Başkanları çok beğenmedim bu hafta kulis yapmıslar gbioylarım nasıl
Hainlik eden Yıldız üzgünüm, Minik Serçe napsa haklı
Ben ne zaman paylaşacağım @kerem@sokak sanati Sen oylarımı koy dursun köşede
İşte aradığım yorum, kesinlikle haklısın canım. Yakından hiç çekilmiyor, @xemrexxx in uzaktan olanı makbulGözden ırak olanlar gönülden ırak olurmuş derler ama sen göz içindeyken gönül dısı oluyorsun gözden ırak gönüllerde oluyorsun @Bully
Sırasıyla paylasın işte kavga etmedenBen ne zaman paylaşacağım @kerem
Çatırdama seslerini duymaya başladım bileGümlememişsindir inş @Bully
Yok ki beni gördüğün..Sırasıyla paylasın işte kavga etmeden
Foruma gelmen için neler yapıyoruz sen biliyorsunYok ki beni gördüğün..
Sen de uçtun iyice bu hikayenin asıl kötü kadını Yıldız’dır.
Mavi boncuk bir nebze de olsa kaybolduğu için verdim harikanı @Çiğdemgebermediği her güne lanet ettiğimiz @Çiğdem in oyları.ss
16 Barış Manço Bugün Bayram
16 Kıraç Oysa Bir Umuttu
16 Mustafa Sandal Dön Dünya
16 Nil - Bronzlaşmak
16 Katy Perry - Swish Swish
15 Yıldız Tilbe Anma Arkadaş
15 Oğuzhan Koç Yüzük
15 Imagine Dragons - Bad Liar
15 Tuğba Yurt Kurşuni Renkler
15 Dua Lipa -Swan Song
14 Duman Bal
14 Ajda Pekkan Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
14 Şebnem Ferah Birileri Var
13 Murat Boz Buralardan Giderim
13 Buray Kehanet
13 Mabel Matiz Boyalı da Saçların
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed
@sokak sanati @kerem @Harunnn60 kavga ederken ben açıklıcam hayır ben diye @xemrexxx yine fırlamış @Bullygebermediği her güne lanet ettiğimiz @Çiğdem in oyları.ss
16 Barış Manço Bugün Bayram
16 Kıraç Oysa Bir Umuttu
16 Mustafa Sandal Dön Dünya
16 Nil - Bronzlaşmak
16 Katy Perry - Swish Swish
15 Yıldız Tilbe Anma Arkadaş
15 Oğuzhan Koç Yüzük
15 Imagine Dragons - Bad Liar
15 Tuğba Yurt Kurşuni Renkler
15 Dua Lipa -Swan Song
14 Duman Bal
14 Ajda Pekkan Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
14 Şebnem Ferah Birileri Var
13 Murat Boz Buralardan Giderim
13 Buray Kehanet
13 Mabel Matiz Boyalı da Saçların
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed
Yalnız ben sana benzemiyorum.senin her yanın açık olsa da bişi farketmez tatlım aynı çekilmez tipsin
boncuk rezervleri tükendi artık dağıtmaktan.Mavi boncuk bir nebze de olsa kaybolduğu için verdim harikanı @Çiğdem