Oğuzhan gitti benim hesabına göre
Ayy sus deme öyleKafamdan yaptığım hesaba göre Murat Boz eleniyordu ama zaten matematik yüzünden hukuk kazanamadım seninki doğrudur![]()
Anlamıştım zaten Mustafa'ya iyi verdiğini sözlerindenAy iyi bari benim yüzümden gitsen kötü hissederdim.![]()
Çeyrekte olur evet @Tolstoyevski için tabi @MayısKralı nı o aşama ilgilendirmiyorYok. Ceyrek finalde 2 dakikaya kadar cikabilir ama 90 saniye hep.@Çiğdem
5.Haftadan sonra 90 saniye evet zaten öyle değilmi şuan6.haftadan itibaren 1.30 dakika ve çeyrek finalle birlikte 2 dakikaya çıkacak dememiş miydin ?![]()
Senin hesabına kaldıysak yandık ben gittim diyordunOğuzhan gitti benim hesabına göre
Ayy sus deme öyle![]()
Keşkem gideydi
@Yiğitt @Tolstoyevski @dreamy tebrik ederim @ozgur2113 hep rahattı zaten @mrt-06 @MayısKralı da iyi bitirmişler şimdi @denizz19 @bazinga 1 puanla kurutlmuşlar artık @bazinga önü açık ve @denizz19 toteme geri dönSonuclar aciklanmistir, detaylar ana sayfada. Herkese tesekkürler.
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey