25 Eylül 2020 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Bay Yanlış | FOX

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    21
Herkese İyi Haftasonları;

Dün Yabancı Dizilerimi izlediğim için tv de birşey izlemedim.

Ratinglere bakarsak;

2 Diziyi Kırmı Alanda görüyorum; Babil ve Hercai.
Babil TOTAL de görmek için teleskop gerekli hale gelmiş...AB de 3 ile ne kadar yaşar bilemiyorum.
Hercai AB de 1 almış .Masumlar Apartmanı Tekrarı Hercai yeni bölümden fazla izlenmiş.Hercaide 3 ile Totalde devam ederse ne kadar yaşar,sorgulanır.

Arka Sokaklar 10 yılda daha Total de yaşamaya devam eder....Dizidekileri gömer,çocukları başrole geçer..Türk işi Yalan Rüzgarı diyorum ben...

Ve Ramo sezonun en çok kazananlarından oldu.

Kırmızı Oda zaten kalite ve başarı ise karşılığını özellikle AB de 10 erişerek göstermiş oldu.

Not:BY ise yazdan kalan esintiyle bir sürede daha sürüklenir. Oda Sarı alanda benim için;Kırmızı alana yakın dizilerden.

Bu sezon yere en sağlam basanlar MAP ,KO, BZÇ ve MD şuan için.

Ekim ayına geldik sanırım artık haftalardır dönmediğini söylediğiniz dizi izliyecileri döner ekrana ne dersiniz?

Herkese keyifli haftasonları dilerim.

• Beğendim
Reactions: Doğan
Herkese İyi Haftasonları;

Dün Yabancı Dizilerimi izlediğim için tv de birşey izlemedim.

Ratinglere bakarsak;

2 Diziyi Kırmı Alanda görüyorum; Babil ve Hercai.
Babil TOTAL de görmek için teleskop gerekli hale gelmiş...AB de 3 ile ne kadar yaşar bilemiyorum.
Hercai AB de 1 almış .Masumlar Apartmanı Tekrarı Hercai yeni bölümden fazla izlenmiş.Hercaide 3 ile Totalde devam ederse ne kadar yaşar,sorgulanır.

Arka Sokaklar 10 yılda daha Total de yaşamaya devam eder....Dizidekileri gömer,çocukları başrole geçer..Türk işi Yalan Rüzgarı diyorum ben...

Ve Ramo sezonun en çok kazananlarından oldu.

Kırmızı Oda zaten kalite ve başarı ise karşılığını özellikle AB de 10 erişerek göstermiş oldu.

Not:BY ise yazdan kalan esintiyle bir sürede daha sürüklenir. Oda Sarı alanda benim için;Kırmızı alana yakın dizilerden.

Bu sezon yere en sağlam basanlar MAP ,KO, BZÇ ve MD şuan için.

Ekim ayına geldik sanırım artık haftalardır dönmediğini söylediğiniz dizi izliyecileri döner ekrana ne dersiniz?

Herkese keyifli haftasonları dilerim.
sanada iyiş hafta sonları pazartesi gunu TRT de kesin buyuk seçukluda iş yapar 4 dizi yazdığın gibi..

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Babil umut bile vaat etmiyor artık. Menajerimi Ara bu güne gelebilir. Masumlar Apartmanı bu gazla giderse Öyle Bir Geçer Zamanki gibi olacak. Menajerimi Ara salı çok kan kaybetmeden cumaya alınmalı.

Doktor Hanım günün reytinglerini aynen böyle kucakladı gidiyor kocaman tebrikler. :bhr: Sonunda (hele ki yarım saatlik reklama rağmen) 10+ gelmesine de ayrı sevindim darısı sonraki haftalara. :Z

EiyeflRWsAYKIfJ

Recai rezilliğinin az daha AB'de ilk 20'ye giremeyecek oluşu. :A Pandemi arası olmasa bu kadar düşer miydi bilmiyorum ama vadesinin dolduğu ve birkaç haftaya final haberinin geleceği kesinleşti hadi bay bay. :Z

Ona ne kadar sevindiysem Babil'e o kadar üzüldüm. Bu sezon senaryo açısından cazip bir tarafı kalmadı ama ne olursa olsun bu kadro bunu hak etmiyor. Yurt dışı satışı da nereye kadar idare eder emin değilim. Sanırım 2-3 hafta sonraki MIPCOM fuarına kadar devam ettirip ona göre karar verecekler.

Ramo'nun bu kadar iyi gideceğini hiçbirimiz beklemiyorduk herhalde. Umutsuz vaka derken geçen sezondan kalan çoğu diziden iyi reyting alıyor gerçekten takdir edilesi bir başarı.

Arka Sokaklar için ekstra bir şey demeye gerek yok ama bence ileride vurulma vs. olayı olmazsa Total'de de zirveyi alması zor görünüyor. Aynı kitle olduğu için Ramo'dan etkileniyor galiba.

Bay Yanlış bir yandan bitsin bir yandan da biterse yerine iddialı dizi koyarlar diye devam etsin istiyorum. Ama yok yok bitsin ve şu gorili gelecek yaza kadar ekranlarda görmeyelim artık. :A

• Beğendim
Reactions: Hazem
Kırmızı Oda çok iyi gitmiş yine. :Z AB'de 10'a ulaşmış. Tebrikler. :Z Dün akşamki bölüm çok iyiydi, kesinlikle hak ediyor.

Ramo, günün kazananı olmuş. Bu oranlarını koruduğu sürece bu sezonu rahatlıkla çıkarır. Yorumlarda gördüğüm kadarıyla bu sezonu senaryo anlamında izleyici oldukça beğenmiş. Ben bu kadar köklü değişiklikten sonra kötü etkilenir diyordum ama Cuma'ya alınmasıyla dengeleri değiştirdi. Bence Show'un bu zamana kadar en mantıklı hamlelerinden biri oldu. Geçen hafta kimse böyle bir başarı beklemiyordu Ramo'dan ama ben bekliyordum. :A

Babil ve Hercai için yolun sonu görünüyor. Babil'e, bu kadronun bir araya gelip bu kadar düşük almasına üzülüyorum. Keşke en başında planlandığı gibi dijitalde olsaydı. Ne süre bu kadar uzun olurdu ne de senaryo sıkıcı olurdu. Hercai için de diyecek fazla bir şey yok. Her Total dizisi gibi 3.sezonda düşüş yaşadı ama bu sezona denk geldiği için sert bir düşüş oldu. Zaten izleyicinin fikirlerini önemsemeyen bir senaryo ekibi ve yapımcı olduğu sürece daha çok düşer bence.

Bay Yanlış için 17-18'de final yapar diye düşünüyorum. Oranları kötü, FOX'un elinde yayına girecek işler var. Belki 20'ye kadar dayanır.

Arka Sokaklar bu Total oranlarıyla uzun bir süre daha devam eder. :A

Babil umut bile vaat etmiyor artık. Menajerimi Ara bu güne gelebilir. Masumlar Apartmanı bu gazla giderse Öyle Bir Geçer Zamanki gibi olacak. Menajerimi Ara salı çok kan kaybetmeden cumaya alınmalı.
Masumlar Apartmanı + Hekimoğlu = Kırmızı Oda + Ramo olduğu için durumun değişeceğini sanmıyorum. Ama Star yarın akşam 20.00'ye tekrar koymuş iyi giderse pazara alınması daha mantıklı ki en çok izlenen dizi olma ihtimali yüksek.

merhaba;
Ben o tarz yapımlardan haz almıyorum.
Hiç izlemedim, saygı duyarım izleyenlere.

Dediğin gibi oranları iyi olabilir. Net birşey şuan için yazamıyorum.
sizede merhaba bende size saygı duyarım..net olduğu zamanlar oranlar yazarız bişeyler sizede saygılar dierim

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Masumlar Apartmanı + Hekimoğlu = Kırmızı Oda + Ramo olduğu için durumun değişeceğini sanmıyorum. Ama Star yarın akşam 20.00'ye tekrar koymuş iyi giderse pazara alınması daha mantıklı ki en çok izlenen dizi olma ihtimali yüksek.
Masumlar Apatmanı ve Hekimoğlu ile benzer seyirci var hatta biraz Master Chef bile etkiliyor olabilir ancak cuma günü sadece Kırmızı Oda var. Ramo ile Menajerimi Ara arasında tercih yapması gereken çok seyirci olduğunu düşünmüyorum.

Masumlar Apatmanı ve Hekimoğlu ile benzer seyirci var hatta biraz Master Chef bile etkiliyor olabilir ancak cuma günü sadece Kırmızı Oda var. Ramo ile Menajerimi Ara arasında tercih yapması gereken çok seyirci olduğunu düşünmüyorum.
Ben cuma da Kırmızı Oda varken reytinglerinde değişiklik olacağını sanmıyorum onların da kitlesi ortak. Ay Yapım dizilerinin hafta sonu olmasını istemiyor ama ortam müsaitken böyle komedi ağırlıklı hafif bir işin gün değiştirmesine müsaade etmesi lazım.

HER Zamankı gibi fox ana haber ilk 5 de ..Fatıh Portakal gitti gene değişen bişey olmadı..FOX HABER 1 NUMARA..

Ben cuma da Kırmızı Oda varken reytinglerinde değişiklik olacağını sanmıyorum onların da kitlesi ortak. Ay Yapım dizilerinin hafta sonu olmasını istemiyor ama ortam müsaitken böyle komedi ağırlıklı hafif bir işin gün değiştirmesine müsaade etmesi lazım.
Bende Kırmızı Oda ile baş edebilir diye düşünüyorum nedense :D İzledim biraz onu, ekstra iyi bir vaka gelmezse genel olarak alacağı reytingler bu oranlar olur. Cuma sağlıklı olur diye düşünüyorum. Hem cuma gününün yıllardır bir uğuru var. İstisnalar hariç her kanal dizilerini tutturup günün ekmeğini yiyor. Menajerimi Ara'ya da uğurlu gelecektir.

Bende Kırmızı Oda ile baş edebilir diye düşünüyorum nedense :D İzledim biraz onu, ekstra iyi bir vaka gelmezse genel olarak alacağı reytingler bu oranlar olur. Cuma sağlıklı olur diye düşünüyorum. Hem cuma gününün yıllardır bir uğuru var. İstisnalar hariç her kanal dizilerini tutturup günün ekmeğini yiyor. Menajerimi Ara'ya da uğurlu gelecektir.
Valla ben cuma günü KO varken Menajerimi Ara izleyemem o yüzden olmaz. :A Ayrıca sonraki haftalarda Kimsesizler veya Kefaret de başlayacak o yüzden iyi gitse bile sonradan yine düşer.

• Güldürdün
Reactions: hayret bi şey
Yani o da var ama asıl neden cuma günü de reytinglerinde yükseliş olacağını sanmamam. Tekrar ediyorum gün değiştirecekse pazar olmalı. :A
Pazar intihar olur bana kalırsa. Ama Star kolay kolay bu diziden vazgeçmez. Ne dizilere şans verdi, birde Ay Yapım etkisi var. Seyircinin kıymet bilmemesi üzücü asıl olan.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Pazar intihar olur bana kalırsa. Ama Star kolay kolay bu diziden vazgeçmez. Ne dizilere şans verdi, birde Ay Yapım etkisi var. Seyircinin kıymet bilmemesi üzücü asıl olan.
Aksine pazar Masterchef ve Arıza dışında çok izlenen bir yapım yok. MC zaten salı da var ve onun karşısında yüksek reyting aldığını görmüştük. Kaldı ki yakında O Ses başlayacak ve MC kadar iyi gitmesi mümkün değil. Arıza da genellikle erkek kitlesine yönelik bir iş olduğu için aradan sıyrılabilir. İki haftada 6'dan 3 küsütlere düştü ve bu hafta 2 küsür alıp müdahale edilmezse o zaman intihar olur.

Salı günü seyirci hangisine kıymet versin Hekimoğlu Baraj Masumlar Apartmanı Menajerimi Ara hepsi de bence kaliteli diziler. Salı izleyici kitlesi benzer bir çok dizi var