzerinize de toprak atarım benimle baş edemezsiniz.@Sherlock korur, @Sherlock u da @Tolstoyevski korur, @Tolstoyevski de ben korurum ve seni yok ederiz
Birlikten kuvvet doğar senin gibi fena olan @xdragxx var. O da acil durumda çeker fişini. Bizim ekip çok güçlü, öyle saç baş yolmakla bir yere varamazsınHepinizi bir çukura atar üzerinize de toprak atarım benimle baş edemezsiniz.