TVen Sohbet Ediyoruz - The_Erinch (87.Bölüm)

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,043
Puanı
1,060
WhatsApp Image 2020-04-05 at 17.47.33.jpeg

Herkese merhaba,

Önceden de İtiraf Ediyoruz formatının içinde röportaj kısmı olarak sunduğum formatı artık tek program olarak sunacağım. Programımızın ismi ise "Sohbet Ediyoruz". :Z

Yeni tek röportaj olan formatdaki ilk konuğumuz ise forumun yeni sayılacak üyelerinden olan The_Erinch. :Z

Ahmed: Merhaba The_Erinch hoşgeldin programıma. :bhr: Nasılsın? Burada röportajda olmak nasıl bir duygu? :bhr:

Erinç: Merhabalar, hoşbuldum :) Açıkçası daha öncede sorgu odasından çıkmış biri olarak bir tık tecrübeli hissediyorum kendimi. :D Beni tercih edip, burada ağırlamaya karar vermen beni mutlu etti ve hiç tereddüt etmeden kabul ettim.

Ahmed: Evet @S.G.A.T. ’ın açtığı Fav10 Sorgu Odasında konuk olsan da, orada tüm yorumları herkesin okumasına imkan yok. Bu yüzden hem benim, hem de forumun seni tanımaya ihtiyacı var. İsmini bile bilmiyorum diye nickinle sormuştum ilk soruyu, o derece tanımıyorum. :F Lütfen kendini bize tanıtır mısın? :bhr:

Erinç: Benim ismim Erinç, 5 temmuz 1982 doğumluyum, Kocali'de doğdum. 2013 yılına kadar kocaelide yaşıyordum ki tayinle Manisa'ya geldim. Özel bir bankada çalışıyorum ve Manisada tek yaşıyorum. 1 tane kardeşim var, o ise İzmit'te yaşıyor ve avukat. kocaeli üniversite çalışma ekonomisi ve anadolu üniversitesi halkla ilişkler mezunuyum.
Fenerbahçeliyim. Fazla duygusalım, normal değilimdir. Deli dolu yaşamayı severim.
İnsan ayırman. Etnik köken, görünüş, dini, teni, cinsel tercihi osu busu.. kalbi olsun aklıyla hareket etsin..sabaha kadar yazarım ya :) şimdilik bu kadar benden bilgi yeter 😉

Ahmed: Her zaman sorduğum klişe sorulardan birisi. Foruma nasıl üye oldun yani nelerle ilgilenirken burayı buldun ve kayıt olayım dedim. Ve en önemlisi kaç aydır buradasın ve aktif üyelerdensin, buraya seni bağlayan etkenler neler?

Erinç: Benimle Söyle programının 2. sezonu ile ilgili bigi arıyordum, Google amcada bir linki tıkladım ve karşıma Fav10 çıktı... İyikide çıkmış. 24 Kasım 2019 dan beri buradayım... Sevdim burayı, birçok farklı insanla, kişilikle tanıştım. Hayatımda insan biriktirmeyi severim. 4 ay olmadı ama Whatsapp-de yada Instagramda görüştüğüm insanlar var.. Seviyorum burayı.

Ahmed: Forumun evet çok güzel yanları var ve bir aile gibiyiz. Ama hepimizi rahatsız eden konularda oluyor tabii ki. Seni rahatsız eden ve ya şöyle diyelim hoşuna gitmeyen olaylar yaşanıyor mu forumda? Bu olaylar/durumlar neler?

Erinç: Geçmişde neler yaşandığını bilemiyorum ama forumun katı kuralları var bazı durumlarda.. Esneyebilirler belki ama tabi bu benim elinde olan birşey değil. İlk zamanlarım etiket olayına takılmışdım, sürekli birileri birilerini yada sürekli konuştuklarını etiketliyordu...Sanırım etiketlenmeyenler küme dışında diyordum ama zamanla alıştım bunada...
Bazen aşırı genişliyor konuşmalar... ama genel olarak rahatsız edici değil ya burası :) Mutsuzsam forumda beni mutlu edecekleri buluyorum unutup gidiyorum.

Ahmed: Akıl yaşta değil, baştatır demişler doğru ama yine de bazen kendi kuşağımızdan insan olmayınca , konuları müzakere etmek ve muhabbet etmek keyifli olmuyor. Bu tabiiki farklı faktörlerden dolayı yaşanıyor. Bu durum senin için nasıl? Forumdaki daha yeni jenerasyondan olanlar ve onlarla muhabbetle ilgili hissetdiklerin neler?

Erinç: Açıkçası daha önce de yazdığım gibi hayatıma insan katmayı seviyorum. Herbir kişi bir kültür bir lezzettir ve yaşı başı umrumda değil. 18 yaşında olup 30 yaşında gibi olanda var yada tam tersi.. Birçok profil var bu forumda. Bazen ise çatıştığım oluyor. En miniği oylama zamanı 7 numaranın elenmesine çok üzülmüşdüm, forumun çoğu o diziye yetişmemişdi bile. Yada şarkı yarışmanızda eski şarkılarda bile güncel isimler tercih edilmesi falan. Arada bu tarz farklar oluyor ama ben şuan için hiç sorun yaşamadım. Gerçekten çoğu arkadaş olduğundan daha olgun ve aklı başında.

Ahmed: Tam şu konudan konuşmuşken bu soruların ardıyca sana vereceğim 5 üye ile ilgili senin düşüncelerini soracağım. Bu üyeler ile ilgili ne düşüyorsun. :Z
Emre Ozansoy, Harunnn60, Dosi, dreamy ve Silinmiş Üye

Erinç:

Dosi :
Zeynep ilk dönemlerimde benimle her konuda ilgilenen,sorularımı özveriyle cevaplayan kişidir. Forumda ilk dönemlerimde bana ilk dokunanlardandır. Kendisi özel benim için;naif biri hassas olduğu yerlerden giderseniz çabuk kırılır.eğlenceli ve hayat dolu. iyi ki tanımışım...tekrar kendisine teşekkür ediyorum.

Silinmiş Üye: Eyüp; ilk başlarda çok zıt gelen biriydi...bak hep dis atasım gelirdi...ama tanıdıkça aslında çok kral biir olduğuna karar verdim. dobra;aklı başında;keyifli biri. seviyorum onu. daha spile çıkacaz kardeşimle rakı içecez 😉

Emre Ozansoy: Bu çocuk kendini foruma adamış,görev adamı bence.makine gibi... çok iyi niyetli. aslında hep var ama yok gibi. seviyorum ama belkide birçok yerde sohbet ettiğimiz için olsa gerek 😉

dreamy: Evrimle baş göz edecem onu :D :D :D sempatik,sevecen,saygılı biri. seviyorum onuda. sohbet edilir yeri gelir geyikde yapılır. kral 2 :)

Harunnn60: Bu adamda bana ilk dokunanlardan;aynı anda gülüp aynı anda üzülmeyi becerebiliyor bence. ayarsız :D eğlenceli ve neşeli biri. oda saygılı;vefalı. sohbetinide seviyorum.

Ahmed: Forumla ilgili bu kadar yeter bence, kendi reel hayatına geçelim. :Z Reeldeki sen nasıl birisin? Günlük olarak iş dışında neler yaparsın, hobilerin ve hayatdaki hedeflerin neler?

Erinç: Yengeç burcuyum Melek'cim iyi bilir..burcumun özelliklerini taşıyorum ve sulugözlüyüm...Neden bukadar duygusalım bilmiyorum. Gazetede acıklı haber okurken bile ağladığımı biliyorum. Kayıp balık nemoda bile ağlamışdım.
Marjinal olmayı, yapılmak istemeyeni yapmayı severim. Eleştirmeyi ve eleştirilmeyi severim. Saklamam direk gözüne gözüne söylerim. Uykuluyken nefretlik oluyorum. Çok içersem elimde telefon olmasın anlamsızca insanları arıyorum; gülmeyi çok severim.
Uzun yürüyüşler; hafif içkiyle birlikte keyifli sohbetler; bazen yapayalnız kalmak....Dizi izlemeyi seven biriyim, sinema ve filmlerle aram gayet iyidir. Ayrıca bol bol müzik dinlemeyi severim. Eskiden daha çok kitap okurdum, bu aralar okuyamıyorum.

Ahmed: Peki kendinde en beğendiğin ve en beğenmediğin özerlikler neler. Önceki senle ilgili sorular tamamen bilgi maksatlı idi. Burada ise biraz öz eleştri yapmanı istiyorum senden.

Erinç: Çok fazla duygusalım, kontrol etmem lazım ağlamalarımı. Bazen dilim sivri oluyor ayarsızım.
İnsanları sabırla dinlerim...Sorunları çözmek adına elimden geleni yapmaya çalışırım. Kinci değilim bağışlayıcıyımdır. Özür dilemesini bilirim. Temiz ve titizim. İnsanları dış görünüşlerine göre sınıflandırmak yerine tanımayı tercih ederim.

Ahmed: Şimdi ise bu programın bir klasiği olan 8 klişe soruya geçelim. Tüm bu soruları kısa şekilde cevaplayabilirsin:

- Senin hakkında kim en çok bilgiye sahiptir?
Annem

- Sevgilin/arkadaşın olacak birisinde hangi özellikler mutlaka olmalı / olmamalı?
Yalan sevmem. kıskançlık dozunda olmalı. saygı önemli. gülmeli; gülmeyi bilmeli. Paylaşım önemli. Duygusal olmalı. Aile saygısı olmalı. Paragöz, dışgörünüş merakı yada marka tutkunluğu bunları hiç sevmiyorum.

- Herhangi bir ünlü seçebilecek olsan, akıl hocan olarak kimi seçerdin?
Ünlü birine gerek yok annem ve babam yeter.

- Şu ana kadar hayatında verdiğin en önemli karar neydi? / Hayatında var olan en çok ne için kendini minnettar hissediyorsun?
Herşeyi bırakıp Manisaya gelmek.

- Kendini 3 kelime ile ifade etsen neler olurdu
Dobra, duygusal ve özgür

- Geçmiş ya da gelecekte herhangi bir olaya şahitlik edebilecek olsanız, hangi olayı seçerdin?
Şu Osmanlının yükseliş dönemini bende bir yaşamak isterdim.Kanuni ile yanyana :) :)
Yada Mustafa Kemal Atatürkle birlikte olmak isterdim.Karşılıklı sohbet edebilmek okadar isterdim ki.

- Şimdiye kadar yaptığın en çılgınca şey nedir?
Ters şeritte 160 km hızla araba kullanmak.

-Hayatta olmazsa olmazların nelerdir?
Ailem.
Müzik.
Kayıp Balık Nemom.
Filmler.

Ahmed: Şimdi ise seni forumda birkaç üyeye sorduk, seninle ilgili fikirlerini aldık. :Z
Erinç de bu yorumları şimdi program yayınlanınca görecek. Kendisi yorumladığı üyelerden yorumlar aldım, bakalım karşılıklı olarak düşünceler nasıl. :bhr:

dreamy:Erinç abinin ilk geldiği zaman aynı şehirde yaşadığımız için kendisine karşı ister istemez bir sıcaklık hissetmiştim. Geldiğinden itibaren foruma büyük renk kattığını düşünüyorum, benim de forumda en değer verdiğim isimlerden olur. Umarım hep aramızda kalmaya devam eder. :Z

Silinmiş Üye: Erinç abiyle aynı dönemlerde üye olduk biz forumda ve iki yeni üye olmanın verdiği ortak payda sayesinde de forumda da hemen kaynaştığım üyelerden biri oldu. Forumdaki en sakin, en samimi ve hissettiği her şeyi yazdığı yorumlarla bana geçirebilen üyelerden birisi ve kendisini en net ifade eden insanlardan biri olduğunu düşünüyorum. Sohbeti de ayrı keyifli, iyi ki foruma üye olmuş ve iyi ki tanışmışız. :Z

Dosi: Erinç çok beyefendi, saygılı ve oldukça düşünceli birisi. Etkinliğim sayesinde kendisini tanıma fırsatım oldu ve yorumlarını keyifle okuyorum :bhr: Bana forumun bir diğer beyefendi üyesi sürgünüm'ü hatırlatıyor. Pozitif bir enerjisi var. İyi ki üye olup aramıza katıldı 😊

Emre Ozansoy: Renkli ve sempatik birisi, yaptığı yorumlar ile renk katıyor bence foruma. Foruma kısa zaman önce üye olmasına rağmen çok güzel uyum sağlı. İyi ki katılmış foruma :)
Kendisi ile konular da beraber sohbet etmek, yorumlamak çok keyifli... Ortak noktamız Survivor. :A Her ne kadar desteklediğimiz kişiler uyuşmasa, farklı da olsa programı kendisi ile yorumlamak çok keyifli oluyor. :) Umarım daha da devam ederiz böyle yorumlamaya. :lol:

Harunnn60: Sonradan tanıştım ama şimdiden çok sevdiğim bir abimdir, sanırım Masterchef zamanı yorumlarıyla kaynaşmıştık daha sonra gerek kaliteli yorumları gerek arkadaşlık ilişkileri ile foruma pozitif enerji kattı. İlk başta @sürgünüm üyemizi hatırlatmıştı bana, oda kaliteli yorumlar yapardı. :A
Umarım forumda her zaman olur abimiz. Seviliyorsun. :Z

Ahmed: En heyecanlı kısma geldik. Biliyorsun programın en önemli kurallarından birisi kendi resmini paylaşmaktır. Bize kendini gösterebilirmisin. :Z

Erinç: Size 4 resmimi atmak istiyorum. :bhr:
-Fotolar Erinç'e söz verdiğim gibi birkaç saat durdu ve kaldırıldı.-
Ve Erinç'in herkese mesajı var:
İlginize Teşekkürler arkadaşlar,görmek isteyenler yeterince görmüştür beni 😊😊 isteyen herkesle sosyal ortamlardan iletişim Kurabilirim. :)

Ahmed: Seni okuyanlara son olarak ne demek istersin. :Z

Erinç: Beni hayatlarına alan ve bana dokunan herkese teşekkürler.

Ahmed: Erinç sana ve konuyu okuyan herkese teşekkür ederim. :bhr:
Yeni bölümlerde görüşmek üzere.

Son düzenleme:
Bildirim geldi mi?

Bana geldi ahmed çok güzel bir program olmuş bayıldım banada sordaydın abişimi neyse :D

@The_Erinch abimm ne güzel cevaplar vermişsin kendini tanıtmışsın içtenlikle ilk sıradaki fotonu görünce demiştim yaşını göstermiyosun diye dimi gerçekten öyle boşuna çıtır abim demiyom :D ve evet yengeç burcu su grubunda olduğu için çok duygusaldır :D

Bana geldi ahmed çok güzel bir program olmuş bayıldım banada sordaydın abişimi neyse :D

@The_Erinch abimm ne güzel cevaplar vermişsin kendini tanıtmışsın içtenlikle ilk sıradaki fotonu görünce demiştim yaşını göstermiyosun diye dimi gerçekten öyle boşuna çıtır abim demiyom :D ve evet yengeç burcu su grubunda olduğu için çok duygusaldır :D
Canım benim,sende benim için ayrısın. Aşırı sıcak ve sempatik,saygılı,vefalı :bhr::love1:

• Harika
Reactions: Angelica
Keyifli sohbet olmuş bir çırpıda okudum emeğinize sağlık :D @The_Erinch @Ahmed

Bana da zaman zaman @sürgünüm ‘ü anımsattığın doğrudur, ki kendisini de çok özledim uzun zamandır girmiyor çekti gitti forumdan resmen. :/ Bu arada kullanıcı adını sadece Erinch olarak değiştirme ihtimalin var mıydı? The ve tire biraz zorluk çıkarabiliyor etiketlerken tahmin çıkmazsa ama bu da iyi gerçi. :D @The_Erinch

Bu arada neden virüs temalı arka plan? :A @Ahmed

• Güldürdün
Reactions: Ahmed
Abim çok sağ ol güzel düşüncelerin için. ❤ Forumda benim için her zaman yeri olan üyelerden birisin ve sadece forumla sınırlı kalmayıp bunu reele de taşıyıp güzel planlar yaptık. İnşallah şu virüs sürecini atlatınca birlikte içip dertleşecegiz. :Z İyi ki üye olmuşsun ve iyi ki tanışmışız seninle. 😊
Kral😎

• Harika
Reactions: blacklion
Hoş, naif bir sohbet olmuş. Sorgu Odası haftanız benim bir hayli meşgul olduğum döneme denk gelmişti. Hiç soru da soramamıştım haliyle. Fırsat varken hakkınızda kendi düşüncelerimi de söylemek istiyorum. Forumumuzda bulunduğunuz için çok memnunum kendi adıma. Yeni bir nefes oldunuz. Konulardaki yorumlarınızın seviyesi bence yaşınızın da verdiği olgunluğun etkisiyle fark ettiriyor. Kaliteli yorumlarınızı okumak zevkli, farklı bakış açılarınızı mesajlarınızda bulundurmanız çok güzel. İnşallah uzun bir süre bizimle kalırsınız. :):) @The_Erinch

@Ahmed ellerine sağlık. Bu sorunun üzerine neden içeriğini sormadın? :D
"Şimdiye kadar yaptığın en çılgınca şey nedir?
Ters şeritte 160 km hızla araba kullanmak"

• Güldürdün
Reactions: Ahmed

Bana da zaman zaman @sürgünüm ‘ü anımsattığın doğrudur, ki kendisini de çok özledim uzun zamandır girmiyor çekti gitti forumdan resmen. :/ Bu arada kullanıcı adını sadece Erinch olarak değiştirme ihtimalin var mıydı? The ve tire biraz zorluk çıkarabiliyor etiketlerken tahmin çıkmazsa ama bu da iyi gerçi. :D @The_Erinch

The_Erinch ben yıllar önce Mod olduğum forumda kullanmaya başlamıştım,her zaman bunu tercih ediyorum.
Dediğiniz kişiyi tanımıyorum ama birçok kişi aynı ismi vermiş,olumlu olarak benzetilmem hoşuma gitti.

Teşekkür ediyorum.:bhr:
Not: Adam beni virüs yapmış:X:X:X

Ne koyayım arkaplan diye düşündüm, hepsi abartı kalırdı diye gündem konusunu koyayım dedim. :A

Hoş, naif bir sohbet olmuş. Sorgu Odası haftanız benim bir hayli meşgul olduğum döneme denk gelmişti. Hiç soru da soramamıştım haliyle. Fırsat varken hakkınızda kendi düşüncelerimi de söylemek istiyorum. Forumumuzda bulunduğunuz için çok memnunum kendi adıma. Yeni bir nefes oldunuz. Konulardaki yorumlarınızın seviyesi bence yaşınızın da verdiği olgunluğun etkisiyle fark ettiriyor. Kaliteli yorumlarınızı okumak zevkli, farklı bakış açılarınızı mesajlarınızda bulundurmanız çok güzel. İnşallah uzun bir süre bizimle kalırsınız. :):) @The_Erinch

Öncelikle çok teşekkür ediyorum; elimden geldiğimce kendim gibi yazıyorum; bazen uzak,bazen ters,bazen yadırganabilinir ama anladığım çoğunuz takdir etmiş..gerçekten çok sevindim bu ince yorumların için.

Elimden geldiğince yazmaya devam edeceğim... 2000 aştık hedef 3000 @Dosi :) :)

Bu arada gerçekten sabahın ilk ışıklarında tek başıma 2000 model clio ile o hızı ve manyaklığı neden yaptığımı bilmem... ahhh canım arabam.. ağzı olsada konuşsa derdim ama pert oldu :(

• Beğendim
Reactions: Dosi and S.G.A.T.

Kısa soru cevap kısmındaydı diye fazla kurcalamadım. :A
Ama sağsalim aramızdaysa birşey olmamışdır. :A

• Harika
Reactions: The_Erinch