TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 14. Hafta (Arabesk Şarkılar)

Kendisini arabesk müzik sanatçısı olarak tanımlamaz ama Türkiyede arabesk denince ilk akla gelenlerde ama şarkı bazında ayrı ayrı değerlendirmek gerekebilir.
Ama Ahmet Kaya mı Orhan Gencebay mı diye sorsan; Orhan Gencebay derim.
Ben şarkı olarak söyluyorum :X Batsın bu dünya arabesk değildir. Protest muzik vardir doğasında:X O yuzden soruyorum. Ama ahmet kayanın şarkısının sözleri batsın bu dunyadan daha arabesktir :X

Yukarda da konusulmuş. Arabesk fantezi şarkılari hakkında. Herkes sanatcının yaptiği ture göre cevap vermiş:A Anlamadım. Yine grup/rock sorunsalı yaşıyorum:F

Bu arada bu türde en iyi isimler rahmetli Müslüm Gürses, Orhan Gencebay'dır.. Neden şarkılarıyla yarışmak basite kaçmak olsun? Çok saçma bir değerlendirme bu..

Ben şarkı olarak söyluyorum :X Batsın bu dünya arabesk değildir. Protest muzik vardir doğasında:X O yuzden soruyorum. Ama ahmet kayanın şarkısının sözleri batsın bu dunyadan daha arabesktir :X

Yukarda da konusulmuş. Arabesk fantezi şarkılari hakkında. Herkes sanatcının yaptiği ture göre cevap vermiş:A Anlamadım. Yine grup/rock sorunsalı yaşıyorum:F
Günümüzde her şarkıcı herşeyi deniyor; aslında işin birde o boyutu var.
Ama işin köküne ve özgün olanına göre gitmeli.
Ben şarkıcının öne çıktığı türe göre cevapladım sorularını. 😉
Nereden bakmak istersen :D

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Günümüzde her şarkıcı herşeyi deniyor; aslında işin birde o boyutu var.
Ama işin köküne ve özgün olanına göre gitmeli.
Ben şarkıcının öne çıktığı türe göre cevapladım sorularını. 😉
Nereden bakmak istersen :D
Peki o zaman değiştiriyorum

Tombul Tombul Memelerle yarişcam:A Arabesk Müziğinin mihenk taşi İbrahim Tatlısesin nadide eserlerinden biridir.

@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT @ozmoturk