Aserat: Bu Forum Benim'in 4. bölümünden herkese merhaba! Bu hafta forumun iki yeni üyesini ağırlıyoruz: kerem ve serhatt! Hoşgeldiniz, yarışmaya başlamadan önce ufak birer yorum alalım sizden. serhatt: İyi olan, hak eden kazansın. Başarılar diliyorum rakibime.
kerem: Kazanan belli. Boşuna uğraşmasın.
Aserat: Aslında serhatt için yeni diyoruz ama aslında 2014'te kayıt olan bir üye. Ama o dönemlerde pek aktif değildi. Peki sonradan hangi rüzgar seni buralara attı?
serhatt: O dönemler buraya çirkeflik yapmak için giriyordum. 1-2 reyting konusuna mesaj yazar, izlediğim diziyi savunur çıkardım.
Aserat: O zaman 'iyi ki gelmişsin' diyor ve Çift Cevap ile %50 joker haklarınızın olduğunu belirterek yarışmaya başlıyoruz. İlk soru geliyor!
1) En Favori Şarkı 2017'nin kazananı hangi şarkıdır? |
A) Yolla |
B) İhanetten Geri Kalan |
C) Sahiden |
D) Yan Benimle |
kerem: İhanetten Geri Kalan ve Yan Benimle arasındaki çekişme sonucu Yan Benimle seçildi diye biliyorum ben.
Aserat: Daha ilk sorudan yol ayrımı! serhatt B derken kerem ise D şıkkını işaretledi. Ancak doğru cevap Yan Benimle! Böylece kerem 1'de 1 yaparken serhatt ise ilk firesini veriyor!
serhatt: Zaten bende şans olsaydı.
Aserat: Enseyi karartmayalım ilk sorudan.
2) Aşağıdaki üyelerden hangisi reelde yurt dışında yaşamamaktadır? |
A) Yakamoz-Asi |
B) Dosi |
C) Ahmed |
D) ozgur2113 |
serhatt: D) Özgür diyorum. kerem: Yakamoz-Asi İsviçre'de (komşumuz
Aserat: Ve iki yarışmacımız da doğru cevap veriyor! kerem 2'de 2'yle yoluna devam ederken serhatt'tan ilk doğru geliyor!
3) pompy'nin forumda uzun süredir yayınlanan, Arka Sokaklar uyarlaması dizisinin adı nedir? |
A) Halkın Polisi |
B) Sihirli Hayatlar |
C) Beyaz Düşler |
D) Kızların Dünyası |
kerem: Halkın Polisi diye tahmin ediyorum. Ama emin değilim.
Aserat: Doğru! kerem 3'te 3, serhatt ise 3'te 2 yapıyor!
kerem:
Aserat: Ay serhatt sen de birine ilan-ı aşk et, laf sok bir şey yap, ortalık hareketlensin azıcık. Hadi kerem neyse de sen normalde çok hareketli birisin, nedense duruldun bugün.
serhatt: Aaa sen beni yoldan mı çıkarmaya çalışıyorsun, şurada namusumla edebimle yarışmaya çalışıyorum.
Aserat: Her konuda erkek muhabbeti yapan biri mi söylüyor bunu?
serhatt: Çiğdem yılanıyla Emre melunu adımı çıkardılar benim.
Aserat: Profilinde bile yarı çıplak adam resmi var, normal değil mi?
serhatt: Allah özene bezene yaratmış bana da kullanmak düşer.
Aserat: Değil. Sevmiyorum o adamı.
serhatt: Aman sevsen şaşardım.
4) Hangi dizinin forumda kendine özel bir bölümü varır? |
A) Kadın |
B) İstanbullu Gelin |
C) Söz |
D) Kırgın Çiçekler |
serhatt: D) Kırgın Çiçekler
Aserat: Doğru! kerem 4'te 4, serhatt ise 4'te 3'le yola devam ediyor!
5) Hangi üye Ufak Tefek Cinayetler'den herhangi bir karakteri profil resmi olarak kullanmamıştır? |
A) Harunnn60 |
B) sokak sanati |
C) xBUGRAx |
D) xemrexxx |
serhatt: C) xBUGRAx
Aserat: Ve... Doğru! kerem 5'te 5 yaparken serhatt 5'te 4'le yakın takipte!
serhatt: Buğra UTC'den bir karakter kullanarak FOX ve Kadın dizisine ihanet etmez.
Aserat: Aman Kadın'ı batsın onun.
serhatt: Aynen.
Aserat: Kerem sen de her soru için destan yazıyorsun resmen.
kerem: Sıkıcı değilim işte, değerimi bil.
6) Hangi üyenin uyarı sayısı diğerlerine göre daha azdır? |
A) cookies |
B) DarkLegenD |
C) vadikızı |
D) Forumdash |
Aserat: kerem D diyor, peki ya serhatt'ta durumlar nasıl?
serhatt: Çift Cevap jokerini kullanmak istiyorum.
Aserat: Serhatt için çift cevap jokeri devreye giriyor! Cevaplarını alalım o zaman.
serhatt: İlk olarak cookies diyorum. Ama ikincisi için çok arada kaldım, hiçbirinden emin değilim.
Aserat: Ucunda ölüm yok ya söyle işte bir tane.
serhatt: C) vadikızı
Aserat: Yarışmacılarımızdan yine iki farklı cevap geldi! Bakalım hangisi doğru? Ve... Doğru cevap vadikızı! kerem'den ilk yanlış gelirken serhatt 2. tercihinde doğru yanıtı bularak 6'da 5 yapıyor ve rakibine yetişiyor!
Aserat: Vadikızı bugüne kadar sadece 1 uyarı almış. Forumdash 13, cookies 18 ve DarkLegenD ise 23 uyarıyla onu takip ediyor.
kerem: Neyse sağlık olsun. Bu soru yüzünden kaybedersem çemkiririm ama.
7) Hangi isim Yılın Enleri 2017'de "en sabırlı üye" seçilmemiştir? |
A) Çiğdem- |
B) bazinga |
C) Dosi |
D) vadikızı |
serhatt: %50 jokeri kullanmak istiyorum.
Aserat: O zaman serhatt için şıklar 2'ye düşüyor!
7) Hangi isim Yılın Enleri 2017'de "en sabırlı üye" seçilmemiştir? |
A) |
B) bazinga |
C) |
D) vadikızı |
serhatt: B diyorum ben de.Aserat: İki yarışmacımız da B şıkkını işaretledi! Ve... Doğru! Hem kerem, hem serhatt 7'de 6 ile şampiyonluk mücadelesi veriyor!
Aserat: Ve geldik zurnanın zırt dediği yere... Az sonra yeni bir Mesaj Kimin sorusu gelecek. Bakalım bu soru ikinizin de yüzünü güldürebilecek mi?
kerem: Kendime güveniyorum. O yüzden bilebileceğime inanıyorum.
Aserat: Aşırı güven iyi değildir bazen. Deniz'in halini gördün, kaç senedir forumda olmasına rağmen 3 yanlışı çıktı. Yani Bu Forum Benim'de hiçbir şey kesin değil.
8) "Hayatın bir görünen yüzü vardır, bir de arka planı. İşte ben o arka planı gördüm. Erken yaşta gördüm bunu ama bu da benim erken olgunlaşmamı sağladı" sözlerini kullanan üye hangisidir? |
A) mrt-06 |
B) S.G.A.T. |
C) MEnes |
D) Tolstoyevski |
serhatt: İpucu istiyorum, yardımcı ol canım biraz aaa.
Aserat: Sonra sunucu haliyle yarışmacıyı yönlendirdi derler, o yüzden sana karışmak istemiyorum.
serhatt: Aman bu forumun dedikodusundan illallah geldi.
Aserat: Ve yeni bir fikir ayrılığı daha! Bakalım hangi yarışmacımızın yüzü gülecek? Kısa bir aradan sonra hep birlikte göreceğiz!
-- REKLAM --
7 kardeş, 7 farklı dünya, tek bir kimlik... Yeni dizi 'Yedinci Hayat' ilk bölümüyle Pazartesi 23.00'te eTV'de!
-- REKLAM --
Aserat: Ve Bu Forum Benim tüm hızıyla devam ediyor! kerem son soruya mrt-06 derken serhatt ise Tolstoyevski'de karar kıldı! Ve... Ve doğru cevap... mrt-06!. Kendisi, kerem'in de belirtiği gibi 1 Haziran'da yayınlanan İtiraf Ediyoruz programında bu ifadeleri kullanmıştı. Yani kerem doğru yanıt verirken serhatt 2. yanlışını yaptı!
serhatt: Tühhh.
Aserat: Böylece kerem 8'de 7, serhatt ise 8'de 6 ile yarışmayı noktalıyor! kerem'i tebrik ederken iki yarışmacımıza da katıldıkları için çok teşekkür ediyoruz. Son olarak söylemek istedikleriniz varsa alalım.
kerem: Yarışmaya davet ettiğin için teşekkür ederim. Güzel ve samimi bir yarış gerçekleştirdik.
serhatt: Çok güzel bir bölüm oldu, beni davet ettiğin için de ayrıca teşekkür ederim. Umarım forum halkı da beğenir.
Aserat: Bu Forum Benim'den bu haftalık da bu kadar! Gelecek hafta yeni yarışmacılarımız ve yepyeni bölümümüzle tekrar görüşmek üzere!
'Bu Forum Benim' yeni bölümüyle 1 Ağustos Çarşamba 20.00'de eTV'de!
* Kalp ve yorumlarınızı bekliyoruz.
*
* Kalp ve yorumlarınızı bekliyoruz.