Diziye müzik mi yaptı Pera? Instagram'dan da veda mesajı yayınlamışlar, merak ettim.
4 erkekten oluşan rock bir grubun entrika dizisini desteklemesi
4 erkekten oluşan rock bir grubun entrika dizisini desteklemesiHiç duymamiştim bu grubu hemen bi şarkısını dinlim
![]()
Diziye müzik mi yaptı Pera? Instagram'dan da veda mesajı yayınlamışlar, merak ettim.![]()
Geçen bölümde çalmıştı şarkısı.4 erkekten oluşan rock bir grubun entrika dizisini desteklemesiHiç duymamiştim bu grubu hemen bi şarkısını dinlim
![]()
Senden alıntı yapıp galibali cevap yazıcaktım da yiğitte'e de dediğim gibi grubu bile ilkkez duydugum için sildimŞimdi buldum. Yapımcısı olduğun diziye şarkı yapmışlar, haberin yok.
Senaristin beni doğrular gibi daha çok hikayemiz vardı anlaşmamız vardı ama erken sona hazır değildik tarzında ki yazısı dediğimi doğruluyor. O yüzden pek dediklerini takmayacağımBu arada Ufak Tefek Cinayetlerin 5. sezon 350. bölümü ne zaman başlıyordu?![]()
FOX'a transfer olur bence.Akıllı kadının hali başka Nilgün..
Erkan sen de bu kadar şaşırma.
@Yiğitt @xemrexxx @ozgur2113 @serhatt @Forumdash
Ekli dosyayı görüntüle 63885
Doğru demiş Nilgün ablamAkıllı kadının hali başka Nilgün..
Erkan'a noluyorAkıllı kadının hali başka Nilgün..
Diziye müzik mi yaptı Pera? Instagram'dan da veda mesajı yayınlamışlar, merak ettim.![]()
Devam edip iyi reytingler almasını ve atv'nin mort olmasını o kaaadaaarrr çok istiyorum kiii.
4 erkekten oluşan rock bir grubun entrika dizisini desteklemesiHiç duymamiştim bu grubu hemen bi şarkısını dinlim
![]()
Nah kanal değiştirir, o kadar maliyetli bir işi bu reytinglerle hangi kanal alır?![]()
Geçen bölümde çalmıştı şarkısı.![]()
Senaristin beni doğrular gibi daha çok hikayemiz vardı anlaşmamız vardı ama erken sona hazır değildik tarzında ki yazısı dediğimi doğruluyor. O yüzden pek dediklerini takmayacağım![]()
200 bin tweet atılmışmış![]()
Atılan tweetlerin etkisi olsaydı Güneşin Kızları fanları 1 milyon tweet atarak Acun’a yazmıştı ama nafile![]()
Akıllı kadının hali başka Nilgün..
gider ayak Boran i bir güzel minciklamiş Aybüke helal olsun @Çiğdem- e de kapak olsunDoğru demiş Nilgün ablamEn başından beri diyoruz ama ısrarla ATV ye verdiler canım diziyi
![]()
Şimdi de bunlara sararsın kesin.gider ayak Boran i bir güzel minciklamiş Aybüke helal olsun @Çiğdem- e de kapak olsunbenden duymuş olma ama @Yiğitt ile @denizz19 Aybüke Boran i daha çok. Minciklasin sen üzül kahrolsun diye dizinin devam etmesi için Twitter'dan yazıyorlar çiğdem ablacığım bence ikisini de oklavayla ez
@Dosi @MasacRE- @DarkLegenD
Şimdi de bunlara sararsın kesin.@Çiğdem-
Leonumu ecünnü dizisinden ve xemrexxx den erken kurtardıkgider ayak Boran i bir güzel minciklamiş Aybüke helal olsun @Çiğdem- e de kapak olsunbenden duymuş olma ama @Yiğitt ile @denizz19 Aybüke Boran i daha çok. Minciklasin sen üzül kahrolsun diye dizinin devam etmesi için Twitter'dan yazıyorlar çiğdem ablacığım bence ikisini de oklavayla ez
Boranın neresini mıncıklasın be, kemik torbasıgider ayak Boran i bir güzel minciklamiş Aybüke helal olsun @Çiğdem- e de kapak olsunbenden duymuş olma ama @Yiğitt ile @denizz19 Aybüke Boran i daha çok. Minciklasin sen üzül kahrolsun diye dizinin devam etmesi için Twitter'dan yazıyorlar çiğdem ablacığım bence ikisini de oklavayla ez
İNŞ. bi daha oynadığı hiçbir dizisi tutmaz