'Şahin Tepesi' Oyuncularından 'Kanal Değişsin' Mesajı!

Devam edip iyi reytingler almasını ve atv'nin mort olmasını o kaaadaaarrr çok istiyorum kiii.

Nah kanal değiştirir, o kadar maliyetli bir işi bu reytinglerle hangi kanal alır? :F

Bu arada Ufak Tefek Cinayetlerin 5. sezon 350. bölümü ne zaman başlıyordu? :A
Senaristin beni doğrular gibi daha çok hikayemiz vardı anlaşmamız vardı ama erken sona hazır değildik tarzında ki yazısı dediğimi doğruluyor. O yüzden pek dediklerini takmayacağım :)

200 bin tweet atılmışmış :F :F

Atılan tweetlerin etkisi olsaydı Güneşin Kızları fanları 1 milyon tweet atarak Acun’a yazmıştı ama nafile :A

Akıllı kadının hali başka Nilgün.. :A

Erkan sen de bu kadar şaşırma. :A

@Yiğitt @xemrexxx @ozgur2113 @serhatt @Forumdash

2018-12-26 21.36.37.png

Yok artık :F İsterseniz bizim forumda yayınlayabilirsiniz. :F @sokak sanati @kerem @xemrexxx

Diziye müzik mi yaptı Pera? Instagram'dan da veda mesajı yayınlamışlar, merak ettim. :A

Devam edip iyi reytingler almasını ve atv'nin mort olmasını o kaaadaaarrr çok istiyorum kiii.

4 erkekten oluşan rock bir grubun entrika dizisini desteklemesi :hearteyes::hearteyes::hearteyes: Hiç duymamiştim bu grubu hemen bi şarkısını dinlim:F

Nah kanal değiştirir, o kadar maliyetli bir işi bu reytinglerle hangi kanal alır? :F

Geçen bölümde çalmıştı şarkısı. :A

Senaristin beni doğrular gibi daha çok hikayemiz vardı anlaşmamız vardı ama erken sona hazır değildik tarzında ki yazısı dediğimi doğruluyor. O yüzden pek dediklerini takmayacağım :)

200 bin tweet atılmışmış :F :F

Atılan tweetlerin etkisi olsaydı Güneşin Kızları fanları 1 milyon tweet atarak Acun’a yazmıştı ama nafile :A

Akıllı kadının hali başka Nilgün.. :A

Erkan sen de bu kadar şaşırma. :A

@Yiğitt @xemrexxx @ozgur2113 @serhatt @Forumdash

Ekli dosyayı görüntüle 63885

Doğru demiş Nilgün ablam :A En başından beri diyoruz ama ısrarla ATV ye verdiler canım diziyi :(
gider ayak Boran i bir güzel minciklamiş Aybüke helal olsun @Çiğdem- e de kapak olsun:A benden duymuş olma ama @Yiğitt ile @denizz19 Aybüke Boran i daha çok. Minciklasin sen üzül kahrolsun diye dizinin devam etmesi için Twitter'dan yazıyorlar çiğdem ablacığım bence ikisini de oklavayla ez:A @Dosi @MasacRE- @DarkLegenD

Şimdi de bunlara sararsın kesin. :( @Çiğdem-
gider ayak Boran i bir güzel minciklamiş Aybüke helal olsun @Çiğdem- e de kapak olsun:A benden duymuş olma ama @Yiğitt ile @denizz19 Aybüke Boran i daha çok. Minciklasin sen üzül kahrolsun diye dizinin devam etmesi için Twitter'dan yazıyorlar çiğdem ablacığım bence ikisini de oklavayla ez:A @Dosi @MasacRE- @DarkLegenD

Leonumu ecünnü dizisinden ve xemrexxx den erken kurtardık :A :A :A @serhatt @Forumdash