Ben seçiciyim en azından ayoll şimdiki gençlik ne sesi olsa dinliyor kulak kulaklıktan çıkmışZevksiz olan sensin paçççozz![]()
Bende seçiciyim Allahıma bin şükürBen seçiciyim en azından ayoll şimdiki gençlik ne sesi olsa dinliyor kulak kulaklıktan çıkmış![]()
![]()
Örnek @Billy Kane
![]()
![]()
![]()
Bazı ecünnü konularında doğru konsuyorsun ama zibidiler konusunda eksiğin çokHer konuda![]()
Bence sen zibidi dediğin parlaklar hakkında yanılıyorsunBazı ecünnü konularında doğru konsuyorsun ama zibidiler konusunda eksiğin çok![]()
![]()
![]()
İyi oynayana şans veriyoruz ama Çağatay ve İbo Burak olsun umutsuz vakalarBence sen zibidi dediğin parlaklar hakkında yanılıyorsun![]()
İbo evet ama Burakla ÇAĞATAYA!a laf söyletmem ağzını burnunu yırtarımİyi oynayana şans veriyoruz ama Çağatay ve İbo Burak olsun umutsuz vakalar![]()
![]()
![]()
Kerem Bursin'i sevdin demek. 😱😱
İyi oynayana şans veriyoruz ama Çağatay ve İbo Burak olsun umutsuz vakalar![]()
![]()
![]()
BUnu çiğdem bunaği mi serhat kuduruğu mu yaptı acepİbo evet ama Burakla ÇAĞATAYA!a laf söyletmem ağzını burnunu yırtarım![]()
la kertenkele beni niye etiketledin diziye? demek için hışımla daldım konuyaBen izlemediğim için kesin hogatha yaptı![]()
Oh oh al günahlarımıla kertenkele beni niye etiketledin diziye? demek için hışımla daldım konuyaama kertenkelenin kabahati yokmuş bu sefer @xemrexxx tosbağasının kurbanı olmuş diyerek afettim gitti
![]()
günahının milyonda biri kazayla bana geçse zehirlenirimOh oh al günahlarımı![]()
Oha be amma da abarttıngünahının milyonda biri kazayla bana geçse zehirlenirimsenin günahını yedi milyar insana dağıtsalar yine sende bir o kadar günah kalır
kurtulmak için boşuna çırpınma seni anca teneşir paklar![]()