eTV Ya Tutarsa - 4. Bölüm | dreamy vs The_Erinch

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,604
Puanı
1,061
YA-TUTARSA.jpg

| 1. Bölüm | 2. Bölüm | 3. Bölüm |
Aserat: Ekranlara bomba gibi düşen Ya Tutarsa'nın yeni bölümü başlıyor! :Z Bu haftaki konuklarımız @dreamy ve @The_Erinch'i selamlarken açılı cümlelerini de rica ediyoruz. :A
dreamy: Yaş tahmini konusunda pek bir iddiam yok açık söylemek gerekirse. Erinç abinin beni yeneceğini düşünüyorum bakalım. Belki ilgili olduğum isimlerden gelirse bir şeyler yaparız. :A
The_Erinch: Öncelikle merhabalar, geciktim yahu. Jetim eskimiş sanırım, yenisini almam lazım :) Keyifli programında yer alıyor olmaktan çok memnunum, umarım İsot'tan daha yetenekliyimdir bu tahmin işlerinde. :)
Aserat: Kimin daha iyi olduğunu görmek için tek bir yol var, o da yarışmayı başlatmak. :Z O zaman ikinize de başarılar. :Z

İlk isim:
Oyuncu ASLI ENVER
59c61d5418c7732838b7cb11.jpg

dreamy: 30’dan biraz büyük duruyor ama 35 de yoktur. Ortası olan 33 diyelim tutar belki. :A
The_Erinch: Sert bakıyor bu kız. 29 diyesim geldi. :D

Ve... Cevap... 36 olacaktı! Kendisi 10 Mayıs 1984 doğumlu!

dreamyThe_Erinch
Aradaki fark: 3 (10 puan)Aradaki fark: 7 (0 puan)
Toplam: 10Toplam: 0

dreamy: O kadarcık olur fena başlamadık. :A Çok güzel kadın bu arada, demeden geçmeyeyim. :bhr:
The_Erinch: Sert bakıyor deyip genç yazmak. :D Canımız sağolsun.
Aserat: Bakıştan tahmin etmek biraz tuhaf oldu harbiden. :A Olsun, daha çok soru var. :Z

2. isim:
Oyuncu-senarist ENGİN GÜNAYDIN
fft371_mf33124997.Jpeg

The_Erinch: Bu adamda hep aklıma Aile Arasında geliyor. Bu resimde de pek yaşlı çıkmış. 45 vardır ya.
dreamy: En az 45 vardır bu adam. :A 48 diyorum...

Ve... Cevap... 48 olacaktı! Kendisi 28 Ocak 1972 doğumlu!

dreamyThe_Erinch
Aradaki fark: 0 (25 puan)Aradaki fark: 3 (10 puan)
Toplam: 35Toplam: 10

The_Erinch: Holeyyyy. Siftahhhh yaptımmmm. 🥳
dreamy: Vay be beklemediğim kadar iyi gidiyorum, devamı gelir inşallah. :A Bir taktik geliştirdim, onu uygulayacağım. :A
Aserat: Neymiş o? :A
dreamy: İlk olarak beşin katları şeklinde tahmin edip 2 veya 3 ekliyorum/çıkarıyorum. Devamı gelecek mi bakalım. :A

3. isim:
Oyuncu CHARLIZE THERON
39oA0s_0O5qQhlG00

The_Erinch: Bu kadını gerçekten çok beğeniyorum. Yaşlandıkça güzelleşenlerden şarap misali. 49 diyorum, 50 sine merdiven dayamıştır. :D
dreamy: Bu oyuncu eski bölümlerde sorulmuştu sanki ama büyük ihtimal yanlış hatırlıyorum. Ona benzeyen biri sorulmuş muydu? :A 53 diyorum. :A
Aserat: Geçen bölüm Kate Winslet sorulmuştu, ikisi de sarışın olduğu için onunla karıştırdın galiba. :A
dreamy: Aa evet o olabilir, haklısın. Zehir gibiyim yine. :A

Ve... Cevap... 44 olacaktı! Kendisi 7 Ağustos 1975 doğumlu!

dreamyThe_Erinch
Aradaki fark: 9 (0 puan)Aradaki fark: 5 (5 puan)
Toplam: 35Toplam: 15

The_Erinch: Canım benim, daha gencecikmiş. 🤪
dreamy: Yabancılarda taktiğim tutmayacak belli ki...

4. isim:
Oyuncu ZERRİN TEKİNDOR
sahin-tepesi-nde-tuna-dan-beklenmedik-hamle-11493268_9921_o.jpg

dreamy: Bu kadına bayılıyorum ya, Gülten Çayak bence 47 yaşındadır. :A Normalde daha genç gösteriyor ama daha da küçültemem. :A
The_Erinch: Nam-ı diğer Matmazel. Bu kadın aslında genç duruyor ama sanki bu genç görünüm güzel bir maske onun için. O yüzden 50 diyorum.

Ve... Cevap... 55 olacaktı! Kendisi 5 Ağustos 1964 doğumlu!

dreamyThe_Erinch
Aradaki fark: 8 (0 puan)Aradaki fark: 5 (5 puan)
Toplam: 35Toplam: 20

The_Erinch: Bir tutturamadım yav.. 55 mi, Matmazel'e bak sen. Zayıf olmanın avantajları bence.
dreamy: Çok iyi başlayıp berbat gitmeye başladım, ilk aldığım puanlara inanamamıştım zaten. :A Geçen hafta @serhatt için dediklerimin sonucu galiba. :A :A
Aserat: Gülme komşuna, gelir başına. :A

5. isim:
Eski ABD başkanı BARACK OBAMA
ed686b8e4ddad5d6df6877b3a75261a4

dreamy: 55 diyorum, risk aldım bu sefer...
The_Erinch: Hımmm... Adam ABD başkanlığından sonra çökmüş. 60 vardır ya.

Ve... Cevap... 58 olacaktı! Kendisi 4 Ağustos 1961 doğumlu!

dreamyThe_Erinch
Aradaki fark: 3 (10 puan)Aradaki fark: 2 (20 puan)
Toplam: 45Toplam: 40

The_Erinch: Resimlerden zor iş gerçekten bu tahmin olayı ama en iyisi bu oldu. :)
dreamy: Hadi bakalım, şansım dönsün artık tekrardan. Yoksa stüdyoyu terk edeceğim. :A
Aserat: Böyle ucuz çıkışlara gerek yok. :A Performanslardan memnun musunuz bari? :A
dreamy: Fena gitmiyorum ama hiç fazla ilgili olduğum isimler çıkmadı şu ana kadar. Biraz bana mı çalışsan diyorum. :A
Aserat: İlgili olduğun isimler çıksa anlamı kalmaz canım. :A
The_Erinch: Aslında burada İsot'un performansı da önemli. Kötü başladım ama sonra sonra toparladım diye düşünüyorum. Resimler her zaman yanıltıcı. Genel kültürü olağanüstü biri değilim ya da stalkçı, o yüzden yüzde yüz olmuyor. :D

6. isim:
Oyuncu ERDAL ÖZYAĞCILAR
sampiyon-yaman-gunaltay-kimdir-erdal-ozyagcilar-kac-yasinda-nereli-98751-12092019145913.jpg

The_Erinch: Bizimkiler'de vardı Erdal Özyağcılar, asır geçti. Rahat 70 vardır.
dreamy: Bu adamı Uğur Yücel’le karıştırıyordum birkaç sene önce. :A Neyse 63 diyorum, çok fazla uçmaya da gerek yok. :A

Ve... Cevap... 71 olacaktı! Kendisi 4 Ağustos 1948 doğumlu!

dreamyThe_Erinch
Aradaki fark: 8 (0 puan)Aradaki fark: 1 (20 puan)
Toplam: 45Toplam: 60

The_Erinch: Bayağı yaşlanmış vallahi.
dreamy: Yok artık... Genel listede sonunculuğa oynuyorum galiba. En düşük kaç alınmıştı şu ana kadar. :A
Aserat: Buğra 100 puanla sonuncu. :A Ama daha var, endişelenme. :A
dreamy: İnşallah, devam edelim. :A

7. isim:
Oyuncu JULIETTE BINOCHE
%2Fmethode%2Ftimes%2Fprod%2Fweb%2Fbin%2Fe1c8e71c-2b04-11e9-a92b-e57f23e07fe4.jpg

dreamy: İsmini ilk defa duymam. 😱 Kadının yüzü de tanıdık gelmiyor. Ben şöyle bir 56 diyeyim...
The_Erinch: Aşina olduğum biri değil. Resimde çok yorgun çıkmış. Göz çevreleri kırışık, yaşı var gibi. Gene de 50 diyorum.

Ve... Cevap... 56 olacaktı! Kendisi 9 Mart 1964 doğumlu!

dreamyThe_Erinch
Aradaki fark: 0 (25 puan)Aradaki fark: 6 (0 puan)
Toplam: 70Toplam: 60

The_Erinch: Yaktı beni abla ya... :(
dreamy: Ne kadar da istikrarlıyım. :A
Aserat: Bilmediğin isimden puan almak nasıl bir şans.. :A
dreamy: İşin bu boyutunu düşünmemiştim. :A Sanırım tahminlerime duygularımı karıştırıyorum. :A

8. isim:
Oyuncu ROBERT DE NIRO
5b1e3afd5379ff25107376d1.jpg

The_Erinch: Tolstoyevski'nin kulakları çınlasın. Efsane oyuncu 75 görmüştür.
dreamy: Oynadığı Baba filminden yola çıkarak cevap vereyim, sanırım 70’li yıllarda çıkmıştı film. Bir 70 vardır bence usta... 73 diyorum.

Ve... Cevap... 76 olacaktı! Kendisi 17 Ağustos 1943 doğumlu!

dreamyThe_Erinch
Aradaki fark: 3 (10 puan)Aradaki fark: 1 (20 puan)
Toplam: 80Toplam: 80

dreamy: İyi ki biraz ekleme yapmışım 70’e sevindim. :Z
The_Erinch: Eh yani. Adam efsane, vardır o kadar.

9. ismimizin vefat yaşını istiyoruz:
Oyuncu ZEKİ ALASYA
5eb52eaf55428709e8b47a23.jpg

dreamy: Vefat yılı şu an hafızamda değil... Kaba taslak bir tahmin yapacak olursam, 57 diyorum.
The_Erinch: Öncelikle Allah rahmet eylesin. Türk Sineması için önemli değerlerden biriydi. 2015 yılında vefat ettiğini hatırlıyorum, sanırım 70 yaşındaydı.

Ve... Cevap... 72 olacaktı! Kendisi 8 Mayıs 2015'te vefat etmişti!

dreamyThe_Erinch
Aradaki fark: 15 (0 puan)Aradaki fark: 2 (20 puan)
Toplam: 80Toplam: 100

The_Erinch: Vay be.. Mekanı cennet olsun.
dreamy: Cidden biraz fazla hayalci bir tahmin olmuş... Bari 100’ü görebilsem...
Aserat: Biraz aceleye mi geldi ne. :(
dreamy: Olabilir... Erinç abinin beni geçmeme olasılığı yok şu an. :A

FİNAL
Büyük finale gelirken The_Erinch 100, dreamy ise 80 puanda! Farkı kapatmak veya daha da açmak ise yarışmacılarımızın elinde! Finalde son ismimizin doğum tarihini gün-ay-yıl olarak istiyoruz.

GÜN TAHMİNİ
Arada hiç fark yoksa -> 20 puan
1-5 gün fark varsa -> 10 puan
6-10 gün fark varsa -> 5 puan

AY TAHMİNİ
1-3 ay fark varsa -> 10 puan
4-6 ay fark varsa -> 5 puan

YIL TAHMİNİ

(Yaş ile aynı)

Şarkıcı NÜKHET DURU
images

dreamy: Yine Robert De Niro’daki gibi ilerleyeceğim. 70’lerde müzik piyasasına girdiğini biliyorum. Ona dayanarak yıl tahminimi 1951 olarak veriyorum. Diğerlerini de sallıyorum: 18 Nisan 1951
The_Erinch: Anneme yakın bir yaşı vardı öyle hatırlıyorum. Huysuz Virjin programlarına çok çıkardı ama gün ve ay olarak bilmiyorum. Rakamlarla seri yapayım bari: 05.05.1955

Ve... Cevap...
Cevap...
Cevap... 19 Mayıs 1954 olacaktı! Kendisi 66 yaşında!

dreamyThe_Erinch
Gün Farkı: 1 (10 puan)
Ay Farkı: 1 (10 puan)
Yıl/Yaş Farkı: 3 (10 puan)
= 30 puan
Gün Farkı: 14 (0 puan)
Ay Farkı: 0 (20 puan)
Yıl/Yaş Farkı: 1 (20 puan)
= 40 puan
Toplam: 110Toplam: 140

The_Erinch: Nükhet ablam uğurlu geldi. :D
dreamy: Şükür. :A Çok inişli çıkışlı bir yarışma deneyimim oldu. :A

Aserat: Böylece The_Erinch 140 puan ile 1. olurken dreamy ise 110 puan ile yarışmayı tamamlıyor! Son yorumlarınızı da alalım. :Z
dreamy: Eğlenceli bir deneyim oldu. Erinç abi de sevdiğim bir isim, onunla yarışmak zevkti. Senin de emeklerine sağlık, hak eden kazansın diyorum. :bhr: Bol reytingler. :Z
The_Erinch: Öncelikle tahmin işi bana göre değilmiş, bunu anladım :D Ama eğlendim, bir bakıma da genel kültür oluyor. Teşekkür ediyorum keyifli olan bu programa imza attığın ve ağırladığın için. Umarım İsot'tan fazla puan alırım. :D
Aserat: İkinize de katıldığınız için çok teşekkür ediyoruz. :Z Gelecek hafta yeni bölümde tekrar görüşmek üzere. :Z

ONUR TABLOSU
SıraYarışmacıYarıştığı BölümPUAN
1mrt-062. Bölüm (22.06.2020)190
2alperuz3. Bölüm (29.06.2020)165
3kerem1. Bölüm (15.06.2020)145
4The_Erinch4. Bölüm (06.07.2020)140
5serhatt3. Bölüm (29.06.2020)135
6Yiğitt1. Bölüm (15.06.2020)120
7dreamy4. Bölüm (06.07.2020)110
8xBUGRAx2. Bölüm (22.06.2020)100

#YaTutarsa | YENİ BÖLÜM | 13 Temmuz Pazartesi 20.00

Aserat: Ekranlara bomba gibi düşen Ya Tutarsa'nın yeni bölümü başlıyor! :Z Bu haftaki konuklarımız @dreamy ve @The_Erinch'i selamlarken açılı cümlelerini de rica ediyoruz. :A
dreamy: Yaş tahmini konusunda pek bir iddiam yok açık söylemek gerekirse. Erinç abinin beni yeneceğini düşünüyorum bakalım. Belki ilgili olduğum isimlerden gelirse bir şeyler yaparız. :A
The_Erinch: Öncelikle merhabalar, geciktim yahu. Jetim eskimiş sanırım, yenisini almam lazım :) Keyifli programında yer alıyor olmaktan çok memnunum, umarım İsot'tan daha yetenekliyimdir bu tahmin işlerinde. :)
Aserat: Kimin daha iyi olduğunu görmek için tek bir yol var, o da yarışmayı başlatmak. :Z O zaman ikinize de başarılar. :Z

İlk isim:
Oyuncu ASLI ENVER
59c61d5418c7732838b7cb11.jpg

dreamy: 30’dan biraz büyük duruyor ama 35 de yoktur. Ortası olan 33 diyelim tutar belki. :A
The_Erinch: Sert bakıyor bu kız. 29 diyesim geldi. :D

Ve... Cevap... 36 olacaktı! Kendisi 10 Mayıs 1984 doğumlu!

dreamyThe_Erinch
Aradaki fark: 3 (10 puan)Aradaki fark: 7 (0 puan)
Toplam: 10Toplam: 0

dreamy: O kadarcık olur fena başlamadık. :A Çok güzel kadın bu arada, demeden geçmeyeyim. :bhr:
The_Erinch: Sert bakıyor deyip genç yazmak. :D Canımız sağolsun.
Aserat: Bakıştan tahmin etmek biraz tuhaf oldu harbiden. :A Olsun, daha çok soru var. :Z

2. isim:
Oyuncu-senarist ENGİN GÜNAYDIN
fft371_mf33124997.Jpeg

The_Erinch: Bu adamda hep aklıma Aile Arasında geliyor. Bu resimde de pek yaşlı çıkmış. 45 vardır ya.
dreamy: En az 45 vardır bu adam. :A 48 diyorum...

Ve... Cevap... 48 olacaktı! Kendisi 28 Ocak 1972 doğumlu!

dreamyThe_Erinch
Aradaki fark: 0 (25 puan)Aradaki fark: 3 (10 puan)
Toplam: 35Toplam: 10

The_Erinch: Holeyyyy. Siftahhhh yaptımmmm. 🥳
dreamy: Vay be beklemediğim kadar iyi gidiyorum, devamı gelir inşallah. :A Bir taktik geliştirdim, onu uygulayacağım. :A
Aserat: Neymiş o? :A
dreamy: İlk olarak beşin katları şeklinde tahmin edip 2 veya 3 ekliyorum/çıkarıyorum. Devamı gelecek mi bakalım. :A

3. isim:
Oyuncu CHARLIZE THERON
39oA0s_0O5qQhlG00

The_Erinch: Bu kadını gerçekten çok beğeniyorum. Yaşlandıkça güzelleşenlerden şarap misali. 49 diyorum, 50 sine merdiven dayamıştır. :D
dreamy: Bu oyuncu eski bölümlerde sorulmuştu sanki ama büyük ihtimal yanlış hatırlıyorum. Ona benzeyen biri sorulmuş muydu? :A 53 diyorum. :A
Aserat: Geçen bölüm Kate Winslet sorulmuştu, ikisi de sarışın olduğu için onunla karıştırdın galiba. :A
dreamy: Aa evet o olabilir, haklısın. Zehir gibiyim yine. :A

Ve... Cevap... 44 olacaktı! Kendisi 7 Ağustos 1975 doğumlu!

dreamyThe_Erinch
Aradaki fark: 9 (0 puan)Aradaki fark: 5 (5 puan)
Toplam: 35Toplam: 15

The_Erinch: Canım benim, daha gencecikmiş. 🤪
dreamy: Yabancılarda taktiğim tutmayacak belli ki...

4. isim:
Oyuncu ZERRİN TEKİNDOR
sahin-tepesi-nde-tuna-dan-beklenmedik-hamle-11493268_9921_o.jpg

dreamy: Bu kadına bayılıyorum ya, Gülten Çayak bence 47 yaşındadır. :A Normalde daha genç gösteriyor ama daha da küçültemem. :A
The_Erinch: Nam-ı diğer Matmazel. Bu kadın aslında genç duruyor ama sanki bu genç görünüm güzel bir maske onun için. O yüzden 50 diyorum.

Ve... Cevap... 55 olacaktı! Kendisi 5 Ağustos 1964 doğumlu!

dreamyThe_Erinch
Aradaki fark: 8 (0 puan)Aradaki fark: 5 (5 puan)
Toplam: 35Toplam: 20

The_Erinch: Bir tutturamadım yav.. 55 mi, Matmazel'e bak sen. Zayıf olmanın avantajları bence.
dreamy: Çok iyi başlayıp berbat gitmeye başladım, ilk aldığım puanlara inanamamıştım zaten. :A Geçen hafta @serhatt için dediklerimin sonucu galiba. :A :A
Aserat: Gülme komşuna, gelir başına. :A

5. isim:
Eski ABD başkanı BARACK OBAMA
ed686b8e4ddad5d6df6877b3a75261a4

dreamy: 55 diyorum, risk aldım bu sefer...
The_Erinch: Hımmm... Adam ABD başkanlığından sonra çökmüş. 60 vardır ya.

Ve... Cevap... 58 olacaktı! Kendisi 4 Ağustos 1961 doğumlu!

dreamyThe_Erinch
Aradaki fark: 3 (10 puan)Aradaki fark: 2 (20 puan)
Toplam: 45Toplam: 40

The_Erinch: Resimlerden zor iş gerçekten bu tahmin olayı ama en iyisi bu oldu. :)
dreamy: Hadi bakalım, şansım dönsün artık tekrardan. Yoksa stüdyoyu terk edeceğim. :A
Aserat: Böyle ucuz çıkışlara gerek yok. :A Performanslardan memnun musunuz bari? :A
dreamy: Fena gitmiyorum ama hiç fazla ilgili olduğum isimler çıkmadı şu ana kadar. Biraz bana mı çalışsan diyorum. :A
Aserat: İlgili olduğun isimler çıksa anlamı kalmaz canım. :A
The_Erinch: Aslında burada İsot'un performansı da önemli. Kötü başladım ama sonra sonra toparladım diye düşünüyorum. Resimler her zaman yanıltıcı. Genel kültürü olağanüstü biri değilim ya da stalkçı, o yüzden yüzde yüz olmuyor. :D

6. isim:
Oyuncu ERDAL ÖZYAĞCILAR
sampiyon-yaman-gunaltay-kimdir-erdal-ozyagcilar-kac-yasinda-nereli-98751-12092019145913.jpg

The_Erinch: Bizimkiler'de vardı Erdal Özyağcılar, asır geçti. Rahat 70 vardır.
dreamy: Bu adamı Uğur Yücel’le karıştırıyordum birkaç sene önce. :A Neyse 63 diyorum, çok fazla uçmaya da gerek yok. :A

Ve... Cevap... 71 olacaktı! Kendisi 4 Ağustos 1948 doğumlu!

dreamyThe_Erinch
Aradaki fark: 8 (0 puan)Aradaki fark: 1 (20 puan)
Toplam: 45Toplam: 60

The_Erinch: Bayağı yaşlanmış vallahi.
dreamy: Yok artık... Genel listede sonunculuğa oynuyorum galiba. En düşük kaç alınmıştı şu ana kadar. :A
Aserat: Buğra 100 puanla sonuncu. :A Ama daha var, endişelenme. :A
dreamy: İnşallah, devam edelim. :A

7. isim:
Oyuncu JULIETTE BINOCHE
%2Fmethode%2Ftimes%2Fprod%2Fweb%2Fbin%2Fe1c8e71c-2b04-11e9-a92b-e57f23e07fe4.jpg

dreamy: İsmini ilk defa duymam. 😱 Kadının yüzü de tanıdık gelmiyor. Ben şöyle bir 56 diyeyim...
The_Erinch: Aşina olduğum biri değil. Resimde çok yorgun çıkmış. Göz çevreleri kırışık, yaşı var gibi. Gene de 50 diyorum.

Ve... Cevap... 56 olacaktı! Kendisi 9 Mart 1964 doğumlu!

dreamyThe_Erinch
Aradaki fark: 0 (25 puan)Aradaki fark: 6 (0 puan)
Toplam: 70Toplam: 60

The_Erinch: Yaktı beni abla ya... :(
dreamy: Ne kadar da istikrarlıyım. :A
Aserat: Bilmediğin isimden puan almak nasıl bir şans.. :A
dreamy: İşin bu boyutunu düşünmemiştim. :A Sanırım tahminlerime duygularımı karıştırıyorum. :A

8. isim:
Oyuncu ROBERT DE NIRO
5b1e3afd5379ff25107376d1.jpg

The_Erinch: Tolstoyevski'nin kulakları çınlasın. Efsane oyuncu 75 görmüştür.
dreamy: Oynadığı Baba filminden yola çıkarak cevap vereyim, sanırım 70’li yıllarda çıkmıştı film. Bir 70 vardır bence usta... 73 diyorum.

Ve... Cevap... 76 olacaktı! Kendisi 17 Ağustos 1943 doğumlu!

dreamyThe_Erinch
Aradaki fark: 3 (10 puan)Aradaki fark: 1 (20 puan)
Toplam: 80Toplam: 80

dreamy: İyi ki biraz ekleme yapmışım 70’e sevindim. :Z
The_Erinch: Eh yani. Adam efsane, vardır o kadar.

9. ismimizin vefat yaşını istiyoruz:
Oyuncu ZEKİ ALASYA
5eb52eaf55428709e8b47a23.jpg

dreamy: Vefat yılı şu an hafızamda değil... Kaba taslak bir tahmin yapacak olursam, 57 diyorum.
The_Erinch: Öncelikle Allah rahmet eylesin. Türk Sineması için önemli değerlerden biriydi. 2015 yılında vefat ettiğini hatırlıyorum, sanırım 70 yaşındaydı.

Ve... Cevap... 72 olacaktı! Kendisi 8 Mayıs 2015'te vefat etmişti!

dreamyThe_Erinch
Aradaki fark: 15 (0 puan)Aradaki fark: 2 (20 puan)
Toplam: 80Toplam: 100

The_Erinch: Vay be.. Mekanı cennet olsun.
dreamy: Cidden biraz fazla hayalci bir tahmin olmuş... Bari 100’ü görebilsem...
Aserat: Biraz aceleye mi geldi ne. :(
dreamy: Olabilir... Erinç abinin beni geçmeme olasılığı yok şu an. :A

FİNAL
Büyük finale gelirken The_Erinch 100, dreamy ise 80 puanda! Farkı kapatmak veya daha da açmak ise yarışmacılarımızın elinde! Finalde son ismimizin doğum tarihini gün-ay-yıl olarak istiyoruz.

GÜN TAHMİNİ
1-5 gün fark varsa -> 10 puan
6-10 gün fark varsa -> 5 puan

AY TAHMİNİ
1-3 ay fark varsa -> 10 puan
4-6 ay fark varsa -> 5 puan

YIL TAHMİNİ

(Yaş ile aynı)

Şarkıcı NÜKHET DURU
images

dreamy: Yine Robert De Niro’daki gibi ilerleyeceğim. 70’lerde müzik piyasasına girdiğini biliyorum. Ona dayanarak yıl tahminimi 1951 olarak veriyorum. Diğerlerini de sallıyorum: 18 Nisan 1951
The_Erinch: Anneme yakın bir yaşı vardı öyle hatırlıyorum. Huysuz Virjin programlarına çok çıkardı ama gün ve ay olarak bilmiyorum. Rakamlarla seri yapayım bari: 05.05.1955

Ve... Cevap...
Cevap...
Cevap... 19 Mayıs 1954 olacaktı! Kendisi 66 yaşında!

dreamyThe_Erinch
Gün Farkı: 1 (10 puan)
Ay Farkı: 1 (10 puan)
Yıl/Yaş Farkı: 3 (10 puan)
= 30 puan
Gün Farkı: 14 (0 puan)
Ay Farkı: 0 (20 puan)
Yıl/Yaş Farkı: 1 (20 puan)
= 40 puan
Toplam: 110Toplam: 140

The_Erinch: Nükhet ablam uğurlu geldi. :D
dreamy: Şükür. :A Çok inişli çıkışlı bir yarışma deneyimim oldu. :A

Aserat: Böylece The_Erinch 140 puan ile 1. olurken dreamy ise 110 puan ile yarışmayı tamamlıyor! Son yorumlarınızı da alalım. :Z
dreamy: Eğlenceli bir deneyim oldu. Erinç abi de sevdiğim bir isim, onunla yarışmak zevkti. Senin de emeklerine sağlık, hak eden kazansın diyorum. :bhr: Bol reytingler. :Z
The_Erinch: Öncelikle tahmin işi bana göre değilmiş, bunu anladım :D Ama eğlendim, bir bakıma da genel kültür oluyor. Teşekkür ediyorum keyifli olan bu programa imza attığın ve ağırladığın için. Umarım İsot'tan fazla puan alırım. :D
Aserat: İkinize de katıldığınız için çok teşekkür ediyoruz. :Z Gelecek hafta yeni bölümde tekrar görüşmek üzere. :Z

ONUR TABLOSU
SıraYarışmacıYarıştığı BölümPUAN
1mrt-062. Bölüm (22.06.2020)190
2alperuz3. Bölüm (29.06.2020)165
3kerem1. Bölüm (15.06.2020)145
4The_Erinch4. Bölüm (06.06.2020)140
5serhatt3. Bölüm (29.06.2020)135
6Yiğitt1. Bölüm (15.06.2020)120
7dreamy4. Bölüm (06.06.2020)110
8xBUGRAx2. Bölüm (22.06.2020)100

#YaTutarsa | YENİ BÖLÜM | 13 Temmuz Pazartesi 20.00
Eline emeğine sağlık çok güzel bir bölüm olmuş foruma renk katan bir program..Böyle bir yapım yaptığın için teşekkürler.... Tebrikler @The_Erinch @dreamy

Son düzenleme:

Sadece gerçek Kuzey Güney fanları bu kadını Gülten Çayak olarak bilir, bu kısmı ayrıca yazmak istedim. :A Çok güzel diziydi. :A @dreamy

Eğlenceli yarış olmuş, tebrikler abi. :A @The_Erinch İsmail beyciğim de kaybetmiş sayılmaz zaten, bu ikilinin yarışında kazanan olmaz... @dreamy

Eline ve emeğine sağlık, geçen hafta yazamamıştım kaldı öyle. Toptan yazmışım say. :A @Aserat

Sadece gerçek Kuzey Güney fanları bu kadını Gülten Çayak olarak bilir, bu kısmı ayrıca yazmak istedim. :A Çok güzel diziydi. :A @dreamy

Eğlenceli yarış olmuş, tebrikler abi. :A @The_Erinch İsmail beyciğim de kaybetmiş sayılmaz zaten, bu ikilinin yarışında kazanan olmaz... @dreamy

Eline ve emeğine sağlık, geçen hafta yazamamıştım kaldı öyle. Toptan yazmışım say. :A @Aserat
Az daha yazmasaydın etiket yapacaktım teşekkürler. :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock