Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni (2018) | Yorum Konusu

En İyi Youtuber: Orkun Işıtmak

Ödülü Nesrin Cavadzade’ye sundurmanın alakasızlığı??

Çok şükür bitti. Yine izlediğim için sonuna kadar pişman olduğum rezil ötesi bir törendi. Koca gecede sadece hak edilmiş 3-4 ödül vardı. Tekrar gördük ki 45 yıllık olmak bir marifet değil olay kaliteyi koruyabilmekte. Fi, Çağlar Çorumlu, Kelime Oyunu'na tebrikler. Emeği geçen herkesin emeğine lanet olsun. Teşekkürler ve iyi geceler.

Sunum ve gösteriler çok iyiydi, hata sıfırdı diyebilirim. İlk kez bu kadar derli toplu izledik, emeklerine sağlık tüm ekibin.

Ödüllere gelirsek yarı yarıya beğendim diyebilirim. Öncelikle neredeyse her gün reytinglerin zirvesi olan Fatih Portakal dururken Cem Öğretir'e ödül gitmesi, gündemi magazine çeviren Buket Aydın'ın ödül alması, en iyi komedi kadın oyuncunun Pınar Altuğ'un alması, en iyi komedinin Çocuklar Duymasın'a gitmesi çok büyük rezaletti bana göre. Jet Sosyete olmasaydı kabul edebilirdim ama Jet Sosyete gibi sağlam bir komedi var ortada.

Özge ve Aras zaten tahmin ediliyordu, beklediğim iki isimdi. En iyi dizi Çukur olur diyordum, şaşırtmadı. En iyi yönetmen Osman Sınav olur diyordum sonlarda, ona da şaşırmadım. En iyi dizi müziğine Toygar Işıklı dışında yakışmazdı zaten. Hakan Altun, Sibel Can, Aleyna Tilki, Edis, Hadise ödülleri de olmuştu yani. Ben üstte saydıklarım dışında beğendim.

Ufak Tefek Cinayetler ve Bizim Hikaye dizilerinin de ödül almasını isterdim. Ek olarak Avlu'yu izlemesem de bir ödül alsın isterdim. Siyah Beyaz Aşk'ın eli boş gitmesin isterdim.

Emrah olsun lütfen. :A

Görmeden demiştim, görünce tabi değişecek fikrim. :A

Müge Anlı Nisan'a sarıldı çatla. :A @Aserat

Çok şükür bitti. Yine izlediğim için sonuna kadar pişman olduğum rezil ötesi bir törendi. Koca gecede sadece hak edilmiş 3-4 ödül vardı. Tekrar gördük ki 45 yıllık olmak bir marifet değil olay kaliteyi koruyabilmekte. Fi, Çağlar Çorumlu, Kelime Oyunu ve Acun Ilıcalı’ya tebrikler. Emeği geçen herkesin emeğine lanet olsun. Teşekkürler ve iyi geceler.
tilki kiz aleyna ödül aldigundan beri @Çiğdem- den ses yok hasetinden gebermis olmasin @serhatt git bir suni teneffüs yap Hogathaya:A

@Forumdash :A
Dt_71XNW4AgCv_E.jpeg
Dt_71XNW4AgCv_E.jpeg

Bizim forum toplanıp ödül dağıtsak daha adaletli olurdu :A :A Arka Sokaklar 500. bölüm ödülü diye bir ödül uydurmuşlar, her kategoride bu yıl ayrı ayrı rezaletin nirvanası yaşandı :F