Sunum ve gösteriler çok iyiydi, hata sıfırdı diyebilirim. İlk kez bu kadar derli toplu izledik, emeklerine sağlık tüm ekibin.
Ödüllere gelirsek yarı yarıya beğendim diyebilirim. Öncelikle neredeyse her gün reytinglerin zirvesi olan Fatih Portakal dururken Cem Öğretir'e ödül gitmesi, gündemi magazine çeviren Buket Aydın'ın ödül alması, en iyi komedi kadın oyuncunun Pınar Altuğ'un alması, en iyi komedinin Çocuklar Duymasın'a gitmesi çok büyük rezaletti bana göre. Jet Sosyete olmasaydı kabul edebilirdim ama Jet Sosyete gibi sağlam bir komedi var ortada.
Özge ve Aras zaten tahmin ediliyordu, beklediğim iki isimdi. En iyi dizi Çukur olur diyordum, şaşırtmadı. En iyi yönetmen Osman Sınav olur diyordum sonlarda, ona da şaşırmadım. En iyi dizi müziğine Toygar Işıklı dışında yakışmazdı zaten. Hakan Altun, Sibel Can, Aleyna Tilki, Edis, Hadise ödülleri de olmuştu yani. Ben üstte saydıklarım dışında beğendim.
Ufak Tefek Cinayetler ve Bizim Hikaye dizilerinin de ödül almasını isterdim. Ek olarak Avlu'yu izlemesem de bir ödül alsın isterdim. Siyah Beyaz Aşk'ın eli boş gitmesin isterdim.