Yine marjinal bir seçimle geleceğim.90larda zibidi yok ama gider @dreamy 1000 kişi arasından bulurmu bulur
Yine marjinal bir seçimle geleceğim.90larda zibidi yok ama gider @dreamy 1000 kişi arasından bulurmu bulur
birkere aynı puanı bende vermiştim yarışmayı yayından kaldırmamak için yaptım ama yinede yayından kaldırmam gerekti ben centilmenlik diye @Çiğdem @sokak sanati yarışırken @Çiğdem e veriyordum hemen boykot ediyordu bende korkudan son yarışmada @sokak sanati na puan verdimNEDEN.
ya o değilde TV8'de şu reklam verildi. Ne kadar güzelİlk 3 içinde yer almam gerekiyor bence gerçek repin kazanması İçin itirafa bak çocukluğuna ihanet
Çok güzel şarkılar olacak 90ların ajdarını bulda düşük puanımız belli olsun @BullyYine marjinal bir seçimle geleceğim.
Harikasın @serhattIlk kez oy kullanan @serhatt'ın Oyları:
11. Eminem - Lose Yourself
10. Gazapizm - Heyecanı Yok
9. Ceza - Neyim Var Ki
8. Sagopa Kajmer - Galiba
7. Ceza - Fark Var
6. Ceza - Yerli Plaka
5. Şanışer - Susamam
4. Ceza - Suspus
3. Eminem & Rihanna - Love The Way You Lie
2. 50 Cent - In Da Club
1. 50 Cent & Olivia - Candy Shop
Ben şimdiden diyeyim hak etmiyordunGeçmiş olsun mesajları atacaklar şimdi birazdan. Allah'ım ne günlere geldik
O beni korkutamazbirkere aynı puanı bende vermiştim yarışmayı yayından kaldırmamak için yaptım ama yinede yayından kaldırmam gerekti ben centilmenlik diye @Çiğdem @sokak sanati yarışırken @Çiğdem e veriyordum hemen boykot ediyordu bende korkudan son yarışmada @sokak sanati na puan verdim
Geçmiş olsun mesajları atacaklar şimdi birazdan. Allah'ım ne günlere geldik
Emeğine sağlık @kerem ben biraz dinlensem iyi olacak 12 e gelirim bu zor şartlarda büyük emek harcadınSonuclar ana sayfada, hepinize tesekkürler.
1 saat sonra sürprizimize hazir olun, geliyoruz.
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem
Merak etme foruma küsmeyeceğimYarın akşama iyi hazırlanman lazım.