Zaten bu forumun erkekleri kadın dizileri izliyor aksiyon nedir haberleri bile yokKıllı erkekleri izleyeceğime güzel kadınları izlemeyi tercih ederim.![]()
Çukur'u izliyoruz, o benim aksiyon kontenjanımı karşılıyor zaten.Zaten bu forumun erkekleri kadın dizileri izliyor aksiyon nedir haberleri bile yok![]()
![]()
Belki yapımız gereğidir karşı cinsleri izliyoruz haliyle kendi cinsimiz ilgi çekmiyor![]()
![]()
![]()
Yaz ayları romantik komedilerede şans veriyorum 1 tane seçipÇukur'u izliyoruz, o benim aksiyon kontenjanımı karşılıyor zaten.
Birde Çarpışma'yı izleyeceğim daha, senin Muhteşem Ikili'ne de bakacağım Youtube'a yüklenmişse tabii.![]()
Kadın'a da bir şans versen.Yaz ayları romantik komedilerede şans veriyorum 1 tane seçip![]()
![]()
![]()
Şefimizi başımıza sarma ayollKadın'a da bir şans versen.@sokak sanati
Hem okula gidiyorum, hem çalışıyorum. Bazen dışarıda takılıyorum. Kalan zaman da anca dizilerime yetiyor. Nasıl izleyeceğim ben o diziyi?Şefimizi başımıza sarma ayoll![]()
![]()
@sokak sanati
Elite izliyoruz yabancı lise dizisi bence sende izle bırak türk dizilerini![]()
![]()
![]()
40 Dakıka ayoll ve 8 bölümHem okula gidiyorum, hem çalışıyorum. Bazen dışarıda takılıyorum. Kalan zaman da anca dizilerime yetiyor. Nasıl izleyeceğim ben o diziyi?![]()
Bakarız, hele bir Harun gelsinde beraber başlarız belki.40 Dakıka ayoll ve 8 bölüm1 Tane 2 bucuk saat türk dizisi yerine 4 bölüm yabancı dizi izliyorsun
![]()
![]()
Hem seveceğin türden bir dizi herşey var dizide
![]()
Deredevil için sırf onu bekliyoruz zaten hatta @destere bile yanıBakarız, hele bir Harun gelsinde beraber başlarız belki.![]()
Asla izlemem zibidileri
Aaa senmi anlıyorsun ayollbi halttan anladığın yok objektifim diye ortalarda dolanma boşuna![]()
Niye 2010 dan sonra bozuldu ülke belli oldu öncüsüne bakBen tabi ya ne sandın![]()
Niye ayolNiye 2010 dan sonra bozuldu ülke belli oldu öncüsüne bak![]()
![]()
![]()