- Reaksiyon puanı
- 59,007
- Puanı
- 1,060
Kesinlikle Terapi etkisi yapıyorDizinin en kaliteli yeri aslında kalite varmış dizide @xemrexxx
Kesinlikle Terapi etkisi yapıyorDizinin en kaliteli yeri aslında kalite varmış dizide @xemrexxx
Benziyor
Totemi bozdun geçmiş olsun eleniyor Ben de düşük vereyim birazMusti kalsın ama şom ağzım
Kafam taş gibidir gerçekte de, iyi bilir yiyenler
Sende düşük verirsen zaten çıkmasın sahneyeTotemi bozdun geçmiş olsun eleniyor Ben de düşük vereyim biraz
Bakacağız artık durumlaraSende düşük verirsen zaten çıkmasın sahneye
Gel Aşkımı kötü diye listeye almadı .F Şu haftaya koy ilk 5 bile oynar , Gidenlerdenin bir çok efsane şarkımızın kalitesini tilki kız dinleyenler anlayamıyor
Kimsede kötü gelmiyor kı yabancılarda sağlam gelmiş gitti dağ gibi adam üçüncü kez olmadıBakacağız artık durumlara
Benden çok hoş bir puan alabilirdi Gel Aşkım Ama forumun sağı solu belli olmuyor Musti bu sefer ne kadar dayanabilecek göreceğiz
İyi başladık haftaya dedik yine gidecekler listesi çoğaldı @Bully @xBUGRAx @xemrexxxBu haftaki şarkımız Şebnem Ferah’ın 5. stüdyo albümü “Can Kırıkları”nda yer alan Çakıl Taşları oluyor. Başarılar herkese.
2.28 ~ 3.35
@Çiğdem @Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed
Güzel şarkılarından demiştin...
Sonunda yolcu ediyoruz demek ki seni @dreamy , nasibin buraya kadarmış napalım. Sağlık olsun diyelim
Sonunda yolcu ediyoruz demek ki seni @dreamy , nasibin buraya kadarmış napalım. Sağlık olsun diyelim
İyi yarıştın yine buralara kadar
Ben güveniyorum şarkıma. Niye harika atıyorsunuz o zaman eleneceğimi düşünüyorsanız, beni de ümitlendiriyorsunuz
Ezelde Ramiz dayı en mutlu anında öldürmeye çalısıyordu Kerpeten Aliyi öyle tadı çıkıyormuş @xemrexxxBen güveniyorum şarkıma. Niye harika atıyorsunuz o zaman eleneceğimi düşünüyorsanız, beni de ümitlendiriyorsunuz
Harika mı atmışım ya yanlışlıkla olmuş valla. Beğeni ile yan yanalar ya, elim kaymışsa demekBen güveniyorum şarkıma. Niye harika atıyorsunuz o zaman eleneceğimi düşünüyorsanız, beni de ümitlendiriyorsunuz
Hayır önce güzel deyip harika atıp böyle bir yorumda bulunman garip geldi.Ezelde Ramiz dayı en mutlu anında öldürmeye çalısıyordu Kerpeten Aliyi öyle tadı çıkıyormuş @xemrexxx
En mutlu anında öldürmeye çalısıyoruz o sahneyi bir ara izle @BullyHayır önce güzel deyip harika atıp böyle bir yorumda bulunman garip geldi.
Şu yabancıların iyi gelmesi hiç hiç iyi olmadı...Harika mı atmışım ya yanlışlıkla olmuş valla. Beğeni ile yan yanalar ya, elim kaymışsa demek
Musti Nil Murat Boz ve Şebo yolcular evet, 4'ü de eleniyor bu hafta