Ben Tarkan'ı seviyorum ki yani şarkılarının bir kısmını seviyorum@denizz19 bence de elenir Sevmediği Tarkan'ı öyle yazdırırlar işte şarkı tanıtımına
Kıroyum ama para bende demesini
Gel bekliyorum.Yıldız Tilbe'nin efsane şarkısı 'Yar Yanına Geleceğim' ile bu hafta sizlerleyiz. Bu haftaki şarkımı @ozgur2113 canıma armağan ediyorum. Tüm arkadaşlara başarılar.
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed
defol git o zamanBu hafta Buray’ın çok özel şarkılarından olan Gitmem Gerek ile geliyoruz.
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem
Şunu atmaya geliyordum.@Aserat sana özel Gitmem Gerek videosu.
En tatlı çiftlerden biriydi EcHal. Buray şarkısı da sahneye çok yakışmış.
Zibidi ve ecünnü dinleriz ama eskileri de çöpe atamayız tabii ki.Kütük @MasacRE de görsün adam olacak çocuğu
Sen de mi izliyordun? Eğer öyleyse sana da gelsin. Diziyi izlememiştim pek ama Ece ve Haluk’u severdim. Bu şarkı da çiftle özdeşleşti.Şunu atmaya geliyordum.
@xemrexxx e aradığım muamele resmenSus sinirlerimi zıplatma Boğarak öldürürüm seni
Şarkıyı hatırlayamadım ama bu sahne güzeldi evet. Bekleyelim görelim.@Aserat sana özel Gitmem Gerek videosu.
En tatlı çiftlerden biriydi EcHal. Buray şarkısı da sahneye çok yakışmış.
Dinlerken sahnenin güzelliğini hatırla ve öyle puan ver.Şarkıyı hatırlayamadım ama bu sahne güzeldi evet. Bekleyelim görelim.
Diğer şarkılara bağlı hayırlısı.Dinlerken sahnenin güzelliğini hatırla ve öyle puan ver.
Hak ediyor yapacak bir şey yok@xemrexxx e aradığım muamele resmen