Uğur Yücel 'Muhteşem İkili'de!

Kıllı erkekleri izleyeceğime güzel kadınları izlemeyi tercih ederim. :A
Zaten bu forumun erkekleri kadın dizileri izliyor aksiyon nedir haberleri bile yok :A :A :A

Belki yapımız gereğidir karşı cinsleri izliyoruz haliyle kendi cinsimiz ilgi çekmiyor :A :A :A

Zaten bu forumun erkekleri kadın dizileri izliyor aksiyon nedir haberleri bile yok :A :A :A

Belki yapımız gereğidir karşı cinsleri izliyoruz haliyle kendi cinsimiz ilgi çekmiyor :A :A :A
Çukur'u izliyoruz, o benim aksiyon kontenjanımı karşılıyor zaten. :A

Birde Çarpışma'yı izleyeceğim daha, senin Muhteşem Ikili'ne de bakacağım Youtube'a yüklenmişse tabii. :A

Çukur'u izliyoruz, o benim aksiyon kontenjanımı karşılıyor zaten. :A

Birde Çarpışma'yı izleyeceğim daha, senin Muhteşem Ikili'ne de bakacağım Youtube'a yüklenmişse tabii. :A
Yaz ayları romantik komedilerede şans veriyorum 1 tane seçip :A :A :A

Hem okula gidiyorum, hem çalışıyorum. Bazen dışarıda takılıyorum. Kalan zaman da anca dizilerime yetiyor. Nasıl izleyeceğim ben o diziyi? :A
40 Dakıka ayoll ve 8 bölüm :A 1 Tane 2 bucuk saat türk dizisi yerine 4 bölüm yabancı dizi izliyorsun :A :A :A Hem seveceğin türden bir dizi herşey var dizide :F

Hahah hadi sizde bırakın şu ecünnü dizilerini sizi kurtarayım bu hayattan :A :A :A @xemrexxx @serhatt Özellikle üçünüz durumlarınız kritik :A :A :A
ask-i-memnu-devam-etseydi-neler-olurdu-_131021060269252871.jpg