- Reaksiyon puanı
- 12,791
- Puanı
- 710
İçi yoğun çikolata dolgulu, İzmir’in meşhur kurabiye türü. Sıcakken yemesi harikayken dandik bir çikolatayla adeta işkence veren yiyecek...
Bomba yazısını görünce boğaların kırmızı gördüğü gibi başka şeye odakalanamıyorKoskoca “Yeme-İçme” yazıyor, artık dikket eder umarım girerken.@pompy
Sen yemiş miydin bundan hiç sadece İzmir’de yok, belki oralarda da vardır.Bomba yazısını görünce boğaların kırmızı gördüğü gibi başka şeye odakalanamıyor![]()
![]()
![]()
GördümKoskoca “Yeme-İçme” yazıyor, artık dikkat eder umarım girerken.@pompy
Buna benzermiydi bumuydu orasını bilmiyorum bomba ismiyle kurabiye yemedikSen yemiş miydin bundan hiç sadece İzmir’de yok, belki oralarda da vardır.Konudaki son kelimeleri bizzat yaşadım ve bu açtım
![]()
Buna benzermiydi bumuydu orasını bilmiyorum bomba ismiyle kurabiye yemedik![]()
![]()
Burada ismi farklı olabilir İzmir benim adımıda Çekirdeğe vermiş![]()
![]()
@xBUGRAx
Evet bee nolmuş daha dolu örnek sayabilirim.Cinsler çamaşır suyuna da klorak diyorlar.![]()
Evet bee nolmuş daha dolu örnek sayabilirim.Bir Egeli yok mu ya beni savunabilecek.
![]()
Kradenizde de bir çok şeye kendimizce isim takıyoruz olur böyle vakalar diyelimCinsler çamaşır suyuna da klorak diyorlar.![]()
Evet en canlı örneği bu zaten.Kradenizde de bir çok şeye kendimizce isim takıyoruz olur böyle vakalar diyelim![]()
![]()
![]()
Aaa o bir hayat biçimiEvet en canlı örneği bu zaten.: Ecünnü
Evet bee nolmuş daha dolu örnek sayabilirim.Bir Egeli yok mu ya beni savunabilecek.
![]()
Kradenizde de bir çok şeye kendimizce isim takıyoruz olur böyle vakalar diyelim![]()
![]()
![]()
@dreamy a gıcık olmanda bir mahsur yok bize yansımadıkçaBiz bunun dersini gördüydük dilimizin zenginliği güzel bir şey ama İzmirlilere gıcığım.![]()
![]()
Biz bunun dersini gördüydük dilimizin zenginliği güzel bir şey ama İzmirlilere gıcığım.![]()
![]()
Ben İzmirli değilim zaten Manisalıyım. Ama dilimiz komşu olduğumuz için aynı neredeyse.
İzmirli olan @xemrexxxBen İzmirli değilim zaten Manisalıyım. Ama dilimiz komşu olduğumuz için aynı neredeyse.İncire de ‘yemiş’ deriz mesela
![]()
İzmirli değilim İzmire okudum cahal. Ss @dreamy