Gerçek bir oyuncu. Her rölü terziye diktirmiş gibi giyiyorFaruk bey her dizisinde o adamı oynattığı için çok seviyor tabi ondan hep ondan bahsediyor @Forumdash
Gerçek bir oyuncu. Her rölü terziye diktirmiş gibi giyiyorFaruk bey her dizisinde o adamı oynattığı için çok seviyor tabi ondan hep ondan bahsediyor @Forumdash
İyi oynuyor evet ama hep adama geri planda kalan roller veriyorsunGerçek bir oyuncu. Her rölü terziye diktirmiş gibi giyiyor
Ben sevap için çorba getiryorum sana anlam aramak için değil @Çiğdem bu aliço ne dyor😱
Bana çorba yetmez diyordu artık sana söyler Ezandan önce söylesinde çarpılmayınFaruk bey her dizisinde o adamı oynattığı için çok seviyor tabi ondan hep ondan bahsediyor @Forumdash
Ban süresi 1 aymis, o zamana kadar yarisma biter.Geri dönmucek mi?
Dizinin merkezi be o olmasa dizi olmayacak nerdeyse Yan hikayeler bile ondan gecıyorİyi oynuyor evet ama hep adama geri planda kalan roller veriyorsun
Tesekkürler, haftaya daha cok polemik cikarmaya bak.
@sokak sanati resmen seni elemek istemis, suan final puani elinde olurdu yoksa.Şarkım yalandı da @sokak sanati Hercaiyi önerdi onuda sevdimden onu seçtim @Bully
Ama Yalanı son gün bende ısrar ettim @xemrexxx kapmasına sevindim ha ben ha o çok fark yok
Ben ilk haftamdan eğlendim @eskici @Forumdash la bir renk kattık
Bana çorba yetmez diyordu artık sana söyler Ezandan önce söylesinde çarpılmayın
Faruk beyle birlikte bana güzel bir sahur menüsü hazırlayın bariDizinin merkezi be o olmasa dizi olmayacak nerdeyse Yan hikayeler bile ondan gecıyor
Faruk beyle birlikte bana güzel bir sahur menüsü hazırlayın bari
Zaten puansız daldık yarışmaya oyüzden puanın pek önemi yok Ama @Forumdash abicimi okadar şahlandırdık Osman beyin atı gibi Puan oradan alsak iyi olurdu @eskici @sokak sanati @xemrexxx @serhatt@sokak sanati resmen seni elemek istemis, suan final puani elinde olurdu yoksa.
Sende de hiç şans yokmuş anamZaten puansız daldık yarışmaya oyüzden puanın pek önemi yok Ama @Forumdash abicimi okadar şahlandırdık Osman beyin atı gibi Puan oradan alsak iyi olurdu @eskici @sokak sanati @xemrexxx @serhatt
Evet iyi puan vermişsin beğenmedim diyerek ters köşe yapmışsınNe kadar güzel puan verdim gördün dimi
Yeni haftaya dizi müzikleri dedim ama coverlar da iyiydi aslında. Neyse dizi muziği bakayımZaten puansız daldık yarışmaya oyüzden puanın pek önemi yok Ama @Forumdash abicimi okadar şahlandırdık Osman beyin atı gibi Puan oradan alsak iyi olurdu @eskici @sokak sanati @xemrexxx @serhatt
Evet iyi puan vermişsin beğenmedim diyerek ters köşe yapmışsın
Haftaya kaldı artıkZaten puansız daldık yarışmaya oyüzden puanın pek önemi yok Ama @Forumdash abicimi okadar şahlandırdık Osman beyin atı gibi Puan oradan alsak iyi olurdu @eskici @sokak sanati @xemrexxx @serhatt
Cover 0 şuan Ama gruplar deseydinYeni haftaya dizi müzikleri dedim ama coverlar da iyiydi aslında. Neyse dizi muziği bakayım
NOT: Ankette oy kullanmayanlar oy kullanmayı unutmasınlar lütfen.
@batuhankaralar'ın gider ayak(?) geçersiz oylarını da paylaşalım.
Forumun zevkini anlayamadığım için hepinize aynı puanı veriyorum. Kalanını birbirinizden oy isteyerek tamamlayabilirsiniz.
1 Puan: Gülay - Cesaretin Var mı Aşka
1 Puan: Sertab Erener - Vur Yüreğim
1 Puan: Rengin - Aldatıldık
1 Puan: Tarkan - Ölürüm Sana
1 Puan: Demet Sağıroğlu - Arnavut Kaldırımı
1 Puan: Yıldız Tilbe - Delikanlım
1 Puan: Çelik - Hercai
1 Puan: Levent Yüksel - Med Cezir
1 Puan: Gülşen - Be Adam
1 Puan: Celine Dion - My Heart Will Go On
1 Puan: Sertab Erener - Yanarım
1 Puan: Kenan Doğulu - Ben Güzelden Anlarım
1 Puan: Sezen Aksu - Yalnızlık Senfonisi
1 Puan: Mahsun Ark - İnadı Bırak
1 Puan: Candan Erçetin - Yalan
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf
Güle güle gitsin, bir daha da gelmesin.NOT: Ankette oy kullanmayanlar oy kullanmayı unutmasınlar lütfen.
@batuhankaralar'ın gider ayak(?) geçersiz oylarını da paylaşalım.
Forumun zevkini anlayamadığım için hepinize aynı puanı veriyorum. Kalanını birbirinizden oy isteyerek tamamlayabilirsiniz.
1 Puan: Gülay - Cesaretin Var mı Aşka
1 Puan: Sertab Erener - Vur Yüreğim
1 Puan: Rengin - Aldatıldık
1 Puan: Tarkan - Ölürüm Sana
1 Puan: Demet Sağıroğlu - Arnavut Kaldırımı
1 Puan: Yıldız Tilbe - Delikanlım
1 Puan: Çelik - Hercai
1 Puan: Levent Yüksel - Med Cezir
1 Puan: Gülşen - Be Adam
1 Puan: Celine Dion - My Heart Will Go On
1 Puan: Sertab Erener - Yanarım
1 Puan: Kenan Doğulu - Ben Güzelden Anlarım
1 Puan: Sezen Aksu - Yalnızlık Senfonisi
1 Puan: Mahsun Ark - İnadı Bırak
1 Puan: Candan Erçetin - Yalan
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf