TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 16. Hafta Sonuçları

17. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
‘Hoşçakal’ sevdiğin bir parça değil miydi, sanki MS döneminde güzel şarkıymış falan demiştin. O yüzden puanın biraz hayal kırıklığı oldu. :( Son üç haftadır tutturamıyorsun elenenleri.. :A
Ms'de jüri değildim ve yanılmıyorsam 3 kişiydiniz. Arada en iyisi bu gelmişti bana.
Şimdi ise tüm şarkılar iyi şarkılar ve en az dinlediğime 1 verdim. Yaptığım açklamada normal şartlarda ilk 3 e koyacğım şarkılar diye belirttim. Yok bununla 2 olmadı, geçen hafta oynayan teyzeleri piste alıp nihayet demiştim :A ki ben hayatta Shakira'ya 1 veremezedim zaten. En sevdiğim şarkılarımdan. artık yarışmacı azalınca bi zahmet tutturma olmasın :A yanlız birden sonra 2 verdiklerim de eleniyor baya. Tek istisna Shakira ki onun eleneceğini bilsem yine 1 vermem :A
@Dosi de inşallah Evrim avatarıyla dolaşacak bir süreliğine... :A (hatırlatmadan duramam :A)
Bunu görmeden Survivor konusunda belirtmiştim. Merak etme sözüm söz :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Az kalmış senin konsepte. Bayağı merak ettim şimdi. :A Keşke MS'deki gibi çeyreğe kadar kalabilseydim. :( Artık bundan sonraki yarışmalarda duygusal davranmayacağım. :A Buray gibi hit peşinde koşacağım. :A :A

Bu arada avatar Beren olmuş. :bhr:
Ahahahahahahahahah :A O hafta oy da kullanmadım elen diye :A :Z

Arabesk aramaları sonrası şimdi de türkülere dalıp tüm mood'um down olucak. :A
Şununla veya bu tarz bakarsanız kimsenin moodu down olmaz :A
Kuzenim bu türküyü az söylemezdi küçükken. Şimdi de kendisi fena bir gelin oldu :A
Türk Halk Müziği denince Belkis Akkale ve İzzet Altınmeşe gelir aklıma ilkin
Alın dinleyin modunuz yükselsin :A

@kerem @Yiğitt @MEnes @Aserat@dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @mesmeso61@Maskeli Fedai @mrt-06 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @xBUGRAx @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @alperuz @Emre Ozansoy @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @emreemreu @ozmoturk @Sherlock @Araf @DarkLegenD

Kuzenim bu türküyü az söylemezdi küçükken. Şimdi de kendisi fena bir gelin oldu :A

@kerem @Yiğitt @MEnes @Aserat@dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @mesmeso61@Maskeli Fedai @mrt-06 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @xBUGRAx @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @alperuz @Emre Ozansoy @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @emreemreu @ozmoturk @Sherlock @Araf @DarkLegenD
Ay bizim gibi Qaynana diyor. :F :F
Haraketli türkü bulmak zor gibi. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Güne yüksek modda başladım. :A

Güne yüksek modda başladım. :A
Umarım gününü aynı dozda kapatmış olursun :A akşam ki seçimlerde muhakkak herkes slow gelecektir :A
Forumda birileri bir süre olmayınca paylaştığımız klişe türkümüz ile kim gelecek merak ediyorum :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Tahminim ilk turda elenirim Yaşlı Kurt..
Ezberlenmiş bir format,kemik bir kadro var.

Ama teşekkür ediyorum naif cümlelerin için... 🤗
Böyle düşünmemelisin, ben de bazen oylara kızıyorum ama forum yarışmalarında genelde erkenden eleniyorum, tek tük başarılarım var. Eğer isme verilseydi herhalde 4, 5 kez yılın üyesi seçilen ben birkaç kez birincilik elde edebilirdim. Genel olarak forumdaki arkadaşlarımın tarafsız olduğunu düşünüyorum, birkaç istisna durum seni bozmasın. Katılmalısın yarışmalara. :)

• Beğendim
Reactions: The_Erinch

Yarı Sivas yarı Erzincalıyım türkü benim işim, oy verirken karar vermiştim zaten. :A @Özgür ve @Maskeli Fedai'ye diss atayım. :A

Böyle düşünmemelisin, ben de bazen oylara kızıyorum ama forum yarışmalarında genelde erkenden eleniyorum, tek tük başarılarım var. Eğer isme verilseydi herhalde 4, 5 kez yılın üyesi seçilen ben birkaç kez birincilik elde edebilirdim. Genel olarak forumdaki arkadaşlarımın tarafsız olduğunu düşünüyorum, birkaç istisna durum seni bozmasın. Katılmalısın yarışmalara. :)
Teşfikin için teşekkür ederim, yalnış anlaşılmasın,ister istemez insan samimi olduğunu gizliden destekliyordum ama deidğim o değil..
neticede yarışma formatını ezberlediğiniz için,her yıl hangi şarkı genelde ilgi görüyor yada hangi şarkıcı dikkat çekiyor tecrübe edinilmiş :) Bashettiğim oydu. Ama bakalım ilerleyen yarışmalar ne gösterecek 😉

• Beğendim
Reactions: mrt-06